Şimdi Ara

POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.577
Cevap
8
Favori
134.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A200 için Mayıs Firmwareyi yüklediğimden beri sorunsuz kullanmaya devam ediyorum. 3 dizi izledim, Problem yok. Problem çıkarsa buraya yazarım yine. Bence sizde 2 önceki firmware ye geçiniz.

Sanırım Sizdeki C200 de Mayıs 2011 de problemsizdi.. Aşağıdaki linkden indirip C200 için Mayıs 2011 güncellemesini Flash diske yükleyip kurun. Sonra sistemi fabrika ayarlarına getirip gereken ayarlamaları yapınız..

http://www.popcornhour.com/download/C200/firmware-C200.html
  • Valla Mayıs 2011'e dönmek isterken tahmin ettiğim gibi hata verdi. Yani downgrade'e izin vermyiro C-200.

POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi

Bu arada içerideki HDD'yi de söktüm gerçi sonra aklıma geldi, stream için HDD'ye ihtiyaç yoktu Haliyle HDD'yi söksem bile
    benim sorun devam etti gene nalet olasıca.

• quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Valla Mayıs 2011'e dönmek isterken tahmin ettiğim gibi hata verdi. Yani downgrade'e izin vermyiro C-200.

Bu arada içerideki HDD'yi de söktüm gerçi sonra aklıma geldi, stream için HDD'ye ihtiyaç yoktu Haliyle HDD'yi söksem bile

Firmwareyi nereden indirdiniz? Popcorn sitesindenmi NMT sitesindenmi?

Ben popcornhour sitesinden indirdim. Problem olmadan Mayıs 2011 i yükledim. Şimdi o problemler gitti. Eskisi gibi oldu yani..
    Bendeki şans o zaman.

• Popcorn'un sitesinden indirmiştim dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Valla Mayıs 2011'e dönmek isterken tahmin ettiğim gibi hata verdi. Yani downgrade'e izin vermyiro C-200.

Factrory reset at.
    Sonra yazılımı yukle.

Factory resetten kastım.
    Fabrikadan çıktığı hale getir.
    Senin ingilizcen iyi çözersin.

http://support.popcornhour.com/article.aspx?ID=1089

• Boşverdim Ahmet abi, Samsung C6000 Led TV'ye Wild Media Server kurdum 1080p dahil hepsini onunla izliyorum kıl oldum PCH'ye

TV'den bir görüntü

• quote:

Boşverdim Ahmet abi, Samsung C6000 Led TV'ye Wild Media Server kurdum 1080p dahil hepsini onunla izliyorum kıl oldum PCH'ye

TV'den bir görüntü

Bende normalde TV den izliyorum. LG Lw5500. ama müsibet LG (Bilerek yapıyorlar eminim mutlaka bir yerden kırpıyorlar) TV de Alt yazı rengi GRi olarak sabitlenmiş. Buda Beyaz/ beyaza yakın Açık sahnelerde okuma güçlüğü çıkarıyor. Oysa Popcorndaki gibi Sarı olsa idi belkide Popcornu açma zahmetine girmeyeceğim. (Bu arada LG tv ye göre Popcorn görüntü kalitesi daha iyi gibi) Birde popcornun NFS dosya protokülüne hastayım. Çok hızlı (Sambadan daha iyi) bir bağlantı sağlıyor. (Keşke bu TV dede olsa idi)

Gel de diziyi izlerken bu yazıyı okumaya çalış..

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp
    Bende normalde TV den izliyorum. LG Lw5500. ama müsibet LG (Bilerek yapıyorlar eminim mutlaka bir yerden kırpıyorlar) TV de Alt yazı rengi GRi olarak sabitlenmiş. Buda Beyaz/ beyaza yakın Açık sahnelerde okuma güçlüğü çıkarıyor. Oysa Popcorndaki gibi Sarı olsa idi belkide Popcornu açma zahmetine girmeyeceğim. (Bu arada LG tv ye göre Popcorn görüntü kalitesi daha iyi gibi) Birde popcornun NFS dosya protokülüne hastayım. Çok hızlı (Sambadan daha iyi) bir bağlantı sağlıyor. (Keşke bu TV dede olsa idi)

Gel de diziyi izlerken bu yazıyı okumaya çalış..

