Şimdi Ara

POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.577
Cevap
8
Favori
134.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dr.amon

quote:

Orijinalden alıntı: rccol

Pardon arkadaşım ama tam olarak anlamadım.
    IRK-200 kit de sonuçta bir jakla cihazın arkasına (içine değil) takılan kablolu bir infra led değilmi?
    Benim denediğimden ne farkı olacakki her 2 kumanda da çalışacak?
    Büyük ihtimalle IR göz soketi takıldığında RF antenin bağlantısını kesen bir switch var ve RF bu şekilde devre dışı kalıyor.

IRK-200 de de değişen bir şey olmamalı bu durumda.

IRK-200 bağlı,zaten IRK-200 ile beraber kızılötesi kumanda da geliyor,yani elinizde IRK-200 kitvar(alıcı göz+kızılöesi kumanda)logitech harmony'e tanıtılmış durumda,ayrıca elinizde de IRK-200'e ait kumanda var sayıyorum,bu durumda aile bireyleri isterse harmony'i isterse IRK-200 gözle beraber gelen kızılötesi kumandayı kullanabilirler,,ben harmony 885 ve ırk-200 ü bu şekilde kulanıyorum.Tabii bu durumda RF kumanda devre dışı kalıyor.

Tamam üstadım şimdi oldu.
    Bu durumda bence bu IR gözlerin çalışması gerekirdi diye düşünüyorum.
    Neden çalışmadı acaba.
    Sizde bu gözlerden varsa göz olarak başka bir gözü kullanıp gelen Ir kumandayı deneseniz acaba çalışırmı?
    Olmadı ben size bir adet göndereyim deneyin.

Birde IRK-200 ile gelen IR kumanda A110 la gelen kumandanın aynısımı acaba?

• quote:

.....Sizde bu gözlerden varsa göz olarak başka bir gözü kullanıp gelen Ir kumandayı deneseniz acaba çalışırmı?
    Olmadı ben size bir adet göndereyim deneyin...

Kumanda A-100'dakinden farklı,ışıklı,çok iyi oluyor.Başka irda alıcıların çoğu uymuyor diye okumuştum,ancak daha önce verdiğim ww.netwokmediatank'ın wiki sayfasına bir bakın,galiba oradan okumuştum,ancak nasıl uyumlu bir irda yapılır ya da kodlarını okumuştum,o sayfalara bir bakın.Ayrıca elimde win mediacenter'a ait irda alıcılı toshiba laptop ile gelen ve creative ses kartı ile gelen iki kumanda var,akşama dener sonucu yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.amon -- 21 Ocak 2010; 16:35:18 >
  • Setup + Play turns off 'Lock settings' option

setup ve play tuşuna birlikte basarsan ayar kilidi açılacaktır.
    Umarım işine yarar.
  • Arkadaşlar,
    Elimde WD'den kalan Monster altın uçlu HDMI vardı ve C-200'ü bununla bağladım. C-200'den çıkan da iyi bir kabloya benziyor, ne dersiniz farkeder mi? Uyumluluk, aktarım, ses ve görüntü kalitesi bakımından sizce orijinal ürünü mü bağlamalıydım?
    Selamlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackice_serkan

Arkadaşlar,
    Elimde WD'den kalan Monster altın uçlu HDMI vardı ve C-200'ü bununla bağladım. C-200'den çıkan da iyi bir kabloya benziyor, ne dersiniz farkeder mi? Uyumluluk, aktarım, ses ve görüntü kalitesi bakımından sizce orijinal ürünü mü bağlamalıydım?
    Selamlar..

Dijital veri aktarımında çok öenmli değil hangisini bağladığınız!
    Ancak çeşitli rivayetlere göre kendi kablosunu kullanmanızı öneririm.
    Uyumluluk vs.

Arkadaşlar AVR değişikliğ Nedeni ile topic ten biraz uzaklaştım, bu nedenle kusura bakmayın.

WiFi dongle ve IRK 200 geldi.

Henüz montajlama fırsatı bulamadım, öncelik AVR de. :)
  • Ahmet Bey yeni avr hayırlı olsun güle güle kullanın...Eskisine neler olacak?
  • quote:

Sizde bu gözlerden varsa göz olarak başka bir gözü kullanıp gelen Ir kumandayı deneseniz acaba çalışırmı?
    Olmadı ben size bir adet göndereyim deneyin.

Bendeki alıcılardan birisi USB,onu bağlayamadım,ancak mediacenter pc'e ait olan alıcının cihaza girecek ucu stereo girişlere benziyor,ortasında siyah tek çizgi var,fakat C-200'e ait alıcının ucunda iki çizgi var,dolayısı ile bu da çalışmadı.
  • Arkadaşlar merhaba
    C-200'üme çıkma 3,5" HD'yi bağladım. NMT uygulamalarını yükle seçeneği çıktı, ext3 şeklinde formatladım. Format sonucu video, müzik ve resimler adında içeriği boş olan 3 klasör çıktı. Zaten burada kaldım. Benim amacım;
    1-) R.Share Premium üyeliğim var, C-200 ile DL yapıp HDD veya içindeki HD'ye yüklemek.
    2-) İçinde takılı HD ile USB'den bağlı HDD arasında dosya taşımak.
    3-) B.sayara indirdiğim dosyaları, direkt b.sayardan C-200'e bağlı HD ve HDD'ye atmak.
    4-) Trayde takılı HD ile USB'den bağlı HDD arası dosya transferi yapmak.

