Şimdi Ara

Popomundo Bedava VIP Üyelik..!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
10.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar hepinizin bildiği üzere vip üyelik oyunda birçok avantaj sağlıyor ve bununda 3 aylık ücreti 9$. ben size kredi kartı kullanmadan vip üyelik almanın en garantili yolunu anlatacağım.
    şimdi şöyle oluyor. bux isimli bir web sitesi internet üzerinden para kazanmanızı sağlıyor .

-bux internet sitesinden reklamlara tıklayıp tıkladığınız reklam başına para kazanmanızı sağlıyor. hiçbir şekilde virüs , zararlı yazılım , spam içermez.! ve kullanımı gerçekten çok kolay herkes yapabilir. yapmanız gereken her gün 2-3 dk nızı ayırıp bu reklamlara tıklamak.

-en basitinden
    Earnings Example» You click 10 ads per day = $0.10
    » 20 referrals click 10 ads per day = $2.00
    » Your daily earnings = $2.10
    » Your weekly earnings = $14.70
    » Your monthly earnings = $63.00

-peki bu parayı nasıl alıcaz ?
    öncelikle bi paypal hesabınız olması gerekiyor . onu da almak çok kolay PAYPAL HESABI İÇİN TIKLA

-bux.to isimli sitenin olayı şu : siteden üyelik alıyorsunuz. üyelik alırken para yatırılması için paypal hesabı soruyor o yüzden paypal hesabınız olması lazım yukarda yazdım. sonra üye girişi yaptıktan sonra surfing ads a tıklıyorsunuz. sonra ordaki reklam linklerine tıklıyorsunuz.

BUX ÜYELİK İÇİN TIKLAYINN!!!!!!!!!!!!!
    sonra yapmanız gereken tek şey paypal hesabını yazıp üye olmak ve kazandığınız parayla vip üyelik almak.vip üyeliği paypal adresinizi vererek alabileceksiniz. vip üyelik zatne cok ucuz olduğundan uzun süre uğraşmıycaksınz para kazanma olayıyla ve bedavaya gelmiş olacak . yararlı çıkan siz olacaksınız.

BUX ÜYELİK İÇİN TIKLAYINN!!!!!!!!!!!!!

çok uzun gibi görünebiilir belki ama ben uzun yazdım galiba :D gerçekten çok basit bir olay. sorusu olanlar buraya yazabilirler ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku159 -- 13 Ağustos 2007; 3:55:56 >

• Sen yenisin galiba..
  • işin içinde kötü bi şey yok dimi?
  • Evt Bende Biliyorum Bunu Ama Hiç Denemedim Deneyecem
  • ya ben tıkladım da nedense para paypal hesabıma yüklenmedi üye olurken paypal mailinide yazdım sorun nedir?
  • 10 dolar olunca yukleniyorda yha 10 dolar nasıl yapalım kardeş :S her tıklamada 1 sent gelio :S hayatta yapamam ki :S zaten 4 en fazla 5 tane site war gunde 5 sent :S cok az 1 dolar bile yapamadım :S $ 0.5400 ölme eşeim ölme
  • $ 0.1500 Benim daa bu kadar oldu yaff 6 reklam var 6 sına tıkladım anca

$ 0.1500
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • paypal üyelik almak ücretsizmi?
  • evet ücretsiz!
  • bu iste yine bi is var ben guvenemiyorum :(
  • birşey yok yokta para kzanmak cok zor 10 dolar yaptın mı paypal hesabıne eklenior
  • 10 dolar için 1000 kere 30 sn izlemeniz gerekiyor yani8.3 saat boyunca reklam izliyorsunuz ve kazancınız 10 $ o da günde ortalama 3 reklamdan hesaplarsak 333 gün yapıcaksınız bunu
  • imkansız bişe =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: pence46

10 dolar için 1000 kere 30 sn izlemeniz gerekiyor yani8.3 saat boyunca reklam izliyorsunuz ve kazancınız 10 $ o da günde ortalama 3 reklamdan hesaplarsak 333 gün yapıcaksınız bunu

Zeka Budur işte
  • ben yapardımda korkuyom bişey olursadiye
  • http://forum.donanimhaber.com/m_16426981/tm.htm
    arkadasim 1 hafta once acilmis konunun aynisini acmanin ne mantigi var yaw
  • Earnings Example» You click 10 ads per day = $0.10
    » 20 referrals click 10 ads per day = $2.00
    » Your daily earnings = $2.10
    » Your weekly earnings = $14.70
    » Your monthly earnings = $63.00

Bu kısmı okuduğunuza eminsiniz dimi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kokusuz77

evet ücretsiz!

bildiim kadariyla 1 dolar ama bi hilesi var snrm 1 dolat olmasa bile kredi karti bilgilerini girmen gerek
  • FORUMDA BÖLE SEYLER YASAK

• hayır kredi kartı bilgilerini falan girmen gerek deil paypaldan o bölme gelince sol üsteki paypal resmine tıklayın =)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.