Şimdi Ara

●●[||]-----[PopomundO YeTenEkLeRi]-----[||]●● (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
0
Favori
2.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada oyuna yeni başlaanlar olursa topicin 1.sayfasında yeni başlaanlar için bikaç basit bilgi vartakıldıınız yerleride burda sorabilirsiniz
  • jarexlam its popu camiaya gir orda bulursun tıkla okursun öbürlerini anlamadım zaten
  • bende yeni başladm
  • @Jarlaxle_M post olmas bişi demesler sen soru soruon bunları cvplıım gerisi senini bilcein iş:
    1)camia>ıt's pop dergisi
    2)şehir>yeşil alanlar>herhangi birine tıkla>karakteri bu mekana götür de
    3)dükkanları gezmi demiş alışveriş yapmı demiş?
  • x-dragon yıldıray altunu bul mesaj yolla istediğin yeteneği yazmesajda tabi sonra benim eve gel öğretim sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadirufukbjk

x-dragon yıldıray altunu bul mesaj yolla istediğin yeteneği yazmesajda tabi sonra benim eve gel öğretim sana

kapıların kitliyse giremes..

x-dragon-x takıldıın yerleri burada sorbu topicin ilk sayfasındada biras bilgi var
  • closed yok abi demın sey demıstı sanatcı olustur olusturdum dılegını yerıne getırdın yazmadı ama neyse sonra dukkanlara gıt yazmıs gıttım sonra yesıllıklere gıt demıstı gıttım onu yerıne getırmısım nese yavas yavas cozuyom yeteneklere nerden bakıoz bıde ben glasgowdayım kım bana yetenek ogretcek

Bedava ıtem nerde arıcaz yesıllıkdemı
  • hayır kilitliyse benden izinsiz giremez tabi bende girmek isteyince kabul edicem hem kilitleri açarım ben merak etme
  • jarlaxle senin yüz milyonun birikince ordaki havalimanından burdaki yani istanbuldaki havalimanına bilet al ben sana yetenek öğretirim
  • @Jarlaxle_M üstteki karaktere tıkla sağda yetenekler var görürsün ama kitap okuup fln örenmediysen yetenek olmas orda

yetenek örenmek için o şehrin üniversitesini git ordan birine yetenek öretimisin de kabul ederse ilgilenmee başla onla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi closed01 -- 26 Ağustos 2007; 21:12:26 >
  • valla ben bu gidişle bugün çavuş olucam valla mesaj krizim tuttu
  • ty ben ıse gırdım kendı otamatıkmı okuo bırde annemden ıdarı bırımlerı oku dıye bısı aldım nerden bulucam

BELES ITEMI NERDEN buLCAZZZ
  • kitabı alınca eşyalar dion kitaba gelion kullan dio okuo..

annenin görevlerini yaparken yanındaki bilgi yazısına tıkla orda yazar nası yapcaın..o görevi hatırlamıom şuna..
  • ıse kendımı gıdıo beles ıtemm nerdeenn buullluuucaaaaazzzzzzzz
  • işi gitmion işe başladınmı oraya gitmesende olur işinin olduu şehirde durduun sürece sorun olmuo..
  • benim işim stockolmde ama ben istanbuldayım sorun olmuo
  • ben uzun süre işinin olduu şehirde durmaınca kovuolar die biliorum..ama tabe o yerin CEOsuna kalmış bişi..
  • ben büyükşehir belediesine gidip işle ilgili sorunum vara bastım o bana stokolmde barmenlik işi buldu
  • ben hızmetcılık yapıom ama 1.100 e muhendıslık var dırek gıremıoz dımı yoksa kapammı o ısı dırek :D
  • ben berlinden 1000 dolar maas alıom ama ankara istanbul singapur hep geziom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furail -- 26 Ağustos 2007; 21:39:17 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.