Biliyorum çok oldu ama bu aşamalardan geçmiş üstadlar yardımcı olur, veya varsa link verirlerse sevinirim.
    Teşekkürler..
  • Evet arkadaşlar;
    Bugün WiFi kart ve IR kumandayı bağladım. Wifi kart 300n destekli olmasına rağmen 10/100mb yazıyor seçeneklerinde.
    Bu şekilde kulanılacak ise galiba boşuna aldım.
    Kablo ile de aynı hızda kullanıyordum zaten.
    Yeni FW ile 300n desteği gelecektir diyerek beklemeye başladım.
    +
    IR kumanda gayet güzel oldu.
    Harmoy@785 e de ekledim full fonsiyon çalışıyor.
    ** Bunun için Harmony yazılımında hem "Device" olarak hemde "Activities" de "Customize Buttons" seçeneği ile tuş yapılandırmasını kendime göre yaptım. Fullfonksiyonları çaşıyor.
    *Tek kumanda bütün cihazlar devam.
    ++
    Yeni FW şart artık
  • Harmoy@785 Universal Remote POPCORNHOUR C-200 IRK Yapılandırma.
    Arkadaşlar ben yapılandırdım ve full Fonksiyon kullanmaktayım. Sizlere de yardımcı olması için
    “Customize Buttons” ayarlamalarımın resimlerini aşağıya ekliyorum.

Devices
     POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi

Acivities

Yapılandırmadan Sonra “DONATE” diyoruz.
    Kumandaya yuklenmesi için de “REPLACE REMOTE” diyoruz.
    Kolay Gelsin.

• allah sabır versin aynı akıllı kumandadan bendede var hiçbir zaman custom muhabbetine girip uğraşmadım heralde kumandayı kırardım :) kolay gelsin global siteye yüklede arkadasım bizde faydalanalım ok tşk....
  • Yukledim :)
  • Neoldu arkadaşlar, yeni FW geçen haftadan bu hafta sonuna ertelenmişti ama halaa haber yok, sanırım çıkaramacaklar.. Ses problemleri harici altyazı problemleri, gigabit ethernet için düzeltmeler uzayacak sanırım..
  • Evet bir türlü çıkamadı. Belki betasını iyice görmek istiyorlardır.
  • Herkese iyi akşamlar
    Ağ bağlantısı yaparak b.sayardan C-200'ü görmeyi, HDD'yi bağlamadan direkt dosya atmayı yardımlarınızla başardım. C-200'den de b.sayarı görüyorum fakat "içerik bulunamadı" uyarısı veriyor. Acaba b.sayarın içeriğini görmem için herhangi bir dosyayı nereye koymam lazım, veya her klasörü görebilir miyim?
    youtube izleyebilmek için DNS sunucularını değiştirdim, cihazı ilk aldığımda youtube'u görmüştüm, açılmamıştı ama şimdi bulamadım, nereden çıkıyordu acaba?
    Teşekkürler herkese..
  • çok güzel bir inceleme , tebrikler.
    bende C-200 alanlardanım ve hakikaten makine "ben burdayım" diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zelo78

çok güzel bir inceleme , tebrikler.

o cüsseyle ben burdayım demesine gerek yok zaten.her yerden görünüyor.

şaka bir yana ama gerçekten çok büyük bir cihaz olmasına rağmen ne e-sata var nede vga.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zelo78

çok güzel bir inceleme , tebrikler.
    Ben tsk.
    Taşımadığım ve TV sehpasına bir kere yerleştirdim yeri sabit.
    Sorun ve mesele yok

quote:

Orijinalden alıntı: aziz0571
    o cüsseyle ben burdayım demesine gerek yok zaten.her yerden görünüyor.

şaka bir yana ama gerçekten çok büyük bir cihaz olmasına rağmen ne e-sata var nede vga.

Bence e-SATA ya gerek yok çünki Tray den HDD ext3/NTFS tak çıkar yapılabiliyor.
    e-SATA tabi olsa da olabilirdi ama olmamasını da aramıyorum açıkcası.
    +
    vga monıtör içinmi yoksa ben kulllanmasamda olsun diyerek eksik bulmak içinmi :)

• İyi Akşamlar
    C-200'de kullandığım çıkma HDD sanırım bozuldu, çalışıyordu ama bugün sadece tık tık diye ses geliyor dönüyor ama cihaz okumuyor. Elimde önceden aldığım imzamdaki 3,5" Seagate 1,5 TB HDD var. eSATA çıkışı da var. C-200'ün dışında eSATA yok ama içini açıp kabloyu taksam, kablonun diğer ucunu da cihazın üst kapağından çıkarıp dışarda tuttuğum HDD'ye taksam, HDD'nin elektriğini de kendi adaptörü vasıtasıyla alsam sizce çalışır mı?
    Teşekkürler..
  • Sorun sadece elektrik ise çalışır, ancak sizin elektrik dışında başka probleminiz var; Elinizdeki harici hard disk e-sata, sata değil ve uçları farklı bağlantı noktalarına sahip. Ancak harici hard diskinizi de söker çıkarırsanız çalışır ki böyle yapacağınıza da söktükten sonra direk C-200 içine takın daha iyi..
    Piyasada sata e-sata çeviriciler var, denemedim ancak onları kullanarak sizin söylediğinizi yapabilirsiniz..
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.