Şimdi Ara

Popcorn A-200 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
587
Cevap
2
Favori
35.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tıkandığında kullanılan hafıza miktarını baktınızmı ? Hafızası şişiyor sanki... (Klasör menüsünde iken SLOW tuşu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

Tıkandığında kullanılan hafıza miktarını baktınızmı ? Hafızası şişiyor sanki... (Klasör menüsünde iken SLOW tuşu)

mantıklı .. zaten bi video'dan diğerine geçerken yaşanıyor. 3-4 video'dan sonra takılıyor.resetsiz kendine gelemiyor.
    elektroworld'den beraber aldığımız diğer arkadaşta menü içinde gezerken takılma yaşadığından bahsetti bana sanırım şu kronik anakart sorunu.
    bugün sancagı bi arayacağım. ellerinde bi umut anakart varsa değişirler belki .
  • quote:

(Klasör menüsünde iken SLOW tuşu)

tıkandığında bunu nasıl görebiliriz ? çünkü hiç bişey yapmama izin vermiyor. bazen sadece power tuşunu kullanabiliyorum . genelliklede power kablosunu çıkartıp takıyorum. ancak bu şekilde aşabiliyorum.
  • Format : Matroska at 13.3 Mbps
    Length : 9,86 GiB for 1h 46mn 7s 584ms

Video #0 : AVC at 11.3 Mbps
    Aspect : 1920 x 800 (2.400) at 23.976 fps

Audio #0 : AC-3 at 448 Kbps
    Infos : 6 channels, 48.0 KHz
    Language : tr

Audio #1 : DTS at 1 510 Kbps
    Language : en

Text #0 : UTF-8
    BU FİLMİ AÇMADI FORMATMI UYGUN DEĞİL YOKSA SORUN NE BEN ÇÖZEMEDİM BU İŞİN YOKMU BİR UZMANI ANLATSIN ŞU İŞİN ASLINI DÜNYANIN FİLMİNİ İNDİRDİM İNDİR SİL İNDİR SİL SIKILDIM ARTIK YOKMU YARDIMCI OLABİLECEK BİRİSİ
  • Kod:
    General
    Complete name :The.Beauty.Of.Snakes.2008.720p.BluRay.x264-HD4U.By.DarkUploader.mkv
    Format : Matroska
    File size : 1.46 GiB
    Duration : 43mn 15s
    Overall bit rate : 4 819 Kbps
    Encoded date : UTC 2010-09-20 02:04:16
    Writing library : libebml v1.0.0 + libmatroska v1.0.0
    Video #1
    ID : 1
    Format : AVC
    Format/Info : Advanced Video Codec
    Format profile : High@L4.1
    Format settings, CABAC : Yes
    Format settings, ReFrames : 5 frames
    Muxing mode : Container profile=Unknown@4.1
    Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
    Duration : 43mn 12s
    Bit rate : 4 275 Kbps
    Nominal bit rate : 4 371 Kbps
    Width : 1 280 pixels
    Height : 720 pixels
    Display aspect ratio : 16:9
    Frame rate : 29.970 fps
    Resolution : 24 bits
    Colorimetry : 4:2:0
    Scan type : Progressive
    Bits/(Pixel*Frame) : 0.155
    Stream size : 1.29 GiB (89%)
    Writing library : x264 core 104 r1688 0b36c6d
    Audio #2
    ID : 2
    Format : AC-3
    Format/Info : Audio Coding 3
    Codec ID : A_AC3
    Bit rate mode : Constant
    Bit rate : 448 Kbps
    Channel(s) : 6 channels
    Channel positions : Front: L C R, Surround: L R, LFE
    Sampling rate : 48.0 KHz
    Stream size : 139 MiB (9%)

VE BUNUN DA SADECE ALTYAZISINI GÖSTERİYOR SIRF İNDİRDİĞİM FİLMLERİ İZLEYEMEDİĞİM İÇİN A 200 ALDIM AMA A 200 DE AÇMADI BUNUN MUTLAKA BİR AÇIKLAMASI OLMASI LAZIM AMA NEDİR LÜTFEN BİRİLERİ YARDIM ETSİN

• kardeş sen sattın mı satacak mısın sorunları a-200de mi yaşıyorsun anlayan beri gelsin

firmware güncellemesi yaptın mı?

sorun header compression gibi duruyor

a-200 kullanıyorsan son güncellemesini yap düzelir

a-110 için ekim sonu gibi bir-iki hafta içinde hallediyoruz demişti Werner ama hala bir ses soluk yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: gökay-52

quote:

tıkandığında bunu nasıl görebiliriz ? çünkü hiç bişey yapmama izin vermiyor. bazen sadece power tuşunu kullanabiliyorum . genelliklede power kablosunu çıkartıp takıyorum. ancak bu şekilde aşabiliyorum.