Siz de benim gibisiniz demek ki bende de altyazı büyüklüğü ve renginin sarı olması konusunda
    takıntı vardır

Güzel bir haberim var size, gerçi burası yeri değil ama sizi şu adrese yönlendireyim.

http://forum.donanimhaber.com/m_41053576/mpage_1/key_/tm.htm

Buradan 3. mesajdaki Wild Media Server adlı programı PC'nize kurun, bu program sayesinde
    resimde gösterdiğim gibi televizsyonum altyazı konusunda renk ve büyüklük seçeneği vermese de
    çatır çatır istediğim renk ve boyutta izleyebiliyorum

Bu ayarları da gene yukarıdaki konunun son mesajında (4. sayfada) resimli olarak verdim. Takılırsanız
    ÖM ile bana haber verebilirsiniz ya da o konuya mesaj atabilirsiniz.

Saygılar.

• Selamlar,çok az kullandığım ilk serilerden olan c200'üm satılık.Elimde 2 tane olduğu için ihtiyaç yok.Kozmetik oalarak 10/10,MN200,irda kumanda,blueray takılı,hdd yok.
    Bu seride zaman zaman görülen psu arızası bende de oldu ve yenilenen psu alıp değiştirdim,alan kişi bu konuda da sorun yaşamayacak.
    Buradan duyurayım istedim,belki yeri değil,ama temiz ve aksesuarlı olduğu için.
    Herkese iyi seyirler dilerim.
  • quote:

Boşverdim Ahmet abi, Samsung C6000 Led TV'ye Wild Media Server kurdum 1080p dahil hepsini onunla izliyorum kıl oldum PCH'ye

TV'den bir görüntü

İyi gözünaydın.

Projeksiyona da görüntü aktarıyormu bu wms :)

• merhabalar ben yeni firmware e güncelledim. NMT apps teki torrent çalışıyor diyor fakat pc den ulaşamıyorum. format atarak kurdum nmt apps i 3-4 defa , diski değiştirdim fakat problem değişmedi ne yapmam lazım. Torrent benim için önemli.
  • Arkadaslar Merhaba

Youtube da soyle bır video buldum Bu vdieoda start.cgi dosyasını degıstırerek userfriendly bir theme yapabılegımızı anladım c-200 theme si değitirebılen varmı tsş
    dhttp://www.youtube.com/watch?v=0E-7Ljv1cY0&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Power_By -- 14 Eylül 2012; 17:15:53 >
  • C200 e android yüklenebiliniyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

C200 e android yüklenebiliniyormu?

Hayır.
  • merhabalar
    benimde c200 ün psu su öldü sanırım. nereden alabilirim kaça alabilirim. daha önce alan arkadaşlar yardımcı olabilir mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackmagicman

merhabalar
    benimde c200 ün psu su öldü sanırım. nereden alabilirim kaça alabilirim. daha önce alan arkadaşlar yardımcı olabilir mi.

Sancak Bilgisayar'a bir sorun diyeceğim ama artık Popcorn distribütörlüğü yapmıyorlar sanırım gene de bir fikir verirler.

http://www.hdtech.com.tr/site/iletisim

Sanıyorum 70 watt, biraz zor bulunuyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozen81 -- 17 Eylül 2012; 8:35:56 >
  • Kullanmadigimdan C200 cihazimi satiyorum dostlar.Kutusu, Wireless adaptorü , kumandasi ile eksiksizdir. Isteyen arkadasa fiyat farkı ile bluray okuyucu ile de verebilirim.
    Ilgilenen arkadaslar PM ile ulasabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar Merhaba
    C-200 e son upgrade yaptıktan sonra Apps ye giriyorum fakat sayfa sürekli loodaing modunda bu sorunun ıle daha once karsılasan varmı ? Tsk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Power_By

Arkadaslar Merhaba
    C-200 e son upgrade yaptıktan sonra Apps ye giriyorum fakat sayfa sürekli loodaing modunda bu sorunun ıle daha once karsılasan varmı ? Tsk

aynı sorun bendede aylardır var ( son güncellemeden sonra oldu) ..çözemedim..bende bıraktım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cet22tr

quote:

Orijinalden alıntı: Power_By

Arkadaslar Merhaba

aynı sorun bendede aylardır var ( son güncellemeden sonra oldu) ..çözemedim..bende bıraktım..

03-04-120607-21-POP-408-000
    and NMT apps:
    03-04-111220-21-POP-408
    is available for update.

ahmet bey'in üstte linkini verdiği son fw. yükleyince bu sorunda bitmiş oldu..şimdilik bir sıkıntı yok.. bu fw y, yüklersen seninde problemin biter...
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.