Şimdi Ara

Popcorn Hour A-110 ile yaşadığım sorunlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
3.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Genelde USB den bagli 1.5 tb hdd var ama makinemin içindeki 500 gb lik hdd ye aktardım filmi onda da aynı sorun yarattı acaba firmware den olabilirmi yada sizin makinenin video ayarlarını bana yazsanız bende aynı sekilde düzenlesem bir faydası olurmu acaba bide makinem Tv'ye gold Hdmi socetle bagli görüntü kalitesi artsin diye herseyi denedim ama nafile donüyor. Siz eniyisimi bana audio video ayarlarımızı söyleyin bide hangi firmware yüklü onuda yazın bide öyle deniyeyim arkadaslar ilgilendiğiniz icin teşekkürler sagolun
  • mkv filmlerin profil 5.1 olup olmadığını kontrol edin. 4.1 profil filmler sorun çıkartmıyor Popcorn a-110 da. tv 4 yıllık Samsung S61 serisi HD Batman IMAX Dual 1080p mkv filmde takılma vs. hiçbir sorun olmadan izledim. içerisinde 2tb wd green var.
  • Popcorn A-110 kullanıyorum. Şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Bütün 1080 ve 720p filmleri sorunsuz bir şekilde izliyorum. Hatta 40 gb lık Im Legend orjinal blurayi bile açmıştı. Daha önce inception ve pers prensi filmlerini açmıyordu ama onuda güncelleme yaptıktan sonra oynatıyor. Hiçbir sorun yok bende cihazdan çok memnunum.
    Sizin sorununuz hdd den kaynaklanıyor olabilir. Birde ayarları kontrol etmeyi deneyin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Popcorn A-110 kullanıyorum. Şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Bütün 1080 ve 720p filmleri sorunsuz bir şekilde izliyorum. Hatta 40 gb lık Im Legend orjinal blurayi bile açmıştı. Daha önce inception ve pers prensi filmlerini açmıyordu ama onuda güncelleme yaptıktan sonra oynatıyor. Hiçbir sorun yok bende cihazdan çok memnunum.
    Sizin sorununuz hdd den kaynaklanıyor olabilir. Birde ayarları kontrol etmeyi deneyin bence

Orjinal bluray in iso' sunu mu açtı? Yoksa video dosyası mı?
  • Bir öneri filmler mkv merge yeni sürümleri ile hazırlanmış olabilir.

Bilindiği gibi, MKV Merge 4.1.0 ve üstü versiyonlarda, zaten matroska spesifikasyonlarında varolan, ama etkinleştirilmeyen bir özellik olan Header Compression özelliği etkinleştirildi. Bu uygulama ile her ne kadar bilgisayarlarda herhangi bir sıkıntı yaşanmasa da,WDTV, WDTV Live Popcornhour ve bilumum harici MKV oynatıcılarda,
    Header Compression özelliği etkin olan filmleri oynatmaya çalıştığımızda ciddi sıkıntılar yaşanmakta.
    Bunu aşmak için mkv merge ile filmi açın ve bu özelliği kapatın ve yeniden mux edin. Yada eski sürüm bir mkv merge kullanabilirsiniz. Ayrıca profil 5.1 filmler çalışmamaktadır. Mediainfo ile kontrol edebilirsiniz.
    Başka olasılık harddisk usb kablosunu değiştirin.

Bende hiç sorun olmadı hernekadar popcornhour a110 değilde egreatm34 kullansamda (çakma fw ile kendini a110 zannediyor) sorunsuz 2 seneye yakın neredeyse kapanmadan çalışıyor. Şu ana kadar sadece Eagle Eye filmde takılma yaptı (kendileri az buçuk 22 GB lik mkv olurda) onuda tsmuxer ile m2ts ye dönüştürdüm şimdi hiç takılmadan onuda oynatıyor. (40-45GB lik m2ts dosyaları dahil)

• quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3
    Popcorn A-110 kullanıyorum. Şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Bütün 1080 ve 720p filmleri sorunsuz bir şekilde izliyorum. Hatta 40 gb lık Im Legend orjinal blurayi bile açmıştı. Daha önce inception ve pers prensi filmlerini açmıyordu ama onuda güncelleme yaptıktan sonra oynatıyor. Hiçbir sorun yok bende cihazdan çok memnunum.

Usb hdd yi yanlış formatlamis olsam degil dahili Hddyi de yeni takdim ve popcorn kendi formatladi bende oynatmayan mkv yi USB hdd nin icinden alıp dahili hdd ye aktardım ikisindede oynatmadı sanırsam sorun hddlerde de degil tek bir çözüm kaldi onuda aksama deneyeceğim az Once popcornun yeni güncellemesi çıktığının farkına vardım siteden 5 Nisan tarihli benimki bir önceki sürümü eve gidince birde onu güncellemeyi deneyeceğim oda olmazsa yukarda yazan arkadasın bahsettigi gibi external usbnin kablosunu değiştirmeyi düşünüyorum. Bu arada mkv lerde 4.1 - 5.1 olayı diyede bisey var sanırsam eve gidince Bi bakim benim indirdiklerim 4.1 mı yoksa 5.1 mi teşekkürler ...

