Şimdi Ara

Popmundo bölümündeki psikopat eleman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler adamın az önce 190'ıncı üyeliğini banladım. Duracağı da yok gibi gözüküyor. Her 3, 4 üyelikte bir IP değiştirdiği için IP ban falan da işe yaramıyor. Burak'a şöyle birşey yaptırmayı düşündüm ama onunla konuşmadan önce sizin de bir görüşünüzü almak istedim. Tabi bu istediğim teknik olarak mümkün mü bilmiyorum

Bu adam her mesajında aynı metini kopyalayıp yapıştırıyor. Her mesajında facebook adresini ve mail adresini yazıyor. Muhtemelen Gürkan abi bunlara sansür koyduğu için de şu şekilde yazıyor;

Facebook Adresim: 1000022 30484844
    E-mail Adresim: stephenj987@ gmail.com

Benim Burak'tan isteyeceğim; mesajında 1000022 30484844 veya stephenj987 yazan tüm üyelerin sistem tarafından anında süresiz olarak banlanması. Bu yadıklarım spesifik şeyler olduğu için başka üyeler bu olaydan etkilenmeyecektir. Ama bizim eleman konu açmaya çalıştığı anda otomatik olarak uçacak. Ne dersiniz, bir problem yaratır mı? Veya teknik olarak mümkün müdür bu dediğim şey?

İlgili konu:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=72525602
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• start
    label 10
    a=b=0
    a=1000022
    b=30484844
    check all message line, (write:c)
    if c=a &ban?m_id;period=12.12.3000 else next
    if c=b &ban?m_id;period=12.12.3000 then del_msg else send_msg
    Goto 10

Aha yazdım la kolay bu dediğin.
  • Abi işi gücü bıraktık bir elemanın sürekli fake üyeliği ile uğraşıyoruz.
    Dikkat ettim adamın fake üyelik konusu tam 6 sayfa oldu.
    Bu kadar detaylara inmek yerine forum için uygulayacağımız sistem ile alakalı faaliyete geçsek olmazmı?
    Tüm forum için cep telefonu onayı getirsek sadece bu eleman ile alakalı değil,tüm üyeler ile ilgili daha rahat bir forum ortamı oluşur diye düşünüyorum.Tc kimlik No olayı bana biraz ağır kaçar gibi geliyor.Ancak tüm foruma cep telefonu onayı yapabiliriz.

Burak bu adam senin dediğin mail adresini ve yazdığı bilgileri sansürleme olayınıda aşacaktır.Başka Facebook adresi başka mail adresi alacaktır.Her seferinde bu şekilde uğraşacakmıyız?

Kökten çözüm gerekli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: conjure

Abi işi gücü bıraktık bir elemanın sürekli fake üyeliği ile uğraşıyoruz.
    Dikkat ettim adamın fake üyelik konusu tam 6 sayfa oldu.
    Bu kadar detaylara inmek yerine forum için uygulayacağımız sistem ile alakalı faaliyete geçsek olmazmı?
    Tüm forum için cep telefonu onayı getirsek sadece bu eleman ile alakalı değil,tüm üyeler ile ilgili daha rahat bir forum ortamı oluşur diye düşünüyorum.Tc kimlik No olayı bana biraz ağır kaçar gibi geliyor.Ancak tüm foruma cep telefonu onayı yapabiliriz.

Burak bu adam senin dediğin mail adresini ve yazdığı bilgileri sansürleme olayınıda aşacaktır.Başka Facebook adresi başka mail adresi alacaktır.Her seferinde bu şekilde uğraşacakmıyız?

Kökten çözüm gerekli.

TC kimlik no olayı toplantıda konuşuldu. Verilen tc kimlik no'yu onaylamamızın bir yolu yok abi

Sansürü aşma konusuna da pek katılmıyorum. Yeni üye listesini takibe aldım ben, çoğu üyeliğini konu dahi açmadan banlıyorum. Konu açmaya çalışırken banlanırsa yine o şekilde tespit edip banladığımızı sanar bence.

• Abi neden elemana mail atmıyoruz? Direk söyleyeyim hocam bak bu yaptığın kural dışı ve şu kadar üyelik banladık, eğer bu kadar kafaya takmışsan bu işe bel bağlamışsan reklam departmanımız ile bir görüş belki oluru aklına yatar. Napak, gideri var mı?
  • @rds

quote:

Orijinalden alıntı: popmundo9

Moderatör arkadaşla aramızda olan bir mesele. Tek olarak açtığım başlıkları kapatmaya devam ettiği sürece, 50 tane açmaya devam edeceğim
  • Buyrun yeni psikopatımız.LOL bölümüne dadandı.Biz bundan sonra bu üyelerle uğraşacaz sanırım.

http://forum.donanimhaber.com/ipcheck.asp?sub=ara&Criteria=0801|598|018|093
  • popmundo bölümüne konu açmayı kapatalım o zaman. 3-4 gün kalsın öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

popmundo bölümüne konu açmayı kapatalım o zaman. 3-4 gün kalsın öyle.

Bu sefer de ikinci el bölümüne falan açıyor, hem de oraya açtığı konular onaya düşmediği için adamın daha çok işine geliyor. O da çözüm olmaz.
  • Yavru ikinci el bölümüne konu açabilir ki neticede para ile iş yapıyor. Bana açabilir gibi geldi la?
  • Şimdi yapamaması gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Şimdi yapamaması gerek.

Onay yapılmasa dahi mobil ve tablet sürümden konu açılabiliyor Burak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.