Şimdi Ara

Popomundo Bedava VIP Üyelik..!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
10.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kardesim bende hilesi var demisimi zaten
  • Sen ne duruyorsun ver parayı al VIP'i .
  • neresinew tıklıcaz ben çözemedim bi anlatsanız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

kardesim bende hilesi var demisimi zaten

hilesine peki ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Poke_Master_Berkcan

FORUMDA BÖLE SEYLER YASAK

Yasaksa post kasıcağına şikayet et

Yasak değil

Bu arada hilesimi var

@bamu

üye olup login olduktan sonra
    Surf Ads kısmındaki linklere tıkla toplam 6 tane var ve her biri 30 saniye bekletiyor.Her 24 saatte bir tıklıyabiliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smirdon -- 14 Ağustos 2007; 15:48:52 >

• tmm yaptım 0.1500 oldu kaç olunca 1 dolarım olcak daha...
  • 0.9900 + 1 cent kazandıında 1.0000 olucak gecmiş olsun =)
  • Ne uğraşionuzki ad bux ile. Bi garantiden sanal kart yaratın oraya yaklaşık 20 milyon civarı gönderin. Paypala bu sanal kartın numarasını verin. Paypalın max çekebileceği oranı 20 milyona ayarlayın ve deneyin bakalım paypal çekiomu. Çekmio. Şimdi gidin Popomundo nun sitesinden paypal accountunuz ile alın ve garanti sanal kartınızdan para otomatikman çekilip dolar şekline çevirilip popomundo nun paypal account una gönderilsin... Biz rapidshare accountu aldık....
  • güvenemiyorum benim arkdaşın ablası almış kartta 20 ytl varmış hepsini çekmişler
    ya ben alsaydım bizim kredi kartında 10 milyar ne olacaktı??
  • Arkadaşlar paypal'a üyelik için hesap veya kredi kartınızın onaylanması için 1.9 dolar alıyor...Tabi bunu geri ödüyor sonra ama ben denemedim denemeyi düşünmüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmRar -- 21 Ağustos 2007; 0:22:12 >
  • arkadaşlar paypal alırken bütün bilgilerinizi kafadan atabilirsiniz . sadece e mailinizi doğru yazın tek önemli olan o kredi kartınızı falan girmeyin tabii ki de böyle bişey ben de yapmam . ve sizin linkiniz var my stats bölümünde alın onu dağıtın arkadaşlarınıza sizin adınıza üye olursalar daha çok kazanırsınız. sitede hiç bir numara bişey yok ben 2 kere oldu aldım 10 dolar . virüs falan kesinlikle yok olsa kullanmam
  • Paypaldan a üye olurken hesap numarası versek olurmu ve şifresinide veriyormuyuz ? paypal la pek aram yoktur da
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloJR

ya ben tıkladım da nedense para paypal hesabıma yüklenmedi üye olurken paypal mailinide yazdım sorun nedir?

Dolandırıcılık.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.