Şimdi Ara

Popmundo v2.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
19.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• An itibariyle betası yayınlanmıştır pek fazla bakma şansım olmadı biraz karışık gözüküyor

Jonasın duyurusu üzerine ekim ayının ilk haftası (ekim gelince kasım diye kıvırmaya başlar gerçi bu adam . Samimiyetine inanmıyorum bu herifin) şuan sadece 200 deneğe açık olan beta sürümü herkeze açık hale gelicek. bu olaydan 2 hafa sonrasında ise tam sürüm yayınlanıcak

Bilenlere yada bilmeyenlere oyuna gelecek açıklanmış bazı yeniliklerden bahsetmek istiyorum

Öncelikle yeni camia Sayfasından bir görünüm vereyim ve başlıyayım

Popmundo v2.0

Yeni Başarılar

*v2 ile birlikte oyuna yeni başarılar eklenicek
    bunlardan bazıları 6km yükseklikte kabus gördüm başarısı
    3 adet kredi ile alınabilen başarı
    ...

Dükkan özellikleri, yeni dükkanlar

*Dükkanlarda kayıp eşya bölümleri olcak. Hala anlamış değilim bu yeniliği oyunda eşya çaldırma var tamam ama kaybetme ney ?
    *Ayrıca oyuna yeni bir dükkan(Emlak Dükkanı) eklenicek. Bu dükkan sayesinde bir şehirden başka bir şehire taşınırken eski evdeki eşyaları yüklenip üstümüzde yer kalmıyacak şekilde yeni evimize taşıma sıkıntısı ortadan kalkacak yani diğer bir deyişle bu işi nakliye halledicek.
    *Son olarak 1 şehirde 1den fazla ev alamama tarihe gömülüyor ve 1den fazla ev alabileceğiz(Tabiki bi sınırı olucak öyle zilyon tane ev alma şansımız yok)

Popmundo v2.0

Takas Sistemi

*Artık diğer karakterler ile alış veriş yaparken acaba dolandırılırmıyım diye bir korkumuz olmayacak
    Oyuna yeni eklenicek bir sayfada istediğimiz eşyanın sahibine o eşya ile ilgili özel teklifte bulunabileceğiz

Popmundo v2.0

Başarı Sayısı

*Eskisi gibi "ulan acaba kaç hasta iyileştirdim ben " diye soruları kendimize yönelterek günlüğümüzü açıp tek tek sayma uğraşına girmeyeceğiz
    bunun yerine yeni eklenicek bir sayfa ile kaç zombi öldürdüğümüzü kaç hasta iyileştirdiğimizi kaç yangın söndürdüğümüzü kaç tutuklama yaptığımız kaç fotoğrafımızın yada makalemin yayınlandığını .... görebileceğiz

Şarkı Dükkanı, Kariyer sayfası

*Oyuna yeni eklenecek şarkı dükkanı bölümü ile şarkı satabileceğiz. Şarkı yazamıyorsanız, grubunuzda besteci yoksa, yada fazladan destansı-ihtişamlı şarkılarılarınız varsa şarkı dükkanı sayfasında şarkı alıp satabileceğiz

*Kariyer sayfasıyla ilgili olarak konserlerdeki, singlelardaki, radyolardaki durumunuzu gösteren bir sayfa gelecek

Popmundo v2.0

Popmundo v2.0

Popmundo v2.0

Not Defteri, Font

*Not defterlerinde ve özel mesajlarda forumdaki gibi HTML Kodlarını(PPML) kullanabileceğiz
    *oyun içi kendimize özel font seçebileceğiz

Popmundo v2.0

Yer imi yerine kısayol

*Eskisi gibi uzun uzun adresleri yer imi yaparak kodlar içinde kaybolmayacağız. İstediğiniz karakteri, dükkanı v.s. kısayol olarak durum çubuğuna ekliyebileceğiz ve bu kısayollara istediğimiz simgelerile ilişkilendirebileceğiz

Popmundo v2.0

Şehir Değişikleri

*Artık Şehirler birkaç kademeden oluşucak
    bunlara örnek olarak aşşağıdakileri verebiliriz

Şehir Merkezi
    Lüks Semtler
    Kenar Mahalle (Başka tabir Bulamadım )

Popmundo v2.0

*Bir bölgeden diğerine geçmek için biraz zaman gerekecek ve gidiş şeklimize göre sağlımız bu durumdan etkilenecek

