Sağ tıkla özelliklerden linki kopyala karakter portresine yapıştır.
quote:
Orjinalden alıntı: Coder Designer
quote:
Orjinalden alıntı: halilboy
banada bi avatar yapin lutfen gif yaparsaniz cok makbule gecer avatari pmden atarsaniz cok iyi olur
nasıl bişi istiosun söyle :) karakter adını vs...
konuyu sonunda buldum nsl bisimi istiyorum soyle melekli seytanli bisi olsun yada fenerbahcele ilgili bisey yap yapda ne yaparsan yap yaw
manyaq paylaşım hacu çok saol
konu tekrar hortlamis oldu syber10 sayende bende bi ara bunu ariyodum ama gerek kalmadi artik
quote:
konu tekrar hortlamis oldu syber10 sayende bende bi ara bunu ariyodum ama gerek kalmadi artik
neresi hort 2 gün önce 2 tane mesajın var her zamanki gibi '' gereksiz '' ..
ama normaldir arka arkaya gereksiz mesajlarınla doldurdugundan 2. sayfaya düşmüştür..
quote:
senin beyninde bi sorunmu var yoksa cocuklugunda tuvalete filanmi dustun sen ne yapmaya calisiyosun anlamiyorum kafan guzel sanirim
abicim sen geldin geleli hic ugrayasım gelmiyor konuya sacma mesajlarla dolduruyorsun ve cogu güzel konu 2. sayfaya düsüyor...
bırak git artık forumuda millet bir rahatlasın git baska yerde kas postunu orda ol binbası
binbasi olsam para vercekler yasin kac senin yha eger ugrayasin gelmiyo gidebilirsin cokda lzm bi insan deilsin burda yoklugunu hissetmeyiz merak etme ayrica ben en son uplanmis konulara mesaj atiyorum yukarda asgi basliyorum yani konular eski haline geliyo 40defa dusun 1 kere konus
polemik yaratmayalım konuda lütfen
paylaşım yapmak için konu açıyoruz hemen bi kavga bi dövüş
lütfen arkadaşlar!
quote:
Orjinalden alıntı: pucca.
polemik yaratmayalım konuda lütfen
paylaşım yapmak için konu açıyoruz hemen bi kavga bi dövüş
lütfen arkadaşlar!
ztn delikanliysa bolumden ayrilmistir artik polemik kalmadi yani