quote:Orjinalden alıntı: Coder Designer benim avatarım daha güzel ama iyi çalışma Hortlatmışsın konuyu..Aşşağılardan çıkmış nerelere..
quote:Orjinalden alıntı: Jok3R. quote:Orjinalden alıntı: Coder Designer benim avatarım daha güzel ama iyi çalışma Hortlatmışsın konuyu..Aşşağılardan çıkmış nerelere.. mesaj tarihlerine bakarsan hortlatan coder desing değil nynbrkm96. hepte bu coderda bi kusur arıyonuz adamada yazık..
quote:Orjinalden alıntı: Tom Violence quote:Orjinalden alıntı: Jok3R. quote:Orjinalden alıntı: Coder Designer benim avatarım daha güzel ama iyi çalışma Hortlatmışsın konuyu..Aşşağılardan çıkmış nerelere.. mesaj tarihlerine bakarsan hortlatan coder desing değil nynbrkm96. hepte bu coderda bi kusur arıyonuz adamada yazık.. yılmaz savunucum Bu arada nyn bilmemne sadece hortlatma için üye olmuş baksanıza
quote:Orjinalden alıntı: pucca. quote:Orjinalden alıntı: head www.popavatar.com site kapalı bendede kapalı
quote:Orjinalden alıntı: halilboy banada bi avatar yapin lutfen gif yaparsaniz cok makbule gecer avatari pmden atarsaniz cok iyi olur nasıl bişi istiosun söyle :) karakter adını vs...