Şimdi Ara

Popmundo Sohbet Başlığı (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.422
Cevap
4
Favori
51.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben hala 1M derim Nasıl o parayla başarı alamazsın alırsın kitaplarıda zaman gerekir azcık amma Kabileyide 400-500k ya satacaksan o da olur
  • Bakın şimdi 1m param olsa öyle boş boş duracak harcamayacağım onu.O 1m ile başarıda alamam.Kabile mantıklı

İnsan haklısın falan der siz daha çok caydırmaya çalışıyorsunuz
  • Sen bir şeyde karar kılsan destekleriz amma sen bir o bir bu diyorsun ben senin 1m isteyen haline destek veriyorum
    Edit:Bölüm iyice öldü 3 kişiden başka yazan yok son zamanlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zesty Phoenix -- 13 Temmuz 2010; 16:02:50 >
  • Şimdi ben kabile kuracam büyük ihtimalle çünkü paraya ihtiyacım çok yok birde kabileyi+200 kredi+biraz parayı 7 yangına değiş tokuş yapabilirim.
  • Haklısın hacı. Son dediğin daha mantıklı.
  • Adam cevap vermiyor onlıne olduğu belli oyun forumuna yazıyor mesajlarıma bakmıyor(yangıncı abi)
  • vazgeçiyorum yaz tehdit et, cevap verir.
  • Yangıncı abi hapse düşmüş

Bende kurdum kabileyi kurtuldum liderlik başarısı satılır aklınızda bulunsun
  • Hırsızlık nasıl yapılıyor Hırsız olmak için ne yapmak gerekir bir zahmet anlatırmısınız arklar.???
  • Öncelikle yetenek öğreniyorsun. Suç Temel Suç adı yetenek ile başlar. Daha bir sürü yeteneği var. Kitaptan öğrenilmez. Üniversitede öğretiyorlar. Ayrıca vip olmak gerekli suç işlemek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mz~

Öncelikle yetenek öğreniyorsun. Suç Temel Suç adı yetenek ile başlar. Daha bir sürü yeteneği var. Kitaptan öğrenilmez. Üniversitede öğretiyorlar. Ayrıca vip olmak gerekli suç işlemek için.

V.I.P yim...Eee öğrendikten sonra nasıl olucak adama tıklayıp hırsızlık yap mı dicez?
  • Mesela bir adamın eşyalarına tıklayacaksın. Çal seçeneği çıkacak eşyalarında. Çal'a tıklayacaksın bu kadar.
  • Satış Elemanı olmak için ne yapmak lazım?
  • Ee gençler nasılsınız ? Hayat nasıl gidiyor ?
  • Selamun Aleyküm beyler.Tanıyan-Hatırlayan var mı
  • Nick değişmiş heralde?

• quote:

Nick değişmiş heralde?

Evet değiştiydi.Oldu biraz da uzun zaman oldu buralara gelmeyeli.Orijinal nick AlwaysAndForever.
  • Hoşgeldin. Adın ne şimdi oyunda?
  • quote:

Hoşgeldin. Adın ne şimdi oyunda?

Geçen ay yeni hesap almıştım pek ilgilenemedim ama artık oynuyorum

Róbert Borbély
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.