Şimdi Ara

Popmundo Sohbet Başlığı (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.422
Cevap
4
Favori
51.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

quote:

Orijinalden alıntı: mz~

quote:

Orijinalden alıntı: ugurkan

100 grafiti başarısı için temel sanat dizayn ve grafiti boyama kaç yıldız olması lazım beyler?

Ben 100 grafiti başarısını Temel Sanat ve Dizayn 3*, Graffiti Boyama 6* ile aldım.

Tam olarak bende aynı şekilde aldım grafitiyi 7* da yapabilirsiniz 5* ile de alabilirsiniz. 7'de çok daha kolay olur ama ben vakit kaybetmem uğraşıp alırım geliştireceğim daha çok şeyim var diyorsanız 5* yeter

Anladım, teşekkürler. Kısmetse 1 haftaya almayı planlıyorum bir de single çıkartmak istiyorum fakat bir türlü its pop da kayıt kontratı bulamıyorum her perşembe bakmama rağmen sorun bende mi? Son olarak konserde her atraksiyonumuz bir yıldız alıyor, sesi kökle felan 4-5 yıldız alıyor, fakat konserlerimiz hep zayıf geçiyor, düzgün konser verebilmek için ne yapmamız lazım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

quote:

quote:

100 grafiti başarısı için temel sanat dizayn ve grafiti boyama kaç yıldız olması lazım beyler?

Ben 100 grafiti başarısını Temel Sanat ve Dizayn 3*, Graffiti Boyama 6* ile aldım.

Tam olarak bende aynı şekilde aldım grafitiyi 7* da yapabilirsiniz 5* ile de alabilirsiniz. 7'de çok daha kolay olur ama ben vakit kaybetmem uğraşıp alırım geliştireceğim daha çok şeyim var diyorsanız 5* yeter

Anladım, teşekkürler. Kısmetse 1 haftaya almayı planlıyorum bir de single çıkartmak istiyorum fakat bir türlü its pop da kayıt kontratı bulamıyorum her perşembe bakmama rağmen sorun bende mi? Son olarak konserde her atraksiyonumuz bir yıldız alıyor, sesi kökle felan 4-5 yıldız alıyor, fakat konserlerimiz hep zayıf geçiyor, düzgün konser verebilmek için ne yapmamız lazım

Ben cevaplayayım. Kayıt kontratı için herhangi bir stüdyo ceosuna mesaj atarsanız size kontrar yollayacaktır. Atraksiyonlardan yüksek yıldız alabilmek için yaptığın atraksiyonların yeteneklerini geliştirmelisin. Düzgün konser vermek çok basit aslında yapman gereken tek şey kötüde olsa kendi şarkılarını yazıp kullanmak. Başkalarının şarkılarını kullanma. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mz~ -- 18 Eylül 2011; 17:58:21 >

• bir yerde başkalarının şarkılarını kullanın popüler olanları diye duymuştum ama?
  • quote:

bir yerde başkalarının şarkılarını kullanın popüler olanları diye duymuştum ama?

başkalarının şarkılarını kullanabilirsin tabii ama oyunda bir yerlere gelmek istiyorsan kendi şarkılarını yazmalısın, başkalarının şarkılarını ( cover ) kullanarak hiç bir yere gelemezsin.
  • quote:

quote:

bir yerde başkalarının şarkılarını kullanın popüler olanları diye duymuştum ama?

başkalarının şarkılarını kullanabilirsin tabii ama oyunda bir yerlere gelmek istiyorsan kendi şarkılarını yazmalısın, başkalarının şarkılarını ( cover ) kullanarak hiç bir yere gelemezsin.

50 gün oldu oyuna başlayalı, bu tür şeyler için geç mi kaldım?

• quote:

quote:

quote:

50 gün oldu oyuna başlayalı, bu tür şeyler için geç mi kaldım?

yok yav ne geçi ? :D başla şarkılarını yazmaya, sonrada bir turne ayarla. Turnedeyken yeteneklerini geliştirirsin. Sonra yavaş yavaş öğrenirsin oyunu, devamı gelir.

• Öncelikle single çıkartmanız gerekli değil. Grup sayfanızda şehir şöhretleriniz iğrenç olmadan singleınız sıfır satar. Aklı başında hiçbir kayıt stüdyosu sizin kayıdınızı yapmaz. Benim size tavsiyem şudur ki şarkı yetenekleriniz 9* olmadan şarkı yazmamanız. Tabi ben biraz büyük oynadığım için böyle söylüyorum. Cover yaparak fevkalade konser verebilecek hale gelebilirsiniz. Gerisi için kendi şarkılarınızı yazmanız gerekli.

Not: şarkı yetenekleri derken bestecilik, şairlik, kendi müzik genreniz(caz rock vs) ve alt türk(dile dolanan, halkı costuran vs.)

Düzg, hoş civarı konser vermeden şehir şöhretlerinizin iğrenç olacağını sanmam.
  • valla çok korkuttunuz hocam :D sağolun, bakalım, yapmaya çalışıyoruz bir şeyler :)
  • Kariyer işi biraz zordur karışıktır ama bir o kadar da eğlencelidir. Ama her zaman söylediğim gibi bu oyun sabır işidir. Kendinizi oyuna çok kaptırmayın zamanla yeterli seviyeye geldiğiniz zaman çok eğlenceli bir hale gelecektir oyun. ilk 200 gününüz biraz sürünerek geçebilir
  • 54. gün 95 puan iyi midir?
  • quote:

54. gün 95 puan iyi midir?

normaldir.

benim 678 gün, 260 puan.
  • Benim klona şarkı söyledim. Harikulade (19/26)yazmış günlüğe. Ses'im çok kötü , müzik yeteneği şahane ve vokal becerisi falan yok. İyimidir ?
  • Temel Şarkı Söyleme yeteneğiyle alakalıdır.

*Klon olayından vazgeçin artık size hiçbir getirisi olmayacaktır. Çok emek verdiğiniz karakteriniz bir anda yıldırım yiyebilir, değmez.
  • Ya sevdiğim kişiyle ilk kez birlikte oldum olayları falan. Onları yapıp bırakıcam. birde tek karakterle ilgilendikten sonra yapacak birşey kalmıyor. O yüzden klon açtım onunla ilgileniyorum.
  • O işler öyle olmaz Beraber oldum başarısını başkalarıyla alabilirsin emin ol zor bişey değil Bak benim oynaşma sayacım 125 i gösteriyor yani 125 kez o başarıyı alabilirmişim
  • Niye olmasın ya
  • Gerek yok yani 10 puan için yasak olan şeyleri yapmak. Popaşk başlığı var genel forumda vip olmayan birine mesaj at senin gibi bulursun öyle
  • Ya o forum çok dandik geliyor bana hocam. Acaip ya , birşey aratmak falan çok dert.
  • Belli başlıklar belli yerlerde oluyor alışınca çok daha rahat ve bilgili.
  • Arkadaşlar, klon muhabbetini editleyin bence :) Birisi şikayet ederse ana karakterleriniz gümler.
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.