Şimdi Ara

Popüler kültür olmayan dizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, çok fazla konuyu uzatmayacağım. Beni gerçekten derinden etkileyebilecek dostluk,kardeşik bağı olan bir dizi önerebilir misiniz ? Soa ve geçen hafta mr.robotu bitirdim. Ek olarak bir dizinin çok kişi tarafından bilinip popüler kültür olmaması zor ama umarım derdimi anlatabilmişimdir.

• The Last Ship Türkiye'de fazla izlenmeyen bir dizi, her bölümü film gibi geçen aksiyonu hiç düşmeyen bir dizi istiyorsan kesinlikle başlamalısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi oz diyeceğim ama desem mi demesem mi
    Orda da grup üyeleri birbiriyle dost

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşlik bağı üzerine dizi arıyorsan direk Prison Break izle

• Kardeşim uzun uzun yazmak isterdim ama vaktim sınırlı. İzlediğim dizileri aşağıda linkte bulabilirsin ve linkte görmüş olacağın gibi Six Feet under hepsinin önündedir ve önerim o diziyi izlemen yönünde. Açıp ekşide veya başka sitelerde dizi ile ilgili yorumlara bakarsan ve konusunu okursan dediklerimi anlayacaksın. Dizi bittikten sonra kişi için sadece kurmaca bir şey gibi akılda kalmıyor, hayatının çoğu anında aklına geliyor, düşündürtüyor ve hatta yaşamı, ölümü ve Tanrıyı sorgulamaya itiyor. Dizinin bir bölümünde Mevlana'dan bir kıssa okunduğu sırada nasıl ağladığımı bir ben bilirim.

http://www.imdb.com/list/ls076819670/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andrei Tarkovsky -- 16 Eylül 2015; 0:41:33 >

• Suits
  • Asya dizisi önercem tam aradığın dizi kesinlikle izlemelisin dostluk bağlarını ve romantik komedi bu dizide aşırı iyi işlenmiş.Gentleman’s Dignity hatta izlediğim en iyi asya dizisidir ama çok beklentilerini büyütme tabi :D Dizinin her bölümünün ilk 3 dk lık sahneleri ayrı bi güzel oluyor onları da arada açıp açıp izliyorum :)

Bu arada suits ve the last ship(rezalettir helikopter sahnesini gördüm ilk bölüm direk bırakmama yetmişti) bunları falan izleme ha aradığın konuyla alakası yok :)
    Suits avukatlık dizisi fena değildir ama mahkeme salonunu görmüyoruz :) The good wife da hukuk dizisi suits den çok daha gerçekci bir dizidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DenHx D kullanıcısına yanıt
    SUPERNATURAL

• HANNIBAL dostluk ilişkisi var ama biraz değişik denilebilir
  • Six Feet Under

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokratik Adam -- 20 Aralık 2015; 10:52:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür1616

HANNIBAL dostluk ilişkisi var ama biraz değişik denilebilir

Sadece biraz mı?
  • Oz
    six Feet Under
  • spn?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.