Şimdi Ara

POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.577
Cevap
8
Favori
134.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ahmet

@badcrow

Sorunların çözülmesine sevindim.

Sizde benim gibi paylaşım ayarlarında Paylaşım adı olarak cihazınızın adını yazabilirdiniz.
    o vakit "IP" yerine cihazın adını göreilirdiniz. Benim QNAP gördüğüm gibi.

Paylaşım Adı : SYNOLOGY

Yazabilirsiniz.

cok teşekkurler onuda halletim ahmet bey saygılar
  • Bayramınız Kutlu Olsun....
  • Nice güzel bayramlar dostlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin bayramları (Kurban ve Cumhuriyet) kutlu olsun. Ahmet üstad, sayende konu şenleniyor. C-200 kullanıcıları fazla sorun yaşamadığı için sanırım buralarda pek görünmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackice_serkan

Herkesin bayramları (Kurban ve Cumhuriyet) kutlu olsun. Ahmet üstad, sayende konu şenleniyor. C-200 kullanıcıları fazla sorun yaşamadığı için sanırım buralarda pek görünmüyor.

Doğru gerçekten. Daha önce WD Live kullanıyordum, o zaman 1. nesildi altyazı rengi değişmiyor diye uyuz
    oluyordum, öyle başladı araştırmam ve almışken evladiyelik alayım dedim, hakikaten de öyle oldu. Şu an
    sorsalar aldığınız ve memnun kaldığınız alet nedir diye, ilk aklıma gelen aletlerden biri Popcorn C-200
  • A-400'ü bekliyorum
  • C-400...
  • Uzun bir aradan sonra herkese merhaba. Çok uzun bir zamandır işlerimin yogunluğu nedeniyle c-200 den adam gibi faydalanamamıştım ama artık faydalanmayı düşünüyorum. Teknolojide durmaksızın ilerliyor bilahere. Benim sormak istediğim bir sorunum ve özelliklede ahmet bey size
    Malum 3D artık popüler. Benim amacım yeni bir 3D bluray player almak yerine Sata 5.25'' bir 3D bluray player alıp c-200 un önyüzüne monte etmek. Ama bayagıdır bu işlerden uzak kaldım
    sorum ise sunlar. Bu arada tv 3d destekli sony 65HX920

1- Öncelikle piuyasada 5.25'' sata 3D bluray player varmı.
    2- Diyelimki var ve aldım bunu c-200 e monte etmek şartıyla orijinal 3d Bluray diskleri okuyabilirmi. Yani yeni bir 3d bluray player almaktan kurtulabilirmiyiz.
    3- kullanacagım medya orijinal 3D bluray disk. iso yada kopya degilki c-200 ün bunları oynatmadıgını zaten biliyorum
    4- Eger bunlar mümkunse hangi marka blurayi almamız gerekecek. Malum c-200 tüm markaları desteklemiyor sanırım
    Şİmdiden herkese teşekkür ederim

• quote:

C-400...

Ahmet hocam,

C-400 yalan olmuş çoktan anladığım kadarı ile. PCH larda artık Cinavia muhabbeti sebebi ile full BR menü yalan olacak sanırım. Hal böyleyken de C-400 ün ekstra getireceği pek fazla bir şey olmayacağı için çıkartılmayacak gibi bu makine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: charnel

quote:

C-400...

Ahmet hocam,

C-400 yalan olmuş çoktan anladığım kadarı ile. PCH larda artık Cinavia muhabbeti sebebi ile full BR menü yalan olacak sanırım. Hal böyleyken de C-400 ün ekstra getireceği pek fazla bir şey olmayacağı için çıkartılmayacak gibi bu makine.

Çıkartılmaz ise geriye 2 seçenek kalıyor.

1- Dune HD-max 3D
    2- PCH A400
  • quote:

Orijinalden alıntı: girayhan1

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba. Çok uzun bir zamandır işlerimin yogunluğu nedeniyle c-200 den adam gibi faydalanamamıştım ama artık faydalanmayı düşünüyorum. Teknolojide durmaksızın ilerliyor bilahere. Benim sormak istediğim bir sorunum ve özelliklede ahmet bey size
    Malum 3D artık popüler. Benim amacım yeni bir 3D bluray player almak yerine Sata 5.25'' bir 3D bluray player alıp c-200 un önyüzüne monte etmek. Ama bayagıdır bu işlerden uzak kaldım
    sorum ise sunlar. Bu arada tv 3d destekli sony 65HX920

