Şimdi Ara

Popoyes vs KFC vs Carl's Jr (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: L0NEW0LF

bende bu KFC ilk tanştığım yer Yurt dışında olmuştu o kadar nefisti ki abartısız her gün gidiyordum yemeye :))
    bulunduğum il Osmaniye maalesef burada KFC şubesi yok en yakın Adanada var orasıda 100 km bazen hafta sonları kaçamak yapıyorum sırf KFC o güzelim çıtır tavuklarını yemek için :) şuan bile aklıma geldi sanırım uzun süredir yememişim hafta sonu tekrarlamam gerekecek :) iyi oldu aslında bu konu

Bende Popoyes yedim ama KFC deneme şansım hiç olmadı. Kfc daha iyi diyorlar, o kadar iyi mi harbiden ?
  • Carl's Jr hepsinden kaliteli illa fast food yiceksen o yenir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aboxzux

Carl's Jr hepsinden kaliteli illa fast food yiceksen o yenir

Kfc veya Carl's a bakacağım hangisini beğenirsem artık. Fiyat/performans olarak.
  • Carl's Jr nasıl biryer acaba tanıtabilirmisiniz edirnede yaşıyorum burda yok ta

• gobitteye git
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prience

Carl's Jr nasıl biryer acaba tanıtabilirmisiniz edirnede yaşıyorum burda yok ta

En iyi burgercilerden
  • 30 35 e carls jr rakipsiz olur bende kirk yilda bir yiyorum 35 liraya menumu olur arkadas

• Carls Jr. Wester BBQ + curly fries alınır. Büyük boyla şahlandırılır. İçecek olarak fruko ile başlanır ice teaye dönülür. Yanında barbekü ve ranch sos yenir. 26 lira ödenir, yoluna bakılır.
  • fastfood lar ile cok fazla beslenen birisi olarka soyluyorum tavuk dusunmezisen tam 25 liraya su menuyu alabilirsin ( bagzı yerlerde 27.5 da olabiliyor mega boy patatesten dolayı ama 25 e alıyom bizim burdakinden )

Burgerkingden

Bigking XXL + ekstra arasına cedar peynir

12 li sogan halkası ( anında ranc sos vermek zorundalar bedavaya )

mega boy içecek + patates bolcada tuz al

soslarından ketcap sevmiyorum ben soganla guzel gidiyor ama mayonezi sarımsaklı ile degistirebilirsin

peynirinin iyice erimesi gerektigini belirt asıl altın nokta orası
  • quote:

Orijinalden alıntı: loses

fastfood lar ile cok fazla beslenen birisi olarka soyluyorum tavuk dusunmezisen tam 25 liraya su menuyu alabilirsin ( bagzı yerlerde 27.5 da olabiliyor mega boy patatesten dolayı ama 25 e alıyom bizim burdakinden )

Burgerkingden

soslarından ketcap sevmiyorum ben soganla guzel gidiyor ama mayonezi sarımsaklı ile degistirebilirsin

Burger ın hamburgerleri çok küçük oluyor. bigking doyuruyor mu ?
  • KFC deki tavuğu evde yapabilirsiniz. Bir çok deneme sonrasında gayet başarılı sonuçlar aldım . Orjinal tarifi sır olsa da evde mümkün olan şartlarda yapabilirsiniz. tarife buradan ulaşabilirsiniz denenmiştir tavsiye ederim.http://lezzetlipratiktarifler.blogspot.com.tr/2015/06/evde-kfc-usulu-tavuk-kanat.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

quote:

Orijinalden alıntı: loses

fastfood lar ile cok fazla beslenen birisi olarka soyluyorum tavuk dusunmezisen tam 25 liraya su menuyu alabilirsin ( bagzı yerlerde 27.5 da olabiliyor mega boy patatesten dolayı ama 25 e alıyom bizim burdakinden )

Burgerkingden

Burger ın hamburgerleri çok küçük oluyor. bigking doyuruyor mu ?

aynı nedenden oturu bende bigking alıyorum gayet buyuk

2. tercih olarak tripple whopper alırsınız çok sulu ama arasında peynir yok ve biraz daha pahalı arasına 2 adet peynir atmak gerek etlerinin

• Popeyes 2 kişilik kova menü ;)
  • Popoyes

• popo lu olan ve kfc yağ içinde yüzdürüyor herşeyi yeme bence.

Git carl's JR ile takıl. Oda onlardan farklı değilde işte...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.