Şimdi Ara

Popmundo Sohbet Başlığı (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.422
Cevap
4
Favori
51.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence pesimistin yardım başlığında ki id'leri silmesi lazım. Çok sakat çünkü
  • Öncelikle klonlarınızı öldürün. Zehir kampanyası başlatalım DH gibi bir forumda klon muhabbetinin olması çok rahatsız edici bence
  • Banlanırsam senden bilirim ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

Banlanırsam senden bilirim ha

bu forumda suçlu suçsuz herkesin karakteri yıldırım yemişti bi ara. o yüzden uyarıyoruz.
  • Evet bence o mesajları silin şimdi tek tek
  • Bro sen yardım başlında ki id ve isimleri sil bence. Onlar olmadan nasıl olsa bulamazlar kim olduğumuzu
  • bir türlü sağlıkla ruh halini yüksek tutamıyorum yav Ayrıca beyler 10 puan için yıldırım yemeyin aman
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panevo -- 19 Aralık 2011; 14:11:09 >
  • temel din ne işe yarıyor? Öğrendim ama bilmiyorum
  • 4 gün banlıydım neler oldu neler

Öncelikle vip oldum ve izmir'e yerleştim. Ceo olarak işe girdim ve bir kabile buldum.
    Ayrıca pesimistin dediği gibi forumlardan sevgili buldum hem gerçekte hem de oyunda yaşıtım.
  • Evet beyler ilk şarkımı yazdım.Nasıl olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nameless Ghoul II -- 2 Ekim 2011; 20:20:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackmarsh

Evet beyler ilk şarkımı yazdım.Nasıl olmuş

Alt türün olmadığı için iyi olmamış

• quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

4 gün banlıydım neler oldu neler

Öncelikle vip oldum ve izmir'e yerleştim. Ceo olarak işe girdim ve bir kabile buldum.
    Ayrıca pesimistin dediği gibi forumlardan sevgili buldum hem gerçekte hem de oyunda yaşıtım.

Tebrikler
  • @pesimist

Alt türü nasıl yapıyoruz ?
  • Müzisyenler müzik, halkı coşturan, dile dolanan gibi yeteneklerden herhangi birisi. Hiçbirinin birbirinden farkı yok ve bir tanesi yetiyor. Şarkı yazarken sahip olduğunuz türü seçmeniz yeterli. Örneğin bu alt türlerden biri 9* olsaydı ihtişamlı destansı yazardın büyük olasılık. 10* olsaydı destansı destansı bile yazabilirdin
  • Anladım bir tane almıştım ama hiç geliştirmedim.Sıra onda teşekkürler.
  • önemli günler denk gelmese hastaneden çıkamıcaz. paso morali sağlığı düşüo. herşeyi yaptırıorum gene aynı. gene aynı

• Arkadaşlar bir de siz bakın ben hala inanamıyorum. Kalitesi kötü bir barda bir bilet nasıl 1000 olur yav Ya diğer gruplara bakıyorum fiyatlar 5-100 tl arası. Ama limitler uçmuş. Gerçi Ben 500 bilet satsam bile paranın anası ağlar. Kafam karıştı niye fiyatlar sabi değil.
  • barlarda sabit bir bilet fiyatı var. Genel 100tl'dir ama burası 1000tl yapmış. Ceo bilet fiyatını ayarlamamış yani o yüzden böyle
  • Yaşadım desene , 10 bilet satılsa 10.000 benim için çok büyük bir rakam
    Peki sonradan sabitlerse ne olur ? Benim fiyatta düşermi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nipponese -- 4 Ekim 2011; 12:59:47 >
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.