Şimdi Ara

Popüler Android Uygulamaları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
14
Favori
59.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

O mikrofon işareti yazma dilini değiştiriyor

Bende "Şimdi konuşun" yazan yer çıkıyor ve söylediklerimi yazıya çeviriyor. HTC Desire HD'den port edilmiş rom kullanıyorum ben. Yeni Sense'de gelmiştir belki o özellik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bl00dyHell -- 19 Şubat 2011; 17:06:40 >
  • Nihayetinde adları değişik olsa da işlevleri aynı demekki.. Amaç aynı.. Sen konuş o yazsın..
  • Listede adı geçen ugulamalardan bahsedersek...

1- Dolphin Browser HD: Android cihazınıza en gerekli yazılım..

2- Talk to me: Konuştuklarınızı yazıya döken uygulama

3- Google maps: Harita

4- Swype: Klavye programı ancak parmaklarınızı ekrandan kaldırmanıza gerek kalmıyor..

5- Task Manager: Arkaplanda çalışan uygulamaları kontrolünüze almaya yardımcı oluyor..

To be continued
  • Uygulamalara Devam edelim..

Titanium Backup: En iyi yedekleme yazılımı

ROM Manager: Başarılı bir yedekleme programı daha..

Tüm programlar bu başlık altındaki ilk mesajda alfabetik olarak sıralı listede mevcuttur.. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle..
  • Sanırım bunlari direk telefon üzerinden yukleyemiyoruz
  • hem tablete uygun olan hemde telefonlara uygun olanlar var..

Telefon yada başka cihazlar için "Appinstaller" adında bir program var.. onu kurmalısın..bu uygulama *.apk dosyalarınızı telefona kurmaya yarar

Bu işlem bittikten sonra USB yada Bluetooth üzerinden hafıza kartınıza sitemizde bulunan APPManager uygulaması var (appinstallerden biraz daha gelişmiştir) onu indirin ve hafıza kartına gönderin.

Telefonunuzun Settings - Application settings - kısmına girerek Unknown Source seçeneği işaretli olsun.. (Bu seçeneğin anlamı Android market dışında telefonunuza uygulama kurma iznidir yani sitemizden indirdiğiniz uygulamaları bu seçeneği işaretleyerek kurabilirsiniz)... Telefonunuzun Settings - Application settings - Development kısmına girerek USB debugging seçeneği işaretli olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asparuh -- 20 Şubat 2011; 16:44:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: asparuh

hem tablete uygun olan hemde telefonlara uygun olanlar var..

Telefon yada başka cihazlar için "Appinstaller" adında bir program var.. onu kurmalısın..bu uygulama *.apk dosyalarınızı telefona kurmaya yarar

Bu işlem bittikten sonra USB yada Bluetooth üzerinden hafıza kartınıza sitemizde bulunan APPManager uygulaması var (appinstallerden biraz daha gelişmiştir) onu indirin ve hafıza kartına gönderin.

Telefonunuzun Settings - Application settings - kısmına girerek Unknown Source seçeneği işaretli olsun.. (Bu seçeneğin anlamı Android market dışında telefonunuza uygulama kurma iznidir yani sitemizden indirdiğiniz uygulamaları bu seçeneği işaretleyerek kurabilirsiniz)... Telefonunuzun Settings - Application settings - Development kısmına girerek USB debugging seçeneği işaretli olsun...

Yukarıdaki işlemleri tamamladıktan sonra İlk başta kurduğunuz appinstaller ile hafıza kartındaki AppManager uygulamasını telefonunuza kurun ve ardından yeni kurduğunuz AppManager uygulaması ile yine aynı şekilde diğer uygulamaları telefonunuza kurun. Appinstaller biraz basit versiyon olduğu için her uygulamayı telefonunuza kuramayabilirsiniz. AppManager daha gelişmiş olup her çeşit uygulama oyunu telefona kurabilir yönetebilir kaldırabilirsiniz.

• Igo my way için avrupa haritası olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyskm

Igo my way için avrupa haritası olan var mı?

arama kısmında denedinmi?

Bende yok sana yardımcı olamam.. ama başkalarında vardır..
  • Çok teşekkürler devamını diliyorum. Bu arada rarlı dosyaları açmak için bir çok uygulama denedim ama hepsi güncelleme istediğinden çalışanı bulamadım bilgisi olan paylaşırsa sevinirim saygılar..
  • Tavsiye edebileceğim bazı uygulamalar:

Aldiko Premium : çok gelişmiş bir e-kitap uygulaması (ePUB formatı olmalı)

Battery Indicator : sol üst köşede % cinsinden ufak bir pil olarak pil durumunu veriyor.

ezPDF Reader : yine bir e-kitap okuyucu, ancak PDF formatını çok iyi görüntülüyor.

Backgammon : güzel bir tavla oyunu
  • ekran çözünürlükleri nedir? örneğin samsung galaxy tab'a uyumlu mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: celicasa

Çok teşekkürler devamını diliyorum. Bu arada rarlı dosyaları açmak için bir çok uygulama denedim ama hepsi güncelleme istediğinden çalışanı bulamadım bilgisi olan paylaşırsa sevinirim saygılar..

androzip
  • App2SD programını bir türlü bulamadım.Applanet ten indirmeye çalıştığımda parse error veriyor.Birisi apk dosyasını paylaşabilir mi?.

Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadTay

App2SD programını bir türlü bulamadım.Applanet ten indirmeye çalıştığımda parse error veriyor.Birisi apk dosyasını paylaşabilir mi?.

Teşekkürler...

pm attım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinarbey

Tavsiye edebileceğim bazı uygulamalar:

Aldiko Premium : çok gelişmiş bir e-kitap uygulaması (ePUB formatı olmalı)

Battery Indicator : sol üst köşede % cinsinden ufak bir pil olarak pil durumunu veriyor.

ezPDF Reader : yine bir e-kitap okuyucu, ancak PDF formatını çok iyi görüntülüyor.

Backgammon : güzel bir tavla oyunu

Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

ekran çözünürlükleri nedir? örneğin samsung galaxy tab'a uyumlu mudur?

Uyumludur..
  • google uygulamaları pakette mevcuttur..
  • Güzel iş. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

Güzel iş. Teşekkürler.

Rica ederim.. Faydalı olabildiysek ne mutlu..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.