Şimdi Ara

●●[||]-----[PopomundO YeTenEkLeRi]-----[||]●● (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
0
Favori
2.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temel Suç & Temel Tahta Üflemeli Çalgılar Öğrenmek İstiyorum.

Murad Sezen

İstanbul
  • biri bana bişey öğretsinnnn
  • valilerde öğretiyor haberiniz olsun
  • acounting öğrenmek istiyorum birii bana öğretssin lütfen
  • @teatrous hangi şehirdeysen oranın üni.sine git..makenda bulunan karakteri göster de..ordakilere bak aradıın yetenei olan varsa maj at öretebilirmisin die..kabul ederse ilgilenmee başla
  • yeni yetenek örenen veya bu topici daa önce görmeenler varsa eft karakter adı,şehir,ve yetenekleri yazarsanız listee eklerim
  • Preben Langset
    istanbula ucuorum
    temel bestecilik var

eklersen svnrm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyrafionn -- 1 Eylül 2007; 1:04:28 >
  • okekliorum
  • İstanbul da bana yetenek öğretibilcek var mı?
  • Bu nasıl Türkçe ya?

3)birisiyle nası ilişki kurcam?

6)yeteneklerimi nası geliştircem?

bla bla

Düzelt şunları yaa? Çok mu zor? On dakikanı almaz. Tiksindim konudan.
  • okadar msj yazıyom anca okadar oluyo pek dikkat edip yazmadım..

ayrıca nası yazıp yazmıcamı sana sorcak deilim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi closed01 -- 1 Eylül 2007; 16:49:45 >
  • hiç yeni yetenei fln olan yokmu?yada daa önce ismini yazdırmayan?söleyin eklicem..
  • İdris Akyurt İstanbuldan yarışmaya katılıyorum

Temel fen ve mühendislik, temel bestecilik, temel dövüş sanatları istiyom haaa bide temel komedi ve temel şarkı tekno123 nerdesiiin

Göktürkten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keke In Da House -- 5 Eylül 2007; 10:00:37 >
  • onları istiosan listeye bakıcan sora ordan o yeteneklere sahip kişiyle ilgilencen
  • nasıl yani? işte kimden istediğimi yazdım. ve onda olan yeteneklerin bazılarınıda yazdım. şimdi onun benimle ilgilenmesi lazım deilmi? tamam, seçeneklerimden birini öğretmenimden öğrenmek yapıcam onu biliyorum sadece.
  • tamamda işte sende ilgilenmelisin..ismini aratıp bulup ilgilencen sora oyunda veya burda pm at yada buraya yazcan oda senle ilgilencek
  • saol
  • ilk msjda oyunla ilgili basit bilgilerde var yeni başlayan arkadaşlar oraya bakarsanız takıldıınız yerlerde size faydası olabilir
  • oyuna ilk giriş şifresi nerden değişiyor sevgili popomundocular ?
  • Bu arada bende Barnett Evans / New York
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.