Şimdi Ara

Popcornhour'a Kodi kurmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Popcornhour serisi en iyi medya oynatıcısı olsa da maalesef afişleme ve diğer mm özellikleri bakımından kötü sayılacak bir cihazdır. Sybas'ın sadık bir kullanıcısı olarak başka bir medya oynatıcısı da almıyorum. (Androidli cihazım da var ama fasafiso)

Şimdi sorum şu; Kodi gibi muhteşem bir yazılımı Popcornhour'a kurma imkanımız var mı?

Deneyen ve kurabilen oldu mu?

Cihazım popcornhour c300

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kurulabileceğini sanmıyorum. Kodi'yi adam gibi kullanmak için Windows veya Android gerekiyor ki Android'de de bazı koşullar sağlanmadan sadece afişleme yapıyor ama adam gibi oynatmıyor. Sanıyorum elinde Himedia'nın ilk versiyonu var. Son versiyonunda her şey çok farklı ve normal bir medya oynatıcısından çok daha iyi bir cihaz. Bunun gibi iki üç tane cihaz daha var, onları da Kodi için kullanabilirsin. Illa Syabas olacak diyorsan Popcornhour Vten'e bakabilirsin.

http://www.cloudmedia.com/products/popcornhour/vten
  • Nerden nereye !!!

Pocpcourn ve Egreat'lerin daha yeni yeni popüler olduğu 2010'lu yıllarda ; biz Egreat kullanıcıları Popcourn üzerinde yüklü gelen YAMJ adlı ( Yet Another Movie Jukebox ) afişleme programına gıpta ile bakardık.

Popcournhour sahipleri afişleme için cihazlarında yüklü gelen bu programı şakır şakır kullanırken bizlerde cihazlarımıza YAMJ ve Oversight gibi afişleme programları kurmaya çalışır , dururduk.

KODI , şimdi bu afişleme işini o kadar kolay ve bir o kadar da iyi yapıyor ki taktir etmemek elde değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 9 Temmuz 2015; 10:13:08 >
  • Kodi destekleyip harici Bluray oynatıcı destekleyen bi cihaz biliyor musunuz ? Böyle bir cihaz arayisindayim. Su an zotax mini PC kullanıyorum ama daha pratik olması açısından bir medya oynatıcı daha iyi olacaktır benim için.

Düzeltme mobil den yazdığım için çok karışık olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miyankizu -- 9 Temmuz 2015; 16:47:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Kurulabileceğini sanmıyorum. Kodi'yi adam gibi kullanmak için Windows veya Android gerekiyor ki Android'de de bazı koşullar sağlanmadan sadece afişleme yapıyor ama adam gibi oynatmıyor. Sanıyorum elinde Himedia'nın ilk versiyonu var. Son versiyonunda her şey çok farklı ve normal bir medya oynatıcısından çok daha iyi bir cihaz. Bunun gibi iki üç tane cihaz daha var, onları da Kodi için kullanabilirsin. Illa Syabas olacak diyorsan Popcornhour Vten'e bakabilirsin.

Açıklayıcı yazı için teşekkürler seko.
    Sybas'ın işçiliğini çok sevdiğimden yazılımına da katlanmak zorunda kalıyorum işte.
    Yıllar geçtinadsm gibi bir işletim sistemi yapamadılar.
    Nas Serverim de medya oynatıyor ama ben biraz "herkes kendi işini yapsın" modundayım. O yüzden Nas Serveri kullanmıyorum. Saplam bir cihaz ama işi o değil.

Himedia'dan o kadar nefret ediyorum ki, en son modelini beleşe verseler kullanmam.

Belki Minix alabilirim. Veya apple tv çakması bir cihaz var. O da olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: miyankizu

Kodi destekleyip harici Bluray oynatıcı destekleyen bi cihaz biliyor musunuz ? Böyle bir cihaz arayisindayim. Su an zotax mini PC kullanıyorum ama daha pratik olması açısından bir medya oynatıcı daha iyi olacaktır benim için.

Düzeltme mobil den yazdığım için çok karışık olmuş

Androidli bir cihaz veya kullandığın htpc'yi kullanmaya devam edeceksin gibi duruyor.

• ne yazık ki öyle görünüyor. bluray filmleri bluray oynatıcıdan, mkv leri afişleyip mini pc den izliyorum. android cihazlar digitürk play de dizi film konusunda sıkıntı yaşatıyor. en azından windows 8 de o yönden çok rahatım. şöyle düzgün çalışan dediğim bir sistem olsa da rahat rahat film izlesek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haQQo

quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Kurulabileceğini sanmıyorum. Kodi'yi adam gibi kullanmak için Windows veya Android gerekiyor ki Android'de de bazı koşullar sağlanmadan sadece afişleme yapıyor ama adam gibi oynatmıyor. Sanıyorum elinde Himedia'nın ilk versiyonu var. Son versiyonunda her şey çok farklı ve normal bir medya oynatıcısından çok daha iyi bir cihaz. Bunun gibi iki üç tane cihaz daha var, onları da Kodi için kullanabilirsin. Illa Syabas olacak diyorsan Popcornhour Vten'e bakabilirsin.

Açıklayıcı yazı için teşekkürler seko.
    Sybas'ın işçiliğini çok sevdiğimden yazılımına da katlanmak zorunda kalıyorum işte.
    Yıllar geçtinadsm gibi bir işletim sistemi yapamadılar.
    Nas Serverim de medya oynatıyor ama ben biraz "herkes kendi işini yapsın" modundayım. O yüzden Nas Serveri kullanmıyorum. Saplam bir cihaz ama işi o değil.

Himedia'dan o kadar nefret ediyorum ki, en son modelini beleşe verseler kullanmam.

Belki Minix alabilirim. Veya apple tv çakması bir cihaz var. O da olabilir.

Ne oldu ki Himeda'da ? Seninki Android olanlardan mıydı yoksa ondan daha önce çıkan Realtek 1186'lerdan mı ? Ben üçüncü Himedia'yı kullanıyorum ve muhtemelen bundan sonra çıkacak olanı da alacağım. Android olanlar, kusursuz medya oynatıyorlar, Minix'le falan kıyaslanamaz. Ben Himedia'ya geçince Dune'u sattım. Seninkinde bir sorun mu vardı ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.