Şimdi Ara

Popüler Android Uygulamaları (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
14
Favori
59.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sağol, bu arada en baştakı listenin olduğu link silinmiş yenilersen iyi olur
  • ya ben bu go launcher ı yükledim ama hemen sildim geri ne olduğunu da anlamadım. üstelik o temadan çıkmanın yolunu da bulamadığım için silmek durumunda kaldım.

benim sıklıkla kullandığım uygulama yok ama borsayla iç dışlı olanlara foreks i tavsiye ederim.
  • Merhabalar ben tam dolphin browser hd indiricektim gelecek olan tabletim için ancak sanırım modası geçmiş biraz:) şu anda en akıcı browser hangi programdır acaba bilgiveren herkese teşekkürler.Ve son olarak bilgisayardan torrentten indirdiğim androit uygulama ve oyunlarını sd karta atıp ordan mı kuracağım teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickimsonikimsi -- 3 Haziran 2012; 17:28:50 >
  • İlk mesajı güncelledim..
  • maxthon tarayıcı gayet güzel. en azından açılan tabları görebiliyorsunuz
  • Ya millet bu google playde bulunan hotmail uygulaması türkçe karakter içermiyor okunurken sıkıntı oluyor. Varmı böyle hotmail hesabı tanıtacağım anlık posta alacağım sağlam bir program ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarayıcı olarak Opera Mini akar. :D
  • alışveriş yardımcı program önerisi: en ucuz fiyat. akakçe ucuzu falan sitelerinden fiyat aramaya yarıyor. gayet kullanışlı:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kimeneki.enucuz
    bu da market qr kodu:
     Popüler Android Uygulamaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kce -- 9 Haziran 2012; 12:50:41 >

• evet çok başarılı bir konu olmuş hepsini okumadım ama yakında okuyacam(şu an acelem var o yüzden detaylı bakamadım) benim de sorum var;

bu marketten falanindirilen uygulamaları direk hafıza kartına yazabilecek bir prog. varmı bildiğiniz? "hafıza kartına taşı" eçeneğine pek güvenmiyorum açıkcası. arkasında kalıntı bırakmış olabilrceğinden şüpheleniyorum benim tel Live With Walkman(wt19i) xperia mini ailesindendi galiba
  • Arkadaşlar JXD Andorid Player aldım Fakat Arcade oyun yükleyemiyorum. Lütfen yardım
  • Cihazın Android versiyonu nedir??
  • Arkadaslar Firsat Gezgini uygulamasini da buraya eklemek istedim. Tarafimizdan gelistirildi ve butun yorumlara elestirilere tavsiyelere acigiz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmera.apps&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5uZXRtZXJhLmFwcHMiXQ..

Tesekkurler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: asparuh

quote:

Orijinalden alıntı: MadTay

App2SD programını bir türlü bulamadım.Applanet ten indirmeye çalıştığımda parse error veriyor.Birisi apk dosyasını paylaşabilir mi?.

Teşekkürler...

pm attım..

ne işe yarıyor ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anduril1252

Arkadaslar Firsat Gezgini uygulamasini da buraya eklemek istedim. Tarafimizdan gelistirildi ve butun yorumlara elestirilere tavsiyelere acigiz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmera.apps&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5uZXRtZXJhLmFwcHMiXQ..

Tesekkurler...

Elinize sağlık...

• arkadaşlar bi soru soracagm elimde acer ferrari android tel var yeni android sürümü (son sürümü yani) nasıl ve nerden yükliyecegm. he birde bu rot falan ne demek, ne işe yarar. benim bu konularda bilgim yeterince yok. şimdiden teşekkür ederim.
  • Sego yerli bir yeni yazılım, telefonla bilgisayar arasında dosya ve metin alışvrişi için çok kullanışlı.
    site :www.pctopda.com/turkish
    market :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nex.sego
  • quote:

Orijinalden alıntı: asparuh

Cihazın Android versiyonu nedir??

Son sürüm Andoroid 4 (Ice)
  • Merhaba arkadaşlar,
    Buda benim uygulamam deneyip yorum yaparsanız sevinirim

Liseliler Bilmez

• Merhaba arkadaşlar,
    Buda benim uygulamam yorum yaparsanız sevinirim..

Liseliler Bilmez

• Merhaba arkadaşlar,
    Buda benim uygulamam yorum yaparsanız sevinirim..

Liseliler Bilmez
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.