Şimdi Ara

POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.577
Cevap
8
Favori
134.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba popcorn c 200 cihazım bir kaç aydır garip davranmaya başladı usbden bağladığım hdd leri tanımama 3.5 inç diski tanımamama ve açılışta takılma gibi sorunlar baş gösterdi kendim elektronikçiyim nette araştırdım sorun psu danmış içini açtım bir kaç kondansatör arızalı idi onları değiştirdim ama yine sorunlar devam ediyor sanki 5 volt yeterli gelmiyor
    psu yu değiştirmek istiyorum ama türkiyede satın alıcağım yer bilmiyorum yurtdışından kargo ile birlikte çok pahalıya geliyor
    eğer bildiğiniz yer varsa söylermisiniz
    saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: finitura

arkadaşlar merhaba popcorn c 200 cihazım bir kaç aydır garip davranmaya başladı usbden bağladığım hdd leri tanımama 3.5 inç diski tanımamama ve açılışta takılma gibi sorunlar baş gösterdi kendim elektronikçiyim nette araştırdım sorun psu danmış içini açtım bir kaç kondansatör arızalı idi onları değiştirdim ama yine sorunlar devam ediyor sanki 5 volt yeterli gelmiyor
    psu yu değiştirmek istiyorum ama türkiyede satın alıcağım yer bilmiyorum yurtdışından kargo ile birlikte çok pahalıya geliyor
    eğer bildiğiniz yer varsa söylermisiniz
    saygılarımla

Ben popcornhour.com.tr den almıştım,netten telefonunu bulursunuz,kolay gelsin.
  • Arkadaşlar tekrar merhaba

C200 ler için yeni FW çıktı ama RC olduğundan sadece USB den update yapılabiliyor.

Dear customers,

Please be informed that Popcorn Hour C-200 firmware:
    03-04-120607-21-POP-408-000
    and NMT apps:
    03-04-111220-21-POP-408
    is available for update.

Offline update and release notes, download from: >> DOWNLOAD <<

Ben yukledim sorun yok.
    DOWNLOAD yazan üsteki linkten indirdim.
    İnen sıkıştırılmış klasörün içindekilerin tamamını.
    FAT32 formatlı USB nin kök dizine ne attım.
    C200 den USB ye girdim

update.html dosyasını tıkladım.
    yaklaşık 1,5dk da OK

Bir önceki yazılımdaki Bug ları düzeltmişler.

ilgili açıklamalar ingilizcedir. >http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=62001

Edit; Açıklama linki eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 14 Temmuz 2012; 22:41:50 >

• Teşekkürler Ahmet üstad.
    Adamlara helal olsun.
    Hala cihaz için firmware hazırlıyorlar.
  • estağfirullah rccol

Evet üstüne yeni cihaz çıkarmış olmalarına rağmen hala cihazın iyileştirilmesi ile ilgili çalışıyorlar.
    3D lisini çıkarsınlarda alalım inş.
  • Dostlar, ne oldu anlamadım ama enteresan şekilde Popcorn PC'den stream ederken oralama 25-30 dakika sonra altyazılar akmamaya, kumanda işlev görmemeye
    başlıyor. Video akıyor ama altyazı yok, kumandaya basıyorsunuz bir şeye basılmıyor. Mecburen cihazı arkasındaki güç butonundan resetlemek zorunda kalıyorum.

Cihazı fabrika ayarlarına dönüp de tekrar konfigüre ettim gene sonuç aynı, acaba dedim PC'deki HDD uyku moduna geçiyordur ondan mı dedim yıllardır aynı HDD
    ama gene de gittim dahili HDD'ye aldım medyaları ama sorun devam ediyor, ne yapmalıyım sizce?
  • eozen

Yukarıda paylaştığım FW yi yukledinmi?
    9 temmuz olanı (RC)
  • Yok yuklemedim çünkü fw ile alakalı olduğundan emin değilim ama son care onu deneyeyim abi sonucu yazicam tsk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Yok yuklemedim çünkü fw ile alakalı olduğundan emin değilim ama son care onu deneyeyim abi sonucu yazicam tsk.

