Şimdi Ara

Popüler indie oyunu ‘Dead Cells’ bu yaz mobile geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ağustos ayında konsollara gelen, ardından Steam’de ön erişime açılan Dead Cells, Yaz içerisinde iOS’a, kısa bir süre sonra da Android’e geliyor.
    Arayüzde bazı değişiklikler yapılacak olan oyun mobile uyarlanacak. Oyuncu, kontrollerin boyutunu ve pozisyonunu kontrol edebilecek. Farklı dokunmatik kontrol seçenekleri sunacak oyun, MFi (Made For iPhone) harici kontrolcülerle de kullanılabilecek. 11 dil destekli olacak oyunun iOS için fiyatı 9,99 dolar olacak.

• Ben kara kutu ile tek kareden yapılma futbol topu olan oyunu bile zamanında zevkle oynamış birisi olmama; Final fight ,punisher ,double dragon, mario , cadillac and dinosaurs gibi oyunları sayamayacağım kadar bitirmeme rağmen ,NFS unleshead 2000 de yarışırken şelale kenarında durup onu seyre dalmama rağmen, 2010 yapımı Granturismo 5 ve BF3' de gözlerime inanamama rağmen, 2019 da böyle bir oyun görmeyi beklemiyordum. Yani şu oyun karakterlerini ve arka planını en azından 2011 Bastion'daki gibi yapamazlar mıydı? Telefona kasmasın diye yapsalardı eywallah derdim de pc'ye yapılan bir oyun sonuçta. Yani insanlar eski grafikleri bu kadar özlüyorlarsa onu açar kurarlar ama ben hayalimdeki o harika olarak hatırladığım oyunların öyle kalmasını diliyorum. Bu acı gerçeği, psone oyunlarımı bir kaç yıl evvel tekrar oynamak isterken tam anlamıyla bozguna uğradım! Her neyse eğlenceli,müzikleri kaliteli ve nostaljik olsa da pc de sırf bu sebeplerle oynamak istememiştim ama telefonda oynamak isterim. Hayatımızın anlamı yeni grafikler ;bence eskiyi o kadar çok seviyorsanız gidin resident evil 2'nin eskisini oynayın ,yenisini değil!
    Popüler indie oyunu ‘Dead Cells’ bu yaz mobile geliyor

Popüler indie oyunu ‘Dead Cells’ bu yaz mobile geliyorPopüler indie oyunu ‘Dead Cells’ bu yaz mobile geliyorPopüler indie oyunu ‘Dead Cells’ bu yaz mobile geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 8 Mayıs 2019; 4:4:20 >

• Efsane oyun, yalnız 10 dolar çok.

• tobepeople kullanıcısına yanıt
    Ben pc de oyunu kuşku ile almıştım grafikler eski hoş değildi. Oyunda öldükten sonra üstümüzde ki silahlar hepsi gidiyordu her öldüğümüz de ruh toplayıp silahları güçlendiriyoruz. Bazen başlangıç silahları çok kötü oluyor daha önce gittiğimiz yerlere ulaşamıyoruz ama 200 saat oynadım ve hayatımda parasını bu kadar hakkeden başka oyun görmedim. Bence grafiklere takılmak yerine oyunun mekaniklerine atmosferine yaşattığı hisse odaklanmak lazım.

• Yaşı küçük arkadaşlar retro grafiklerin değerini anlayamayabilirler ancak indie oyunlarda benim için tercih sebebi. Dead Cells bence her yönüyle harika bir oyun. İlk PC'de korsan denedim ve çok beğendim, PS4'e satın aldım. Mobil versiyonda tek kuşku duyduğum kısım kontroller açıkçası. Fiziksel buton olmadan bu oyunu oynamak bir hayli zor olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 4 Ekim 2019; 13:20:7 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.