İlişkileri Düzenleme

*Niye Bilmiyorum ama bu yenilik facebook vari olmuş
    Bu yenilikile birlikte Artık Kimlerin bize mesaj atabileceğini kimlerin ilgilenebileceğini kimlerin takas teklifinde bulunabileceğini ayarlıyabileceğiz,

Popmundo v2.0

Mekan düzenlemeleri

*Artık bulunduğunuz mekanda kim ne yapmış öğrenebileceksiniz
    örneğin bir kayıt sütüdyosundasınız 1 saat içinde burada kimler bulunmuş ne yapmış görebileceğiz

Popmundo v2.0

Dövmeler

*İstediğiniz yere dövme yaptırma fırsatı geliyor v2 ile birlikte örnek olarak sol omuz sağ kol gibi
    *Ayrıca dövmemizin olduğu yeri kıyafet kapatıyorsa dövme kimseye gözükmeyecek

Popmundo v2.0

VIP karakter değiştirme

*Karakterler arası geçişiniz daha hızlı olucak. Yine durum çubuğuna eklenicek bir sayfa ile çoçuklarınıza geçişi hızlı bir şekilde halledebileceğiz

Deneyim Puanı

*Dpleri tek tek verme yerine istediğiniz miktarda istediğiniz özelliğe istediğiniz sayıda dp verebileceğiz.
    *Dplerini nereye harcadığımızı görebileceğiz

Yeni Özellikler

*Dış görünüş, Çekicilik, Zeka, Müzik Yeteneği, Ses, Güç, Kondisyon, Hüner olmak üzere 8 adet özelliğimiz olacak

Popmundo v2.0

Sahne Ekipmanları

Eskiyen ekipmanları çöpe atmaktan bıktıysanız bu yenilik tam size göre
    *Eskiyen ekipmanları artık Tamir ettirip eski yıldızlarına geri kavuşturabileceğiz

Popmundo v2.0

Yetenek Geçmişi

*Güncellemelerde aldığınız son 10 yetenek geliştirmelerimizi görebileceğiz(yüzde kaç artmış ne zaman artmış... gibi)

Popmundo v2.0

Konser Planı

*Konser planlarını düzenlerken
    bu simgelere teker teker tıklayıp canımızı sıkmaya gerek kalmayacak. Bu düzen yerine sürükleme sistemi gelecek

Popmundo v2.0

Karakter Başarıları

*Karakter Sayfamızda gözüken 3 başarıyı artık kendimiz belirleyeceğiz

Popmundo v2.0

Yeni Jet Sistemi, Mesafeler

*Artık Jet kiralarken çocuklarımızı götürüp götürmeyeceğimizi, uçakta film izleyip izlemeyeceğimizi, eğer izleyeceksek ne tür bi film izleyeceğimizi ... v.s seçebileceğiz
    *Yeni versiyonda daha kısa mesafeler olacak

Popmundo v2.0

Krediler

*40 tane yeni kredi ürünü gelecek. Henüz neler olduğu bilinmiyor

Maaş Sınırlaması

*Yeni versiyonda kalkıcak ki bu beni tedirgin ediyor

Popmundo v2.0

Bunun harici açıklandıkça konuyu güncelleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lasts0ul -- 30 Ekim 2011; 16:37:34 >

• İyiymiş. Belki oyundan sıkılanlar yeniden başlar oynamaya.
  • Açıkçası v2 yi istemeyenlerdenim

Ayrıca sevmediğim şeyler: Öncelikle şarkı satın alma olayı.... Parası olanın konuşmadığı tek yer müzik kariyeriydi artık o da bitecek gibi. Umarım kendi şarkılarını yazanlar çok daha durumda gibisinden bir şeyler olur.

Sonra şu maaş sınırlaması. Artık çaylaklar yüzsüz yüzsün sınırsız maaş isteyecek şirket sahiplerinden ki benim gibi yeni yeni gelişmeye başlayan şirket sahipleri çok madur duruma düşecek.

Bi de şu ''8 adet özelliğimiz olacak'' olayı. 5'ini fullemek zaten zor geliyor bize. Umarım diğer 3 yetenek müzik kariyerini etkilemez.
    **Ne bileyim polis-hırsız olayında dexterity'si yüksek olan avantajlı olur falan gibi bir şeyler çıkar.