Not : Arkadaslar A-110 kullanıcılarından ricam bana nmt nizin audio-video ayarlarinizi yazabilirmisiniz bu konuda beni yanlız bırakmadığınız icin teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssonerr -- 19 Nisan 2011; 13:04:21 >

• akşam eve gidince unutmazsam ayarları yazarım
    bu arada sorun kablodada olabilir başıma gelmişti bi ara başka kablo takmışım cihazda sorunlar başladı ( sorun neydi derseniz inanın hatırlamıyorum )
    sonra baktım kendi kablosu değil değiştirdim sorun çözüldü
  • video çıkışı : 1080p 50hz
    framerate sync : ntsc / pal / 24p
    video zoom : ekrana sığdır
    tv tipi : 16:9
    colorspace : 16-235

hdmı : acık
    surround : 5.1
    dts : dts-hd ( raw )
    dolby : digital ( raw )
    aac : digital
    wma : digital

firmware : 01-17-101217-15-pop-403-000
    karnel : 15-pop

bendeki ayarlar bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: barhonda1
    video çıkışı : 1080p 50hz
    framerate sync : ntsc / pal / 24p
    video zoom : ekrana sığdır
    tv tipi : 16:9
    colorspace : 16-235

hdmı : acık
    surround : 5.1
    dts : dts-hd ( raw )
    dolby : digital ( raw )
    aac : digital
    wma : digital

firmware : 01-17-101217-15-pop-403-000
    karnel : 15-pop

bendeki ayarlar bunlar

Teşekkürler barhonda arkadasım yazını Simdi gördüm dün aksam bütün gece ugrasmaktan foruma girememiştim bu aksam eve gidince senin ayarların aynısını Bi uygulayayım bu arada bisey dikkatimi çekti senin tv 1080 p desteklemiyor demiştin önceki yazında ama ayarları 1080p 50 Hz bırakıyorsun bu sorun olmuyormu?

Aksam eve gidince bakacağım yardımın icin teşekkürler saolasin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssonerr -- 20 Nisan 2011; 11:30:32 >

• tv normalde full hd değil ama 1080p leri bile gösteriyor ben cihazı bu ayarlarda kullanıyorum sorun olmuyor ( bu 1080i,1080p olaylarını tamda bilmiyorum )
    ayarlara bakarsın, istediğin başka bişey olursa ben konuyu takip ediyorum
  • Barhonda arkadasım dün senin ayarların aynısını uyguladım benim makineye yanlız video çözünürlüğünü 1080p 50 Hz getirdiğim zaman ekranda görüntü gitti ve desteklenmeyen mod yazdı bende kumandadan video source + 7 tuşuna bastım ve 720 p e geri dondum demekki 1080p 50 Hz i kaldırmadı benim tv e ses ayarlarınida aynı seninki gibi yapıp yeni güncellemeyi kurduktan sonra olay bitti Simdi takılmalar yok sorun halloldu yani teşekkürler. Simdi tek yapacagım şey kaldi oda 40 50 gb lik bir film indirip bide öyle deneyeceğim yukardaki yazıda bazı arkadaslar oynattigini ve sorun olmadıgını söylüyor bakalım bende sorun çıkacak mı hersey icin Saol
  • rica ederim
    umarım sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edersiniz
  • quote:

rica ederim

ß ARHONDA Bana msn adresini versene direk konuşalım sana soracaklarım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssonerr

quote:

rica ederim

ß ARHONDA Bana msn adresini versene direk konuşalım sana soracaklarım var

pm
  • popcorn a110 kullanıyorum 2 senedir.
    popcorn serisi cihazlar da m2ts filmlerde hiçbir sorun yoktur.
    bazı mkv filmlerde bu sorun var tabii çözümüde var.
    mkvmerge gui programının 3.3.0. versiyonunu indirdim.
    film versiyonu 4 ve üzerinde ise sorun yapıyor.
    yukarıda bahsettiğim pogram ile filim hiçbir ayarları ile oynamadan tekrar
    start muxing yaparsanız sorun halloluyor. 10-15 dk. zaman alır.
  • Aynı sorunları ben noontec a6 ile yaşıyorum.
    Geçen gün film izlerken, cihazdan koku çıkmaya başladı ve film kapandı. artık 1080p ve Blu-Ray oynatamıyorum sadece 720p çalıştırıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.