Şimdi Ara

●●[||]-----[PopomundO YeTenEkLeRi]-----[||]●● (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
0
Favori
2.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Ice Cube yukarıda karakter yazıo ona tıkla>kullanıcı bilgileri(sağda)>açılan sayfada gene sağda kullanıcı adı ve şifre deiştir var
  • ben istanbuldayım öğrenebildiğim kadar yetenek öğrenmek istiyorum
  • @closed01 kolaymış aslında .Teşekkürler
  • @Ice Cube ö.deil

@Punisher_berkE burası yetenek öreten ünilerin dışıdna kendi yetenek örendiimiz biyer..yane sen ilk msja bakıcan ordan kendi şehrinde olan kişiyle ilgileniceksin..

ilk msja bişiler ekledim güsel oldudaada eklerim,bu topici aşaılara düşürmücem!!
  • biriyle ilgilen dediğinizde ounla konuştuktan sonra o kişi sizinle konuşursa yani size cavap verirse bundan nasıl haberin oluyor ? Öyle bir olay varmı ?
  • yukarıda xxxxx xxxx senle konuştu yazıo

xxxxx xxxxx=konuşan kişinin adı

ama ozmn online isin görebilirsin deilsen göremessin..
  • evet onuda gördüm senide bugün baya yorduk closed artık napalım

ama şimdi ztn 3-4 tane seçenek var.. mesela ona içki ısmarlasan oda kabul etse öyle devammı ediyo yeni seçenekler filanmı çıkıyor .Onu merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice Cube -- 6 Eylül 2007; 23:35:36 >
  • eft ama sen içki ısmarlaınca onun kabul etme gibi bi seçenei yok..ama sen ordakileri yapıp arkadaşlıı belli bi sayının üzerine çıkardıktan sora yeni şeyler açılıo
  • tekno bana yardımcı olursun herhal
  • peki birde şey sorcam (amma soru sordum bea) ..Ben dün gece yattığımda şarkılarımdan birinin melodisi üzerine çalışmayı ayarlamışdım ve sabah kalktım baktım melodi %100 olmuş..Ama yeşil değil sarı renk. Bu rengin kalite ile bir alakası varmı? Yani hepsi sarımı yoksa yeşil olmasını beklemelimiyim .Varmı öyle bişey
  • %100 olunca sarı renk olurbu herşeyde böle mesela sağlıın %100 olsun sarı renk olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: closed01

%100 olunca sarı renk olurbu herşeyde böle mesela sağlıın %100 olsun sarı renk olur

ben melodi yap dedim dün ama hala % 6
  • yaw şansıma çöplükten bir kaç eşya buldum. Av Tüfeği buldum onu bi yere satsammı acaba ? Bende kalsa bir kaç gün sonra satsam bir faydası olurmu .Yoksa nakitemi çevirsem şimdi..İkinci el dükkanları gezdim en yüksek rakamı veren bir yer var acaba oraya satsammı bilmiyorum. Sizin bi fikrinizi alayım dedim .Malumunuz ilk defa eşya buldumda
  • belli bi süre geçmesi gerekio satabiliosan sat
  • quote:

Orjinalden alıntı: berk1995

quote:

%100 olunca sarı renk olurbu herşeyde böle mesela sağlıın %100 olsun sarı renk olur

ben melodi yap dedim dün ama hala % 6

lütfen biri cevap sülesin
  • satıcam hırs yaptım. Av tüfeğine iyi para veriolar
    quote:

belli bi süre geçmesi gerekio satabiliosan sat
  • @berk1995 ilk msja bak

@Ice Cube tamir edince satılıo galiba
  • quote:

@berk1995 ilk msja bak

@Ice Cube tamir edince satılıo galiba

saol da bana yetenek öğretecek var mı
  • @closed01 abi tamir edelim ozamanda nasıl ve nerde tamir edicez ? bi zahmet onuda şettiriversen
  • onu tamir etmek için temel dikiş bilmen lasım
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.