Şimdi Ara

popi olma hikayem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar gecenlerde gece skypda takiliyoruz iste arkadaslardan biri duvarima kardesim mekanin cennet olsun yazdi sonra digerleride yazdi banada caktirma boyle boyle saka yapalim okuldakilere dediler bende tamam dedim telefonu kapattim cevrimdisi oldum facede bi baktim yarim saat sonra faceden eklemeye baslayanlar falan mesaj atanlar olmaya basladi gece oldu uyudum pazar gunude disarda pek takilmadim pazar gunu ailem gittianneme arkadaslarim ararsa acma sakin dedim evde bekliyorum baya zil caldi acmadim pazartesi sabahi oldu uyandim kapi caldk dalginlikla bi actim okuldan bi arkadas kiz yapistirdi bana apartmansa nasil bagriyo yirtiniyo adeta izledigimiz filmlerdeki gibi taam kizim sus geliyorum dedim bu hemwn telefon acri kizkizlar gelin dedi bunlar toplandi geldi 10 dan fazla kjz oldular hepsi biyerden vurmaya basladi okul calkalaniyomus bu sirada bunlar ilk dersw girmeden geldiler direk okula gittim ders saati kimsw yoktu okula bi gittim herkes yanima geliyo falan ogun bugundur popiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan siz troller

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.