Dostum geçmiş olsun ,

Mayıs ayındaki fw'demisin ? Ben çok sorun yaşamıştım malum fw'de

Birde bunu denermisin , cihazın içindeki disc çıkar ön panelde usb girişine usb bağla nmt kurulumu usb yap (ilk kurulum herşeyi silen)
    Daha sonrasında disci tak fabrika ayarlarına dön setup kurulum var onuda yap...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

quote:

Dostum geçmiş olsun ,

Mayıs ayındaki fw'demisin ? Ben çok sorun yaşamıştım malum fw'de

Birde bunu denermisin , cihazın içindeki disc çıkar ön panelde usb girişine usb bağla nmt kurulumu usb yap (ilk kurulum herşeyi silen)
    Daha sonrasında disci tak fabrika ayarlarına dön setup kurulum var onuda yap...

teşekkürler amadeus deneyeceğim. sancağı aradığımda bana video ayarlarını auto'da bırakarak denememi tavsiye ettiler. yanlız şuda var video'lar canon hd kameranın çektiği avchd formatlı videolardan oluşuyor. aslında ne olduğu belirsiz convert yada video formatı değil de nedense o formatta bu tip bi sorun yaşadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan_07

Format : Matroska at 13.3 Mbps
    Length : 9,86 GiB for 1h 46mn 7s 584ms

Video #0 : AVC at 11.3 Mbps
    Aspect : 1920 x 800 (2.400) at 23.976 fps

Audio #0 : AC-3 at 448 Kbps

Audio #1 : DTS at 1 510 Kbps
    Language : en

Text #0 : UTF-8
    BU FİLMİ AÇMADI FORMATMI UYGUN DEĞİL YOKSA SORUN NE BEN ÇÖZEMEDİM BU İŞİN YOKMU BİR UZMANI ANLATSIN ŞU İŞİN ASLINI DÜNYANIN FİLMİNİ İNDİRDİM İNDİR SİL İNDİR SİL SIKILDIM ARTIK YOKMU YARDIMCI OLABİLECEK BİRİSİ

!!!!!!!!!!!!!!! DÜZELTME SORUN ÇÖZÜLDÜ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan_07

Kod:
    General
    Complete name :The.Beauty.Of.Snakes.2008.720p.BluRay.x264-HD4U.By.DarkUploader.mkv
    Format : Matroska
    File size : 1.46 GiB
    Overall bit rate : 4 819 Kbps
    Encoded date : UTC 2010-09-20 02:04:16
    Writing library : libebml v1.0.0 + libmatroska v1.0.0
    Video #1
    ID : 1
    Format : AVC
    Format/Info : Advanced Video Codec
    Format profile : High@L4.1
    Format settings, CABAC : Yes
    Format settings, ReFrames : 5 frames
    Muxing mode : Container profile=Unknown@4.1
    Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
    Duration : 43mn 12s
    Bit rate : 4 275 Kbps
    Nominal bit rate : 4 371 Kbps
    Width : 1 280 pixels
    Height : 720 pixels
    Display aspect ratio : 16:9
    Frame rate : 29.970 fps
    Resolution : 24 bits
    Colorimetry : 4:2:0
    Scan type : Progressive
    Bits/(Pixel*Frame) : 0.155
    Stream size : 1.29 GiB (89%)
    Writing library : x264 core 104 r1688 0b36c6d
    Audio #2
    ID : 2
    Format : AC-3
    Format/Info : Audio Coding 3
    Codec ID : A_AC3
    Bit rate mode : Constant
    Bit rate : 448 Kbps
    Channel(s) : 6 channels
    Channel positions : Front: L C R, Surround: L R, LFE
    Sampling rate : 48.0 KHz
    Stream size : 139 MiB (9%)

VE BUNUN DA SADECE ALTYAZISINI GÖSTERİYOR SIRF İNDİRDİĞİM FİLMLERİ İZLEYEMEDİĞİM İÇİN A 200 ALDIM AMA A 200 DE AÇMADI BUNUN MUTLAKA BİR AÇIKLAMASI OLMASI LAZIM AMA NEDİR LÜTFEN BİRİLERİ YARDIM ETSİN

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DÜZELTME BUNDADA SORUN ÇÖZÜLDÜ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• belki de sorun yoktu

nasıl çözdüğünüzü anlatın da aynı sorunu yaşayacak arkadaşlara yol göstersin
  • quote:

http://cgi.ebay.com/WiFi-Wireless-N-USB-Network-Adapter-RTL8191SU-Antenna-/320544714446?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aa1f42ece

Aldım kullanıyorum Probem yok. Ağ üzerinden 1080p filmler de bile takılmadan oynanıyor...

