Şimdi Ara

Popcorn Time'da Apple Tv Icon'u Çıkmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    konuyu doğru yere mi açtım bilemedim. ama şöyle bir sıkıntım var, popcorn time da dizileri ya da filmeri açıp apple tv'ye yansıtıp izlerken bir anda apple tv iconu çıkmamaya başladı. Görüntü seçeneğini tıkladığımda eskiden popcorn, vlc ve apple tv çıkardı, artık çıkmıyor. resim de ekledim.
    programı silip baştan yükledim, ayarlarına baktım ama bir türlü düzeltemedim. Ne yapmam gerekiyor?
     Popcorn Time'da Apple Tv Icon'u Çıkmıyor

• hocam maalesef sorunuzun cevabını bilmiyorum ancak benim size bir sorum olacak, ben bu programı kuruyorum cihazıma ön yüklemeler inanılmaz uzun sürüyor, normalde torrentte dosyaları ortalama 3 mb/s ile indiriyorum internetim 25 megabit, acaba sizde de öyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

hocam maalesef sorunuzun cevabını bilmiyorum ancak benim size bir sorum olacak, ben bu programı kuruyorum cihazıma ön yüklemeler inanılmaz uzun sürüyor, normalde torrentte dosyaları ortalama 3 mb/s ile indiriyorum internetim 25 megabit, acaba sizde de öyle mi?

Windows tabanda kullanıyorum 8mbit ile AKK takılmama rağmen 350-400kb ile ön yükleme yapıyorum. İndirdiğiniz filmin göndereni yoktur belki? Gerçi her filmde olmaz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OZYMANDIAS

quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

hocam maalesef sorunuzun cevabını bilmiyorum ancak benim size bir sorum olacak, ben bu programı kuruyorum cihazıma ön yüklemeler inanılmaz uzun sürüyor, normalde torrentte dosyaları ortalama 3 mb/s ile indiriyorum internetim 25 megabit, acaba sizde de öyle mi?

Windows tabanda kullanıyorum 8mbit ile AKK takılmama rağmen 350-400kb ile ön yükleme yapıyorum. İndirdiğiniz filmin göndereni yoktur belki? Gerçi her filmde olmaz..

windows tabanlı değil ios için olanı dedim windows için olanında durum nedir bilmiyorum bir denerim hocam
  • sadoistanbul S kullanıcısına yanıt
    Sorun büyük ihtimalle AppleTv güncellemesinden (7.1) kaynaklanıyor. Uykuya geçen AppleTv'nin ağla bağlantısı kopuyor ve kumandadan uyandırmadıktan sonra ağda görülmüyordu. Yüklü versiyonunuz 7.1 ise güncelleyip 7.2 yapın, sorun çözülüyor.

Epeydir kullanmıyordum. Bende de AppleTv'ye ne ses ne görüntü aktarıyor (altyazıyı zaten aktaramıyordu)
  • gokceonur kullanıcısına yanıt
    Macbook air kullaniyorum gayet hizli yukluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokceonur kullanıcısına yanıt
    ben rakamlara bakmadım. torrentte de bir diziyi kaç ile indirdiğimi hatırlamıyorum, ama hiç sıkıntı yaşamıyorum dizi ya da filmlerde. hatta 1080p izlerken bile sorun yaşamadım, başlangıçta 1 2 dk bekliyor ya da beklemiyor, sonra açılıyor izliyorum. internetim de çok matah birşey değil, superonline ın normal adsl'i. 8 megabite kadar olaması lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • turuncum kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. güncelleme yapıp deneyeyim bir de.
  • apple tv 3 7.2 versiyonunda popcorn time apple tv görmüyor. 7.1 downgrade ettiğimde aynı sorun var. Bunla ilgili yama dosyası yapılmış. yama dosyasını ilgili yere eklediğimde popcorn time apple tv gördü. Fakat sadece gördü. görüntüyü tv ye aktaramadı. Sanırm 7.2 ve 7.1 versiyonlarında bu sorun var. Daha eski bir versiyona geçmek gerekiyor. 4-5 tane versiyon denedim sadece 7.1 downgrade yapabildim. Apple tarafından imzalanmış 7.1 den eski bir sürüm bulup yüklemeyi denemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cl0ser -- 12 Temmuz 2015; 22:43:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.