Şimdi Ara

Popüler Android Uygulamaları (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
14
Favori
59.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evernote mobil uygulaması ile not tutabilirsin.. evernote apk diye google da ararsan bulabilirsin..

bundan başka sesli not tutma programı var.. açılan sayfadan barkod ile indirebilirsin yada android markette arayabilirsin..

Buradan İndir

• quote:

Orijinalden alıntı: asparuh

Evernote mobil uygulaması ile not tutabilirsin.. evernote apk diye google da ararsan bulabilirsin..

bundan başka sesli not tutma programı var.. açılan sayfadan barkod ile indirebilirsin yada android markette arayabilirsin..

Buradan İndir

Cok tesekkurler.Dun forumdan yardim gelmeyince bir kafeye gidip oranin wirelessiyle indirdim.

• güzel konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: CuCuK

güzel konu

teşekkürler..
  • up
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CuCuK

güzel konu

teşekkürler..

Hocam konuyu Subatta actin, aradan 8 ay gecti,
    bu donemde yeni eklemeler ya da guncellemler oldu mu ?

olduysa harika olur.
  • Güncellemeleri, olabildiğince bu mesajlarla paylaşıyorum.. ayrıca yeni bir uygulama ile karşılaşmışsam mutlaka bilgi veriyorum..

ilgi ve alakana teşekkürler..
  • Asparuh birsey sorucam yardimci olursan sevinirim.

Telefonum aldigim gunden beri ayni sadece wallpaperi degistiriyorum. ama yinede ayni geliyor.Tema vb. birseyler varmi? Xperia arc kullaniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vüsal

Asparuh birsey sorucam yardimci olursan sevinirim.

Telefonum aldigim gunden beri ayni sadece wallpaperi degistiriyorum. ama yinede ayni geliyor.Tema vb. birseyler varmi? Xperia arc kullaniyorum.

Selamlar

Burada

Burada

Burada

ve Burada

Umarım faydalı olmuştur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asparuh -- 9 Ekim 2011; 12:41:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vüsal

Arkadaslar not tutmaya yarayan bir program paylasirmisiniz? Tesekkurler.

Catch
  • Evernote da harika bir uygulama..
  • bence 29 kişilik bir ekip oluşturalım her harfen uygulamaya bir kişi baksın beğendiklerini buraya yazsın yani a ile başlayan uygulamaların hepsine bir kişi baksın iyice incelesin beğendiyse buraya yazsın ne işe yaradığınıda yazsın
  • 29 kişiye gerek yok.. senin gibi gönüllü arkadaşlar yeterli..

hem o kadar kişiyi nerede yatıracan nasıl doyuracan..
  • quote:

29 kişiye gerek yok.. senin gibi gönüllü arkadaşlar yeterli..

Merhaba

öncelikle bu bölümü hazırlayan asparuh arkadaşa ve katkıda bulunanlara teşekkür ediyorum.

Benim sormak istediğim şu : Yeni aldığım Androıd işletim sistemli Zepad Zenithink c91 tabletim var.Fakat ben bu tabletin içinde hangi işlemci+Androıd hangi versiyonu + Flash desteğinin kaç olduğu vs gibi tabletin donanım bilgilerine ulaşmak istiyorum.Hani notebooklarda everest ultimate kurup bilgisayar hakkında herşeye ulaşabiliyoruz ya .İşte onu tablette yapmak istiyorum.
    Androıd markete bir takım uygulamaları tablete indirerek tabletin sahip olduğu donanım bilgilerine ulaşabileceğimi duydum.Acaba hangi uygulamaları indirmeliyim.Yardımcı olurmusunuz
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalkaya19

quote:

Merhaba

öncelikle bu bölümü hazırlayan asparuh arkadaşa ve katkıda bulunanlara teşekkür ediyorum.

Benim sormak istediğim şu : Yeni aldığım Androıd işletim sistemli Zepad Zenithink c91 tabletim var.Fakat ben bu tabletin içinde hangi işlemci+Androıd hangi versiyonu + Flash desteğinin kaç olduğu vs gibi tabletin donanım bilgilerine ulaşmak istiyorum.Hani notebooklarda everest ultimate kurup bilgisayar hakkında herşeye ulaşabiliyoruz ya .İşte onu tablette yapmak istiyorum.
    Androıd markete bir takım uygulamaları tablete indirerek tabletin sahip olduğu donanım bilgilerine ulaşabileceğimi duydum.Acaba hangi uygulamaları indirmeliyim.Yardımcı olurmusunuz
    Teşekkürler

2 tane program önerebilirim ancak kullandığın tablete uyar mı uymaz mı.. destekler mi onu bilemem.. yani ben denemedim.. önceden belirteyim

1. Elixir adlı program..

>>BURADA<<

2. Elixir 2.. sanırım daha gelişmiş..

>>BURADA<<

Umarım faydalı olur..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kartalkaya19

quote:

Merhaba

Teşekkürler

2 tane program önerebilirim ancak kullandığın tablete uyar mı uymaz mı.. destekler mi onu bilemem.. yani ben denemedim.. önceden belirteyim

1. Elixir adlı program..

>>BURADA<<

2. Elixir 2.. sanırım daha gelişmiş..

>>BURADA<<

Umarım faydalı olur..

Merhabà
    eliksiri denedim.aclkcasl tablet ile ilgili bilgi alamadim.
    Satàn arkadas android surume 2,3 diyor ama cihazda android surumu karsiliginsa AOSP yaziyor,ne demek acaba bu AOSP?
    Tabletin android surumunun 2,3 olup olmadigini nerden anlarim acaba
    Saygilar

• Tablette, settings (Ayarlar) kısmına tıkla.. karşına çıkan seçenekler içinden about (hakkında) seçeneğinden tablet hakkında bilgi alabilirsin..
  • quote:

Tablette, settings (Ayarlar) kısmına tıkla.. karşına çıkan seçenekler içinden about (hakkında) seçeneğinden tablet hakkında bilgi alabilirsin..

Merhaba

Dediklerinizi en başta zaten yapmıştım ama bir donanım bilgisi çıkmayınca o zamandan kıllanmıştım.
    Çünki Ayarlar-Hakkıknda kısmında cihaz ile ilgili hiç bir bilgi çıkmıyor.Örneğin Androıd sürümü karşısında sadece AOSP yazıyor.İşlemci vs hiç bir bilgide çıkmıyor.
    Yahu yoksa bu çin malınında çakmasımı acep.
    Ama şu donanım bilgilerini öğrenememek dışında ,cihazdan memnunum.
  • Android uygulama yükleniyorsa ki memnun olduğunu belirtmişsin.. o zaman Android dir..

işlemci gücünü ve ramini merak ediyorsan yükle bir Asphalt 6 oyunu yada angry birds.. donma kasma oluyorsa via bir işlemci ve 400-600 işlemci hızında ve 128-256 ramli bir makinedir.. yok donma kasma yoksa ve akıcıysa iyi işlemcili ve en az 256 lık ramli harika bir çakmadır o zaman.. Dene bakalım.. yaz bende merak ettim..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.