RC olanı yukle
    Çünki bir öncekine göre cihaz kendine geldi

Ekleme; Ya yukledikten sonra factory default yap yada yuklemeden yap öye yukle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 11 Ağustos 2012; 13:24:02 >
  • Olmadi, arik videolar da donuyor 25-30 dk sonra, demek fw ile alakali degil zaten pch ile ilgili olsa usbden izlerken de problem olurdu ama usbden izlerken problem yok. Anlamadim gitti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dostlar, ne oldu anlamadım ama enteresan şekilde Popcorn PC'den stream ederken oralama 25-30 dakika sonra altyazılar akmamaya, kumanda işlev görmemeye
    başlıyor. Video akıyor ama altyazı yok, kumandaya basıyorsunuz bir şeye basılmıyor. Mecburen cihazı arkasındaki güç butonundan resetlemek zorunda kalıyorum.

Cihazı fabrika ayarlarına dönüp de tekrar konfigüre ettim gene sonuç aynı, acaba dedim PC'deki HDD uyku moduna geçiyordur ondan mı dedim yıllardır aynı HDD
    ama gene de gittim dahili HDD'ye aldım medyaları ama sorun devam ediyor, ne yapmalıyım sizce?

Ahada bendeki problem.

Bende A200 var. Ne olduysa, 30 Temmuz güncellemesinden sonra oldu. Gerçi 30Temmuz güncellemesindeki DNS problemi 10 Ağustos göncellemesinde giderildi ama sizinde başınıza gelen olay bende hala devam ediyor.

Eski güncellemeye dönebiliyoruz değilmi? Tam film izliyoruz 30-40 dakika sonra alt yazı donuyor ama film devam ediyor. Bir süre sonrada Cihaz ana menüye dönüyor..

Hemen şimdi Continiuum dizisinde denedim. Tam 20. dakikada film çakıldı.. Bir daha deneyeceğim

Denedim Bu sefer problem yoktu. Diziyi tam izledim :( Bu nedemek şimdi? Bu güncellemeden önce başıma böyle birşey hiç gelmemişti.. Güncellemeden kaynaklandığını düşünüyorum yinede..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 12 Ağustos 2012; 2:24:00 >

• Valla A-200 ü bilmiyorum konu C-200 konusu ama ben son 2 sürümde de bu problemi yaşıyorum, yani sürümle ilgili olduğunu sanmıyorum.

Bugün içerideki HDD'yi çıkarıp PC'de formatlayacağım, bakalım bir fark yaratacak mı?
  • Son iki sürümde dediniz işte .Bu iki sürümden önce bu problem yoktu değilmi? İki sürüm öncesine dönme imkanınız varsa bence dönün. Bendeki A200, Mayıs 2011 güncellemesine dönmeme izin verirse döneceğim ama APP leri kullanamacağım büyük ihtimalle..
  • Şimdi dizi izlerken yine Altyazı klitlenip Filmden çıktı.. USB den iki önceki (A200 de Mayıs 2011 güncellemesi) firmwareyi usb den yükledim. Bakalım bu problem devam edecekmi? Problem devam ederse mutlaka buraya yazarım..

Bu arada doğal olarak bu bu firmwarede Youtube APP dan kendi playlisteme ulaşmama izin vermiyor :( Ama olsun Bu problem hallolsunda...
  • Ben 6 agustos RC guncellemesi ile kullanıyorum.
    herhangi bir sorun yok.

Hatta Audio görselleri daha güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

Ben 6 agustos RC guncellemesi ile kullanıyorum.
    herhangi bir sorun yok.

6 Ağustos mu?

Son 7 Haziran tarihli PC 03-04-120607-21-POP-408-000 degil mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

Ben 6 agustos RC guncellemesi ile kullanıyorum.
    herhangi bir sorun yok.

6 Ağustos mu?

Son 7 Haziran tarihli PC 03-04-120607-21-POP-408-000 degil mi?

Evet bu

[C-200] Firmware 03-04-120607-21-POP-408 (Public RC) (6.7.2012)

Ben neden ağustos dedim anlayamadım
  • İlahi Ahmet abi ya be de arıyorum nette Ağustos tarihli firmware

Ben de sanırım 2 önceki versiyonu deneyeyim en iyisi

• quote:

İlahi Ahmet abi ya be de arıyorum nette Ağustos tarihli firmware

Ben de sanırım 2 önceki versiyonu deneyeyim en iyisi

:)

HDD formatlayıp deneyecektin.

TF forumda HI-MEDIA için benzer sorunları HDD formatlayarak aştıkları bilgisini okumuştum.
  • Bunu yuklemeye kalksak yuklenmez mi acaba,
    hazır düzgün çalışmıyorken sen deneyebilirsin :)

[C-300] Firmware 05-02-120806-23-POP-420 (05-02-111220-23-POP

http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=62444
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.