arkadaslar varsa lutfen soylermısınız gıttıgım sehırler cok pahalı
:) ucuzluğunu bilmem ama belgrade bomboş ben bugun geldim hemen prova ve konser ayarladım çok az kişi var
orayada ucak bıletı 706$ nası ucuz ora
Şu anda en ucuz şehir singapur..Çünkü daha 1 aylık olmadı..
bence roma sen romaya git ben romadayım fox club konserim bitsin seyahat yolundan barcelona ya gidicem
bende barca ya gitçem gel seni de götürem
quote:
Orjinalden alıntı: furkanzkaya
Ucak bileti ucuzluğa göre değil uzunluğa göre hesaplanıyor.Montreal'de bir temizlikçi 1.500 alıyor.Ama biras pahalı eşyaları ama mağaşın ile çok rahat alırsın istediğini.Ama singaurda iş oranı yüksek ama Montreal gibi değil.Ama Singapur'da ucuz.Karar senin
Bence Singapur daha iyi hiç gitmrfim ama açılalı bir ay olmadı...
quote:
Orjinalden alıntı: fyagiz
quote:
Orjinalden alıntı: furkanzkaya
Ucak bileti ucuzluğa göre değil uzunluğa göre hesaplanıyor.Montreal'de bir temizlikçi 1.500 alıyor.Ama biras pahalı eşyaları ama mağaşın ile çok rahat alırsın istediğini.Ama singaurda iş oranı yüksek ama Montreal gibi değil.Ama Singapur'da ucuz.Karar senin
çok fazla ama kullanmışsın nufusu az olan yerleri tercih edersen iyi para kazanırsınben şuan Tromsodayım 2 konser 1prova ayarladım 3000$kardayım daha sonra melbourne a falan gidicem
Ben istanbuldayım barmenim 2 250 $
quote:
Orijinalden alıntı: furkanzkaya
belgrad suç sehri çalar çırparlar neyin var neyin yok :) maaşları da yüksek ama sorun ol gle istanbula ankaraya 5-10k yardımda bulunurum sana nekadar fazla olmasada ama turnem var yarın başlıyo yarın akşama kadar ankarada olman lazım oyunda adım rüştü tural pm at yardımcı olurum .
quote:
Orijinalden alıntı: rollocoust
quote:
Orijinalden alıntı: furkanzkaya
belgrad suç sehri çalar çırparlar neyin var neyin yok :) maaşları da yüksek ama sorun ol gle istanbula ankaraya 5-10k yardımda bulunurum sana nekadar fazla olmasada ama turnem var yarın başlıyo yarın akşama kadar ankarada olman lazım oyunda adım rüştü tural pm at yardımcı olurum .
!? Konu 2007 den kalma yani 5 yıl öncesinden o adam ya ölmüştür yada başkan falan olmuştur 10k yı ne yapsın nerden hortlattınız..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme