Şimdi Ara

Popmundo Sohbet Başlığı (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.422
Cevap
4
Favori
51.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de 2006 ya da 2007de bir süre oynamıştım mail atmışlar geri gel diye. popomundodan popmundoya niye değişmiş ismi onu anlamadım ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: teshub

ben de 2006 ya da 2007de bir süre oynamıştım mail atmışlar geri gel diye. popomundodan popmundoya niye değişmiş ismi onu anlamadım ama...

değişeli çok oldu o. Popmundo'da fena değil ama popomundo olunca Türk kullanıcılar için sorun oluyormuş.
  • Evet ben de geri döndüm.Eskiden 2007 karakterim vardı ama mail adresini unuttum.Şimdi eski bi karakterle oynuyorum zaten başarısızdım oyundan anlamıyordum hala da anlamıyorum :D
  • Oynanan Süre: 1964 gün
    bakalım sohretim vardı tekrardan basladık.
    284m para yardımı yaptı bnm hatun saolsun :D
  • Bugün VIP oldum, hiç de havalı değilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odaxre -- 27 Nisan 2013; 17:38:24 >
  • 100k para oldu, hiçbi işe yaramıyor.
  • Çok eskiden oynamışlığım vardı, tekrar başladım. Hadi hayırlısı. İletişime geçebilirsiniz:

ID: 3065278
  • 2007 li karakterimi bugün geri döndürdüm yaş olmuş 60 Oynanan Süre: 2302 gün.. Benim bu karakteri açtığım zamanlara denk gelen başka karakterim vardı onu baya kasmıştım Thibaut De Belenet. Sonra askere giderken en çok oynadığım karakterleri devrettim oyundan arkadaşlara. Az önce baktım benim karakter İstanbul valisi olmuş
  • Aktif bir şekilde oyunla ilgilenenler, ihtiyaçlarınız varsa karakter id'lerinizi pm olarak yollarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
  • hocam adım Hüseyin Ay
    ıd :3028730

parasal yardım ve ahçılık tarifleri öğretecek birisini arıyorum
  • Mesaj gönderdim kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saol abi
  • Bende hala aktif şekilde oynamaktayım.İsteyenler ulaşabilir.
    Carl Nichas
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stilo Owner
    Bende hala aktif şekilde oynamaktayım.İsteyenler ulaşabilir.
    Carl Nichas

Bende sürekli aktifim kardeşim. Mesaj attım. Yalnız bu forumu canlandırmak gerekiyor..
  • bencede bişeyler yapmak lazım konuşalım oyundan
  • 2 haftadır girmiyorum iyi para birikmiş.
  • Web Bazlı Oyunlar Bölümü Kuralı
    Madde 3- Donanimhaber forumlarında, Gerçek Para (YTL, $, EURO,..vs) ile satış yapmak yasaktır.
  • 2007'de açılmış bir karakterim var 2600 gün küsürlü bir şey. Dün girdim 56 yaşına girmiş. Mutlu oldum.
  • Aktif bir şekilde ilgileniyorsanız görüşebiliriz hocam. ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmrerdgn

Aktif bir şekilde ilgileniyorsanız görüşebiliriz hocam. ^^

Yok bıraktım ben o işleri sıkıyor bir yerden sonra.
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.