Şimdi Ara

Popüler Android Uygulamaları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
14
Favori
59.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: frelancer

Buldum yavaş yavaş öğreniyorum telefona 2 gb bir hafıza kartı aldım. Adaptör ile istediğim programları hafıza kartına atıp oradan da marketten indirdiğim Quick App diye bir programla ayrıca bir yükleme işlemi ile yüklüyorum. Ancak yaptığım ikinci yükleme işlemi ile telefonun dahili hafızasına yükleme yapıyorum diye düşünüyorum. Acaba bu yüklemeleri sd karta yapabilecek yada taşıyabilecek bir uygulama yada program varmı. Ayrıca hayırlı olsun temennisi için Teşekkürler. Belki düşünen olursa diye şimdilik bu telefondan oldukça memnunum. Nfs yükledim, igo yükledim, angry bird yükledim hiç sıkıntı çıkartmadan hepsini çalıştırdı. Wifi bağlantısı da oldukça iyi. Az bütçeyle android kullanmak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.

Bence tecrübelerini aktarman herkese faydalı olacaktır.. teşekkürler..

• Hepsini teker teker indirip deneyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasvet

Hepsini teker teker indirip deneyeceğim

Bence süper olur..
  • Teker teker indirip denediğin ve memnun kaldığın uygulamaları burada belirtirsen başka arkadaşlarda faydalanır..
  • Evet arkadaşlardan da yorum ve öneri alalım..
  • Arkadaşlar, bu uygulamaların güncel versiyonları varsa bize bu sayfalardan bildirebilir misiniz.. hepsini deneme şansım olmadı
  • Bu güzel konunun arka sayfalarda işi ne anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

Bu güzel konunun arka sayfalarda işi ne anlamadım

Senin gibi ustaların gözünden kaçmıyor işte..
  • quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

Bu güzel konunun arka sayfalarda işi ne anlamadım

Senin tavsiyelerin olabilir mi.. Uygulama vb konularda..
  • Yeni android tlf aldmm , işime yarar çok şey vardır teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

Yeni android tlf aldmm , işime yarar çok şey vardır teşekkürler...

Eminim pek çok uygulama bulacaksın.. bu arada deneyip beğendiğin yada beğenmediğin uygulamaların adını buradan yazarsan tüm kullanıcılar için fikir vermiş olursun.. Kolay gelsin..
  • ddddddddddddddddddd
  • arkadaşlar facebook tan telefona video indirmeye yarayan program varsa yazarmısınız.çok teşekkür ederim saygılar
  • arkadaşlar bana verecek cevabınız yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: alihande

arkadaşlar facebook tan telefona video indirmeye yarayan program varsa yazarmısınız.çok teşekkür ederim saygılar

Video Downloader Lite adlı program işini görür.. ama facebookdan video indirirmi bilmem.. fakat tüm sitelerden video indirebiliyor..
  • http://www.downloadplex.com/Mobile/Android/Application/Specifications-video-downloader-lite-for-android_362932.html

buradan indirebilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asparuh -- 12 Ağustos 2011; 21:17:05 >
  • Arkadaşım çok sağol programı indirdim ama işime yaramadı.Facebookdaki videoları indirmeme yarayacak bir program lazım bana.yardımlarınızı bekliyorum.iyi geceler hepinize
  • http://www.youtube.com/watch?v=HEWTwR7Turk&feature=related

Burada video indirme ile ilgili pekçok video var.. bir incele belki işine yarar.. Facebook için video indirme olayını bilmiyorum ama başka arkadaşlar belki bu konuda bilgi sahibidir.. Umarım aradığın bilgiye ulaşırsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asparuh -- 13 Ağustos 2011; 10:51:04 >
  • Turk kanallarını seyredebilecegim muhtesem bir program varmı arkadaslar.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.