Şimdi Ara

Popmundo Sohbet Başlığı (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.422
Cevap
4
Favori
51.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

quote:

Orijinalden alıntı: Nipponese

Ben de hatırlıyorum zombi avını. Dükkanlara falan giriyorlardı ilgilen diyordun

Ayrıca
     Popmundo Sohbet Başlığı

Bu nasıl mümkün oluyor ?

Eskiden senin gezmen gerekmiyordu diye hatırlıyorum. Yani 35 şehir gezen bir gruba girdiğin zaman bütün başarıları alıyordun

Öylede zevki çıkmaz ki be usta O sıkıntıyı yaşayacaksın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

quote:

Ben de hatırlıyorum zombi avını. Dükkanlara falan giriyorlardı ilgilen diyordun

Ayrıca
     Popmundo Sohbet Başlığı

Bu nasıl mümkün oluyor ?

Eskiden senin gezmen gerekmiyordu diye hatırlıyorum. Yani 35 şehir gezen bir gruba girdiğin zaman bütün başarıları alıyordun

Öylede zevki çıkmaz ki be usta O sıkıntıyı yaşayacaksın

E yani

• Bir soru sorucam arkadaşlar. Diyelim

Temel sanat ve dizayn 10*
    Grafitti boyama 10*

Bu yeteneklerle bir yere grafitti yapacağız ama başka birisi boyamış orayı. Boyuyan kişininde yetenekleri 10 yıldız. Üstüne yaparmı grafitti yoksa yapmazmı?
  • quote:

Bir soru sorucam arkadaşlar. Diyelim

Temel sanat ve dizayn 10*
    Grafitti boyama 10*

Bu yeteneklerle bir yere grafitti yapacağız ama başka birisi boyamış orayı. Boyuyan kişininde yetenekleri 10 yıldız. Üstüne yaparmı grafitti yoksa yapmazmı?

Belli olmaz yapıp yapmayacağı ama büyük olasılık yapamaz
  • Valla usta dün söylemiştim ya sana Temel Sanat ve Dizayn için İstanbul'a gidicem diye. Gittim 10. yıldız için %60 doldu. 3-4 güne şunu fullerim sonra Grafitti boyamayı fullücem O da 8. yıldız şuan sonra alıcam şu başarıyı.
  • quote:

Valla usta dün söylemiştim ya sana Temel Sanat ve Dizayn için İstanbul'a gidicem diye. Gittim 10. yıldız için %60 doldu. 3-4 güne şunu fullerim sonra Grafitti boyamayı fullücem O da 8. yıldız şuan sonra alıcam şu başarıyı.

Fazla zorlama başla boyamaya bence Ben 6* grafiti 3* temel sanat dizaynla aldım 1 günde

• 1 günde nasıl aldın aklım almıyor hocam Türkiye'de alınmaz yanlız o başarı. Yabancı ülkelere gidiceksin. Herifler her yeri ya ele geçirmiş ya da korumaya almış. Ayrıca 5 dk zaman olmasa alınırda 5 dakika şeysi var işte.
  • merhaba ben grubuma sayac yapamıyorum yardımcı olablırmısınız acba ?
  • Ya onu ben de yapamıyorum millet ***** şunu diyor kısmına resim koyuyor sayaç koyuyor ama ben bir türlü koyamadım.
  • Yeni birşey öğrendim. Eğer bir şirkette Ceo iseniz çalışanlar kısmında John Doe , Jane Doe isimli bir sürü çalışan görebilirsiniz. Bu isimler teşhis edilemeyen cesetlere koyulan adlarmış. Anime izlerken denk geldim hemen popmundo aklıma geldi
  • quote:

Yeni birşey öğrendim. Eğer bir şirkette Ceo iseniz çalışanlar kısmında John Doe , Jane Doe isimli bir sürü çalışan görebilirsiniz. Bu isimler teşhis edilemeyen cesetlere koyulan adlarmış. Anime izlerken denk geldim hemen popmundo aklıma geldi

Evet. Genelde ismi belli olmayan erkeklere John Doe bayanlara Jane Doe diye hitap ediyorlar
  • merhabalar

şarkı yazma aralıkları kaç gün olmalı sizce konserler yaklaştı benim bir kaç şarkı daha yazmam gerekiyor ama en azından mükemmel olmayanları siliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: pichpunk

merhabalar

şarkı yazma aralıkları kaç gün olmalı sizce konserler yaklaştı benim bir kaç şarkı daha yazmam gerekiyor ama en azından mükemmel olmayanları siliyorum

solo oldugum icin sürekli sarkı yazıyorum son 3 sarkım yeri gogu inleten geldi bundan once ki repertuarım nerdeyse hepsi cıgır acan :) tamamen sans isi ara verince daha iyi oldugu soyleniyor ben pek inanmıyorum karakter sıkılmadıgı surece sorun yok
  • Tekrar aktifim oyunda beyler. Canlandıralım şuraları ya :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. XaaN

Tekrar aktifim oyunda beyler. Canlandıralım şuraları ya :)

nabıyon la ben berkay
  • Alın bu arkadaşı özele al al al
  • Mesaj atin bana da oyundan. Özay güzel :D
  • merhaba arkadaslar :D bende bu baslıkta yeni olarak yardımımı koyayım oyuna =) yardıma ihtiyacı olanlar soracakları ögrenecekleri olanlar v2 ile alakalı olmadıgı sürece yardıma acıgım =) oyunda Atilla Gazioglu'na yada buradan mesaj atarak ulasabilirsiniz =)
  • v2 ile oyunun eski havasını iyice kaçıracaklar gibi. nerde o eski günler
    oyunun şuan sadece viplere açık olan retro temalı günlerini bilen bilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ben v2 ye bi türlü ısınamadim ztn ya. Nadir durumlar dışında kullanmıyorum da ztn. Kaç yıllık oyunu bırakacakmış gibi hissediyorum :D
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.