Bildirim
Popüler indie oyunu ‘Dead Cells’ bu yaz mobile geliyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Efsane oyun, yalnız 10 dolar çok.
-
Ben pc de oyunu kuşku ile almıştım grafikler eski hoş değildi. Oyunda öldükten sonra üstümüzde ki silahlar hepsi gidiyordu her öldüğümüz de ruh toplayıp silahları güçlendiriyoruz. Bazen başlangıç silahları çok kötü oluyor daha önce gittiğimiz yerlere ulaşamıyoruz ama 200 saat oynadım ve hayatımda parasını bu kadar hakkeden başka oyun görmedim. Bence grafiklere takılmak yerine oyunun mekaniklerine atmosferine yaşattığı hisse odaklanmak lazım.
-
Yaşı küçük arkadaşlar retro grafiklerin değerini anlayamayabilirler ancak indie oyunlarda benim için tercih sebebi. Dead Cells bence her yönüyle harika bir oyun. İlk PC'de korsan denedim ve çok beğendim, PS4'e satın aldım. Mobil versiyonda tek kuşku duyduğum kısım kontroller açıkçası. Fiziksel buton olmadan bu oyunu oynamak bir hayli zor olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 4 Ekim 2019; 13:20:7 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X