Şimdi Ara

Popüler Android Uygulamaları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
14
Favori
59.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asparuh

quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

Güzel iş. Teşekkürler.

Rica ederim.. Faydalı olabildiysek ne mutlu..

Aslında zahmetli ama gerçekten çok zevkli bir çalışma oldu..
  • devam...
    yine bir kaç tavsiye uygulama :

Multicon : ikonların 1 tanesinin sığdığı alana 4 adet koyabilen uygulama!!!

SBP TV : bir çok tv kanalını izlemek için güzel bir prg.

PhotoStitch : 2 ile 5 arası fotoğrafı birleştirip panorama yapabilen uygulama

Full Screen Caller ID : arayan kişinin fotoğrafını tüm ekranda gösterebilen uygulama

QuickPic : fotoğrafları kategorilere ayırıp gösterebilen uygulama..

şimdilik bu kadar, umarım beğenirsiniz.
  • emeğinize sağlık güzel paylaşım bu programları nasıl yüklüyoruz direk hafıza kartınamı atıyoruz...telefonum xperia x 10 mini bu uygulamalar nasıl yüklenmeli app programı demişsiniz nerden bulmalı teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CorelDraw04 -- 24 Şubat 2011; 8:27:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinarbey

devam...
    yine bir kaç tavsiye uygulama :

Multicon : ikonların 1 tanesinin sığdığı alana 4 adet koyabilen uygulama!!!

SBP TV : bir çok tv kanalını izlemek için güzel bir prg.

PhotoStitch : 2 ile 5 arası fotoğrafı birleştirip panorama yapabilen uygulama

Full Screen Caller ID : arayan kişinin fotoğrafını tüm ekranda gösterebilen uygulama

QuickPic : fotoğrafları kategorilere ayırıp gösterebilen uygulama..

şimdilik bu kadar, umarım beğenirsiniz.

Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: assault79

emeğinize sağlık güzel paylaşım bu programları nasıl yüklüyoruz direk hafıza kartınamı atıyoruz...telefonum xperia x 10 mini bu uygulamalar nasıl yüklenmeli app programı demişsiniz nerden bulmalı teşekkürler

Xperia x 10 a uygulama atmak icin önce uygulamayi pc'ye indirin, sonra uygulamanin kendisini bluetooth yolu ile telefonunuza gönderin sonra gelen uygulamayi yükleye basip keyfini cikarin ..

Unutmayin uygulamayı telefona Bluetooth ile gönderin

Kolay gelsin...
  • emeğinize sağlık güzel paylaşım bu programları nasıl yüklüyoruz direk hafıza kartınamı atıyoruz...telefonum xperia x 10 mini bu uygulamalar nasıl yüklenmeli app programı demişsiniz nerden bulmalı teşekkürler
  • quote:

emeğinize sağlık güzel paylaşım bu programları nasıl yüklüyoruz direk hafıza kartınamı atıyoruz...telefonum xperia x 10 mini bu uygulamalar nasıl yüklenmeli app programı demişsiniz nerden bulmalı teşekkürler

Blootooth ile telefona yolla ve kur.. App programı tabletler için..
  • quote:

emeğinize sağlık güzel paylaşım bu programları nasıl yüklüyoruz direk hafıza kartınamı atıyoruz...telefonum xperia x 10 mini bu uygulamalar nasıl yüklenmeli??

Yapabildinmi?
  • SBP TV çok başarılı bir tv izleme programı ve ilk mesajdaki uygulamalar listesinde mevcut.. güvenle indirip kurabilirsiniz..
  • Eline sağlık
  • ellerinize sağlıkkullandığınız programları yazmaya devam ederseniz bizim gibi yeni kullanıcılar için çok yararlı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: xeuxes

ellerinize sağlıkkullandığınız programları yazmaya devam ederseniz bizim gibi yeni kullanıcılar için çok yararlı olur

Haklısınız.. insanların amerikayı yeniden keşfetmelerine gerek yok.. Deneme yanılma yerine insanların en çok kullandığı ve faydalı gördükleri programları bu başlık altında hem download etme hemde tartışma imkanımız olur..

• app2sd programının apk dosyasını benle paylaşabilir misiniz?.Applanet'ten indiriyorum parse error veriyor.Barcode programlarıylada yükleyemedim.O yüzden bana apk dosyası lazım.Paylaşabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadTay

app2sd programının apk dosyasını benle paylaşabilir misiniz?.Applanet'ten indiriyorum parse error veriyor.Barcode programlarıylada yükleyemedim.O yüzden bana apk dosyası lazım.Paylaşabilirseniz sevinirim.

Daha önce de istemiştiniz ancak app2sd apk sına ulaşamadım.. barcode ile yükleyemiyorsanız ne yapabileceğinizi forumdan Bakieryiğit adlı kullanıcıya yada Pıncır adlı kullanıcıya sorun.. Muhakkak yardımcı olacaklardır..
  • Teşekkürler, gerçekten güzel çalışılmış bir başlık olmuş hep güncel tutulması gerekli ki programları arayıp da bulamayanlara yardım etsin. Mesela Quickpic programının apk sı elinde olan ve ya link verebilecek biri varsa çok makbule geçer.
  • Bu uygulama applanet'de picture folder olarak geçiyor. Applanet yoksa Orijinal linkihttp://www.alensw.com/attachment/QuickPic_0.9.8.zip

quote:

Orijinalden alıntı: John

Teşekkürler, gerçekten güzel çalışılmış bir başlık olmuş hep güncel tutulması gerekli ki programları arayıp da bulamayanlara yardım etsin. Mesela Quickpic programının apk sı elinde olan ve ya link verebilecek biri varsa çok makbule geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonkurt

Bu uygulama applanet'de picture folder olarak geçiyor. Applanet yoksa Orijinal linkihttp://www.alensw.com/attachment/QuickPic_0.9.8.zip

quote:

Teşekkürler, gerçekten güzel çalışılmış bir başlık olmuş hep güncel tutulması gerekli ki programları arayıp da bulamayanlara yardım etsin. Mesela Quickpic programının apk sı elinde olan ve ya link verebilecek biri varsa çok makbule geçer.

Teşekkürler...

• eline sağlık...
  • quote:

Bu uygulama applanet'de picture folder olarak geçiyor. Applanet yoksa Orijinal linkihttp://www.alensw.com/attachment/QuickPic_0.9.8.zip

quote:

applanet te buldum teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

applanet te buldum teşekkürler

Başka dosyalar için bekleriz...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.