İlgili çektiğim video...
    http://www.youtube.com/watch?v=RPNea2SC0fE

PC de paylaşımı performanslı sade ve basit paylaşım yöntemi gösteren videom.. (Lame MP3 encoder yoktu sesde idare edin)
    http://www.youtube.com/watch?v=Szayd1F0FcY

dostum usb dongle geldi. taktım şak diye bağlandı.
    720p'ler de sorun yok. full hd'ler iyi başlıyor ama 2 dakka sonra takılmalar olabiliyor. workgrup'ta denedim sizin gib nfs'de de bi deneyeceğim.
    bide xp'de fıstık gibi bağlanıyorduk. paylaşıma dosya açıyordum anında bağlanıp seyrediyordum . ama w7'de sorun yaşıyorum. w7'de ağ üzerinden nasıl seyredebiliriz. kısaca bi anlatsanız nerede yanlış yapıyorum.

• Bugün yeni Firmware çıkmış hemen yükledim.. BD Navigation denen yerde Prompt diye bir seçenek eklenmiş bu nedir arkadaşlar? Elimde BD film olmadığından BD de deneyemedim. Ama MKV menüsü şatafatlı olmuş sağda açılıyor. İşlev aynı ama şatafatlı görünüyor... Elinde BD filmi olan bir denerse iyi olur ne imiş bu bu Prompt seçeneği..

Birde Bu Jukeboks nasıl oluyor bir menü göremedim seçeneklerde nmj update auto da duruyor. Birde manuel seçeneği var ama ne işe yaradığını şimdilik bilmiyorum...
  • quote:

quote:

http://cgi.ebay.com/WiFi-Wireless-N-USB-Network-Adapter-RTL8191SU-Antenna-/320544714446?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aa1f42ece

Aldım kullanıyorum Probem yok. Ağ üzerinden 1080p filmler de bile takılmadan oynanıyor...

İlgili çektiğim video...

PC de paylaşımı performanslı sade ve basit paylaşım yöntemi gösteren videom.. (Lame MP3 encoder yoktu sesde idare edin)

720p'ler de sorun yok. full hd'ler iyi başlıyor ama 2 dakka sonra takılmalar olabiliyor. workgrup'ta denedim sizin gib nfs'de de bi deneyeceğim.
    bide xp'de fıstık gibi bağlanıyorduk. paylaşıma dosya açıyordum anında bağlanıp seyrediyordum . ama w7'de sorun yaşıyorum. w7'de ağ üzerinden nasıl seyredebiliriz. kısaca bi anlatsanız nerede yanlış yapıyorum.

bendede takılma oluyor ama pause ve play dıyınce gecıyor. ve sımdıye kadar 3 kere yaptı bu olayı bazende hızlı ılerı sarma oluyor. nedendır bunu bılen var mı ? altyapı cat6 10/100/1000 şeklinde...

• quote:

Orijinalden alıntı: jonywayt

quote:

quote:

İlgili çektiğim video...

bendede takılma oluyor ama pause ve play dıyınce gecıyor. ve sımdıye kadar 3 kere yaptı bu olayı bazende hızlı ılerı sarma oluyor. nedendır bunu bılen var mı ? altyapı cat6 10/100/1000 şeklinde...

NFS serveri kurduğunuzdada mı takılma oluyor ?? Takılmalar veri aktarımının yavaşlığından kaynaklanıyor.. En hızlısı kablo dur..

• Popcorn içindeki ayarları, sayfaları, menüleri daha kolay düzenleyebileceğimiz bir arayüz var mıdır ?

Teşekkürler
  • evet dün akşam bir kaç saat modladığım C200 yazılımını A200 ile kullanabildim.
    Hiç bir sorun yok , FullMENU vss... okey.
    Hairici Bluray olmadığı için onu deneme şansım olmadı ancak onda da sorun çıkaracağını düşünmüyorum.
    2 dosya halinde yüklenmesi gerekiyor , yakında linkleri burada vereceğim.
    Şu an rapide upload ediliyorlar.
  • ekleyivereyim sanırım TF'a post etmiş mesajı zamanı yetmemiş DH'a edememiş

http://r_apidshare.com/files/439021184/C.to.A-1.rar ( 1.yazılım )
    http://r_apidshare.com/files/439021183/C.to.A-2.rar ( 2.yazılım )

"önce birinci , daha sonra ikinci yazılımı kuruyorsunuz ve A200'ün içinde C200'ün son yazılımını kullanabiliyorsunuz.

Not : Herzamanki gibi sorumluluk kabul etmem , ancak şunu bilin A200 bu yazılım ile takır takır çalışıyor."

sadays not: alt çizgiyi kaldırıverin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 24 Aralık 2010; 13:41:03 >

• aynen
  • Arkadaşlar selamlar, bu cihazda HDMI-CEC özelliği olduğu yazılmış, cihazı HDMI-CEC (anynet, easylink vs. her markada adı farklı) özelliği olan televizyonuyla eşleştiren varmı aranızda, ben tek kumanda ile yönetmek istiyorum TV ve bu cihazı. Başarabilen varsa paylaşsın lütfen, almayı düşünüyorum bende.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.