Şimdi Ara

POPOMUNDO HAYAT UCUZ OLAN ŞEHİR ARIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar varsa lutfen soylermısınız gıttıgım sehırler cok pahalı

• :) ucuzluğunu bilmem ama belgrade bomboş ben bugun geldim hemen prova ve konser ayarladım çok az kişi var
  • orayada ucak bıletı 706$ nası ucuz ora
  • Şu anda en ucuz şehir singapur..Çünkü daha 1 aylık olmadı..
  • bence roma sen romaya git ben romadayım fox club konserim bitsin seyahat yolundan barcelona ya gidicem
  • bende barca ya gitçem gel seni de götürem
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkanzkaya

orayada ucak bıletı 706$ nası ucuz ora

Ucak bileti ucuzluğa göre değil uzunluğa göre hesaplanıyor.Montreal'de bir temizlikçi 1.500 alıyor.Ama biras pahalı eşyaları ama mağaşın ile çok rahat alırsın istediğini.Ama singaurda iş oranı yüksek ama Montreal gibi değil.Ama Singapur'da ucuz.Karar senin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence Singapur daha iyi hiç gitmrfim ama açılalı bir ay olmadı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fyagiz

quote:

Orjinalden alıntı: furkanzkaya

orayada ucak bıletı 706$ nası ucuz ora

Ucak bileti ucuzluğa göre değil uzunluğa göre hesaplanıyor.Montreal'de bir temizlikçi 1.500 alıyor.Ama biras pahalı eşyaları ama mağaşın ile çok rahat alırsın istediğini.Ama singaurda iş oranı yüksek ama Montreal gibi değil.Ama Singapur'da ucuz.Karar senin

çok fazla ama kullanmışsın
    nufusu az olan yerleri tercih edersen iyi para kazanırsınben şuan Tromsodayım 2 konser 1prova ayarladım 3000$kardayım daha sonra melbourne a falan gidicem

• Ben istanbuldayım barmenim 2 250 $
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanzkaya

arkadaslar varsa lutfen soylermısınız gıttıgım sehırler cok pahalı

belgrad suç sehri çalar çırparlar neyin var neyin yok :) maaşları da yüksek ama sorun ol gle istanbula ankaraya 5-10k yardımda bulunurum sana nekadar fazla olmasada ama turnem var yarın başlıyo yarın akşama kadar ankarada olman lazım oyunda adım rüştü tural pm at yardımcı olurum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: rollocoust

quote:

Orijinalden alıntı: furkanzkaya

arkadaslar varsa lutfen soylermısınız gıttıgım sehırler cok pahalı

belgrad suç sehri çalar çırparlar neyin var neyin yok :) maaşları da yüksek ama sorun ol gle istanbula ankaraya 5-10k yardımda bulunurum sana nekadar fazla olmasada ama turnem var yarın başlıyo yarın akşama kadar ankarada olman lazım oyunda adım rüştü tural pm at yardımcı olurum .

!? Konu 2007 den kalma yani 5 yıl öncesinden o adam ya ölmüştür yada başkan falan olmuştur 10k yı ne yapsın nerden hortlattınız..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.