1- Öncelikle piuyasada 5.25'' sata 3D bluray player varmı.
    2- Diyelimki var ve aldım bunu c-200 e monte etmek şartıyla orijinal 3d Bluray diskleri okuyabilirmi. Yani yeni bir 3d bluray player almaktan kurtulabilirmiyiz.
    3- kullanacagım medya orijinal 3D bluray disk. iso yada kopya degilki c-200 ün bunları oynatmadıgını zaten biliyorum
    4- Eger bunlar mümkunse hangi marka blurayi almamız gerekecek. Malum c-200 tüm markaları desteklemiyor sanırım
    Şİmdiden herkese teşekkür ederim

Pluray 3D okuyucu alsan bile C200 desteklemez Chipseti desteklemiyor.
    O nedenle ya BDP alacaksınız yada ben gibi üstte yazdığım ürünleri bekleyeceksiniz.

• quote:

1- Dune HD-max 3D
    2- PCH A400

Ahmet üstad merhaba
    dune sayfasında Dune Hd max ve Duo var.
    Bu cihazlardan mı bahsediyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rccol

quote:

1- Dune HD-max 3D
    2- PCH A400

Ahmet üstad merhaba
    dune sayfasında Dune Hd max ve Duo var.
    Bu cihazlardan mı bahsediyorsun ?

Hayır

Linkten tıklarsan görürsün.
    Dune firması sigma8672 chiplerde rvz yaparak 3d destekler hale getirmiş.
    ürünlerinin adının sonuna da "3D" eklemiş.

Dune HD HD max 3D gibi

http://www.mediasmartserver.net/2012/09/05/2012-dune-hd-model-lineup-revealed/

http://myhtpcuk.wordpress.com/2012/09/02/ifa-day-2-dune-hd-3d-models/

http://forum.donanimhaber.com/m_65693089/tm.htm

• Merhaba arkadaşlar. C-200 ü harmony kumanda ile çalıştırabilmek icin infrared recevier yapmak istiyorum. rgokdemir nickli arkadaş yapmış ama kendisine bir türlü ulaşamıyorum uye profili kapalı.
    Bildigim kadarıyla 38kHz lik bir göz alıcı yeterli olacak ama tam emin degilim. Duyan yada nasıl yapıldıını bilen gerekli olan malzemelerinin ne oldugu konusunda yardımcı olacak arkadaşlar olursa cok sevinirim. Bu arada 38kHz lik göz kesin uyuyorsa sanırım iş kolay. 3.5 mm lik bir jack la gerakli kablo baglantısını yaparak calısır sanırım ama yinede işi bizzat tecrube eden varsa ondan sonra girişecegim cunku işe
  • quote:

Orijinalden alıntı: girayhan1

Merhaba arkadaşlar. C-200 ü harmony kumanda ile çalıştırabilmek icin infrared recevier yapmak istiyorum. rgokdemir nickli arkadaş yapmış ama kendisine bir türlü ulaşamıyorum uye profili kapalı.
    Bildigim kadarıyla 38kHz lik bir göz alıcı yeterli olacak ama tam emin degilim. Duyan yada nasıl yapıldıını bilen gerekli olan malzemelerinin ne oldugu konusunda yardımcı olacak arkadaşlar olursa cok sevinirim. Bu arada 38kHz lik göz kesin uyuyorsa sanırım iş kolay. 3.5 mm lik bir jack la gerakli kablo baglantısını yaparak calısır sanırım ama yinede işi bizzat tecrube eden varsa ondan sonra girişecegim cunku işe

Merhaba,
    Ben direk sitesinden >> Popcorn Hour IRK-200 << aldım ve kullanıyorum. Postayla beraber 30tl civarına mal oluyor.

• iyide ahmet abi adamlar çakal olmuş sadece kargo 30 kusur usd şimdi.almayı denedim bende 45 dolar falanoluyor mecburen bu yola girmek istiyorum

• Dostum profil kapali ama PM acik.

• rgokdemr kardeş evet pm in açıkmış farketmedim pm attım sana cevaplarsan cok sevinirim
  • Arkadaşlar merhaba;

Epson EH-TW5000 projeksiyon cihazımı satıyorum.
    Tüm kutu ve aksesuarları ile birlikte verilecektir.

Ürün ilk geldiğinde tavana asılmıştır ve bir daha ellenmemiştir.
    207 saatte tertemiz cihazdır.

İlgilenenler PM lütfen.

İkinci el ilanımla ilgili link aşağıdadır.

İKİNCİEL LİNK
  • Arkadaşlar Popcorn Hour C200 sahibiyim, acaba 3D Bluray film indirsem, sıkıntısız izleyebilirmiyim?
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.