Oyunu değiştirmeye yönelik çalışmalar yerine sadece geliştirmeye yönelik çalışmalar yapsalarmış daha iyi olurmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::Pesimist::: -- 24 Eylül 2011; 20:54:12 >

• @:::Pesimist:::
    Aynen hocam 8 özellik kısmında katılıyorum sana. Arkadaş 5 tanesi zor geliyor daha 200 gündür oynuyorum 2. tamamlayamadım

Ama bazı özellikler yerinde olmuş.

Başarı sayısı : Kaç tane sprey kullandığımı unuttum mesela
    Sonra karakter sayfasında istediğimiz 3 başarının gözükmesi.
    Yetenek gelişmesi , konser ayarlama gibi bunlar çok hoşuma gitti. Gelsin bakalım merak ediyorum

Birde şu maaş sınırlandırmasına kafam takıldı. Şimdi Ceo 5.000 maaş alıyorsa temizlikçidemi aynı maaşı alacak ?

• Dil yine Türkçe olacak değil mi ? Yani istediğimiz dili seçebileceğiz yine değil mi ?
  • Ben de o soruyu soracaktım ama düşününce vaz geçtim. Zaten en çok oyuncu Türkiye'den geliyormuş diye okumuştum. Türkçe yapmazlarsa ayıp ederler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vendeTTa06

Dil yine Türkçe olacak değil mi ? Yani istediğimiz dili seçebileceğiz yine değil mi ?

Tabi ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel olacağa benziyor.Herkes sıfırdan başlayacak değil mi ? ve de İlk gün bir ayrıcalık veya hediye gibi bir şey verilebilir mi ?
  • Hayır canım neden herkes 0dan başlasın öyle şeymi olur
  • maaş konusunda elbette bi sınırlama getirilir yani zannetmiyorum 200 binle çalışan işciler olacağını. atıyorum ceo şuan maximum 7binle çalışabiliyorsa yeni versiyonda maximum 30bin küsür olabilir

dil tabiki türkçe olucak.
    0dan başlama söz konusu değil şuan hangi haldeyseniz v2.0da da öyle olacaksınız
  • v2 geliyor diye 1 hafta önce yeni karakterle başladım. Bekliyoruz bakalım bence yeni özellikler güzel maaş sınırlamasınında öyle abartılacağını sanmıyorum. İnş. güzel olur ve ekimin ilk haftası çıkar başka aya sarkmaz
  • Yeni bir oyun gibi beklemeyin bence. Sadece oynanılabirliği farklı olacak. Ana tema aynı
  • Konser planması çok çok işimize yaradı gerçekten. Pratik olarak düzenlemede iyi olacaktır.
    Ve 3 tane seçilen başarılar olayı bence de güzel. Ben 100-10-1 graffiti başarılarını koyarım oraya.
    Oyun ID : 1213122 .
  • şimdide jonas bey 10 gün sonra açıyoruz diyor ama hiçmi hiç inanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: lasts0ul

şimdide jonas bey 10 gün sonra açıyoruz diyor ama hiçmi hiç inanmıyorum

Yeni sistemde gruba para aktarılabilecek diyorlar doğru mu?
  • Yeni sistemi sırf konseri planını ayarlamak için bekliyorum. Çok zor tek tek basıp yukarı aşağı indirmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

quote:

Öyle birşey yok. parası olanın sözünün geçmediği tek yer gruplar eğer öyle birşey olursa isyan çıkar jonas efendi o gruba para aktarma işinden vaz geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

quote:

Öyle birşey yok. parası olanın sözünün geçmediği tek yer gruplar eğer öyle birşey olursa isyan çıkar jonas efendi o gruba para aktarma işinden vaz geçer

Millet grupları satmaya başladı grup fiyatları düştü cart curt..

• Ya bir de çaylaklar ne güzel (ilk benim gibi) cover yapıp yapıp şarkıları konserde çalıyorlardı ! Şimdi çok çok kötü. Şimdi popüler-şöhretli şarkılar için para alacaklar adamların zaten parası var konserlerde 200K kaldıran bile var !? Şimdi milyonlara parça satıcaklar sonuç olarak çok zengin ve çok fakir olacağa benziyor. Yine haftalık 5K maaşa kaldık desenize. Klon açıp şarkı yazdıralım...
  • Cover şarkı almaya daha yeni başlamıştım ki yazıyı iyicene okudum. E yani cover yapamayacakmıyız artık.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.