Şimdi Ara

Popmundo Sohbet Başlığı (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.422
Cevap
4
Favori
51.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim için pahalı şu an belkide ondan :) para sıkıntısı olunca. 1k için bile dileniyorum resmen :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaganIX

benim için pahalı şu an belkide ondan :) para sıkıntısı olunca. 1k için bile dileniyorum resmen :D

Şu an yapabileceğim yardımlar küçük olur ama 5-6 ay sonra işler yolunda giderse yapacağım yardımlar 1m'i bile bulabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

quote:

Orijinalden alıntı: PaganIX

benim için pahalı şu an belkide ondan :) para sıkıntısı olunca. 1k için bile dileniyorum resmen :D

Şu an yapabileceğim yardımlar küçük olur ama 5-6 ay sonra işler yolunda giderse yapacağım yardımlar 1m'i bile bulabilir.

o zaman ilk yardım bana olsun :P
    bir başlıl aç istersen. sonuçta sen daha deneyimlisin burada ? ve sabitlensin
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

quote:

Orijinalden alıntı: volf07

arkadaşlar bir sorum olacak
    oyuna yeni başladım vip oldum ve oyunda iyi ilerlediğimi düşünüyorum ama bir çocuk evlat edinmek istiyorum ama ekonomik durumum çok da iyi değil yardımcı olabilecek var mı hertürlü bilgi de işime yarar mesela 0-1 yaş arası çocuk evlat edinmeye kalksam fiyatı ne olur ?

yaşıyla orantılı. 1 ise yaşında 1m 15 ise yaşında 15m..

Dostum valla tebrik ederim bölümü canlandırmayı başardın

• Evet kolay oldu
  • Oyundaki 1000. günüme denk gelmesi de ayrı bir tesadüf
  • Ben bu oyunu seviyorum falan ama ne zaman oynasam tek başıma sanatçı oluyorum grup kurmuyorum 2 dunya turnesi yapıp 3.de bayıyorum tabii 3.de o zaman yok konser kaçıyo falan filan derken ünlü olamadan sıkılıp bırakıyorum.

Böyle bir grup lideri şu lazım bizim gruba dese sıfırdan başlasam o müzik aletine yogunlaşıp grupta da hiç sorumluluk almasam sadece grup şehirden gidince grupla git desem :D müthiş olur. Varsa oyle arkadaş arayan oyunda gelirim bende tekrar başlarım bu ara zaten baya vaktim var başlangıç işlerini rahat hallederim.
  • Hocam oyunun içinde forumdaki grup arkadaşı arama başlıkları var, istersen oraya göz at bi :) Kendine grup arkadaşı bulana kadar yeteneklerin gelişir bu sırada da hem, ya da eski karakterler ölmediyse birisinden devam etmen daha iyi olabilir belki.
  • Beyler Londra'dayım bir kabileye girmek istiyorum ama kabilesi olan birini nasıl bulucam bilmiyorum. Forumlar falan varmış ama hiç haberim yok bu işlerden.

Edit : Hallettim , VIP olmam lazımmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nipponese -- 15 Eylül 2011; 21:38:04 >
  • Fake üyelik açtım , bayan karakter. İlişkiyi sağlam tutup iki üyeliğede vip aldırıp evlendirmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

Fake üyelik açtım , bayan karakter. İlişkiyi sağlam tutup iki üyeliğede vip aldırıp evlendirmeyi düşünüyorum.

hocam dikkat et. bi bakarsın hiç beklemediğin bi anda atarlar göle.
  • Hocam daha önce fake tecrübelerim var. Birşey olmamıştı , bakıcaz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

Hocam daha önce fake tecrübelerim var. Birşey olmamıştı , bakıcaz artık

Ha birde foruma sahte karakter ve ismini falan yazma bi ara toplu ban yaşamıştık forumca, yine olmasın böyle bir şey; sonra forumdan soğuyor insan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mz~ -- 18 Eylül 2011; 12:59:10 >
  • Popmundo yetkilileri forumumu bastı
  • Foruma dikkat edin beyler modlar haricinde bir çok ajan var Fake hesap konusunda da bulaşmamanızı tavsiye ederim olmadı diye devam etmeyin bir anda araştırıp toplu halde banlıyorlar
  • Korktum beyler. Editleyeyim bilgilerimi.
  • 100 grafiti başarısı için temel sanat dizayn ve grafiti boyama kaç yıldız olması lazım beyler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurkan

100 grafiti başarısı için temel sanat dizayn ve grafiti boyama kaç yıldız olması lazım beyler?

Ben 100 grafiti başarısını Temel Sanat ve Dizayn 3*, Graffiti Boyama 6* ile aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mz~

quote:

Orijinalden alıntı: ugurkan

100 grafiti başarısı için temel sanat dizayn ve grafiti boyama kaç yıldız olması lazım beyler?

Ben 100 grafiti başarısını Temel Sanat ve Dizayn 3*, Graffiti Boyama 6* ile aldım.

Tam olarak bende aynı şekilde aldım grafitiyi 7* da yapabilirsiniz 5* ile de alabilirsiniz. 7'de çok daha kolay olur ama ben vakit kaybetmem uğraşıp alırım geliştireceğim daha çok şeyim var diyorsanız 5* yeter

• Ya şu 5 dakika olayı olmasa ben o yeteneği kırk kere alırdım ama 5 dakika olayı sinir bozucu. Ama o da tadı tabi
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.