Şimdi Ara

popüler olamamış ama kaliteli yabancı dizi önerileri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
6
Favori
3.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ''the killing''
    orj. danimarka ama abd vers.çok iyi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erentpl

fringe ızlemıstım 5 sezon ızlemedım bıraktım onnun kadar kalıtelımı peki the dead zone ?

fringe izlemedim ama pilot bölümünü izle beğenmezsen izlemezsin ama journeyman baya iyi zamanda yolculuk var sürekli birşeyleri değiştiriyorlar.
  • Genelde hitap ettiği kitle az olan diziler güzel olur mesela Fringe, Homeland, House of Cards, Billions... Şu an aklıma pek underrated dizi gelmiyor ama çok fazla var. Yazdıklarım Türkiye için yoksa bunları izleyen çok var.

Aslında underrated kelimesini karşılığı, Person of Interst dizisidir
  • arkadaşlar yeni dizi keşfettim sezon yeni başlamış ismi 11.22.63 yanlıs okumadınız 11.22.63 adlı (fringe tandııgımız j.j abrams) konusu

Stephen King'in aynı adlı romanından uyarlanacak dizi, Jake Epping isimli bir öğretmeninin, zamanda yolculuk yaparak John F. Kennedy suikastini engellemeye çalışmasını konu alıyor. J.J Abrams'ın öncülüğünde gerçekleşecek dizinin başrolünde ise Jake rolüyle James Franco var.

hemen kestirip atmayın ilk 10 dakıka kdr yavas tempoda ama acılıyor dizi hatta buram buram kalite kokuyor bu diziyi izlememezlik sakın yapmayın sakın acın oturun zaman yolculugu ve kalıtelı oyuncu (james franco ) kalıtelı roman yazarı (stephen king) kalıtelı senarist (j.j abrams) üçlüsü daha ne olsun la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 20 Şubat 2016; 4:01:02 >
  • Ray donavan.. İzleyeni çok az ama oyunculuklar muhteşem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Veronica Mars

oldukça sürükleyici.
  • quote:

arkadaşlar yeni dizi keşfettim sezon yeni başlamış ismi 11.22.63 yanlıs okumadınız 11.22.63 adlı (fringe tandııgımız j.j abrams) konusu

Stephen King'in aynı adlı romanından uyarlanacak dizi, Jake Epping isimli bir öğretmeninin, zamanda yolculuk yaparak John F. Kennedy suikastini engellemeye çalışmasını konu alıyor. J.J Abrams'ın öncülüğünde gerçekleşecek dizinin başrolünde ise Jake rolüyle James Franco var.

hemen kestirip atmayın ilk 10 dakıka kdr yavas tempoda ama acılıyor dizi hatta buram buram kalite kokuyor bu diziyi izlememezlik sakın yapmayın sakın acın oturun zaman yolculugu ve kalıtelı oyuncu (james franco ) kalıtelı roman yazarı (stephen king) kalıtelı senarist (j.j abrams) üçlüsü daha ne olsun la

Yeni başlayan dizilere hiç bulaşma şimdi 10 bölüm çıkacak 1sene ara verecekler hepsini unutursun .2.3sezon ooynasın ondan sonra başla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• heisenbergww22 kullanıcısına yanıt
    bekletim mi diorsunuz hocam ?
  • quote:

bekletim mi diorsunuz hocam ?

Ben öyle yapıyorum geçen sene better call saul izledim 10bolüm şimdi bir senedir bekliyoruz unuttum cogunu . ölme eşeğim ölme . bence bitmiş dizilerden birine başla veya 4/5sezon oynamış hala devam eden bi diziye bak

• Louie
  • erentpl kullanıcısına yanıt
    senin ihtiyacın olan şey STALKER
    kısa sürdü ama izlemeye değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadistica -- 23 Şubat 2016; 9:43:57 >
  • heisenbergww22 kullanıcısına yanıt
    bakalım zman neyı gosterır suan gotham ve lucıfer ızlıyorum, gotham bıttı sezonları ben en cok suc, zeki karakter ve güzel bayanlı dizileri daha cok ılgımı cekıyor hocam
  • sadistica kullanıcısına yanıt
    1 bölume bktm ama pek begendıgımı soyluyemem
  • How to Get Away with Murder adlı dizi buldum, bakmak isteyenler baksın derim surukleyıcı gizem suc dram konusu ise

Michaela, Wes, Laurel ve Patrick prestijli ve kıyasıya mücadeleci Doğu Kıyısı Hukuk Okulu'nda öğrencilerdir. Bu dört öğrenci zeki, karizmatik ve çekici Profesör Annalise Keating’in gözüne girmek için "Cinayet Nasıl Yanına Kar Kalır?" diğer adıyla Ceza Kanunu 101 dersinde birbirleriyle kıyasıya yarışırlar. Bu usta, seksi ve belirsizlik dolu gerilim dizisinde, öğrencilerin bilmedikleri şey, öğrendiklerini gerçek hayata uygulamak zorunda kalacaklarıdır.
  • Bates Motel,Kyle XY, Carnivale.Bunlardan özellikle Carnivale baya iyidir izlemediyseniz tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarparian -- 23 Şubat 2016; 19:46:21 >
  • Baby Daddy
    Suits - ki gerçekten çok iyidir. Özellikle ilk sezondan sonrası -
    The Affair - dram dizisi biraz ağır ilerliyor bilmiyorum dram sever misin -
    Harper's Island - mükemmel bir mini dizi -
  • The 100 kesinlikle öneririm
    The Killing
    The 4400
    Leverage - eğer chuck favori dizilerindense bunu da seversin diye düşünüyorum.

Under the Dome'u izledim, önermiyorum.
  • Sense8
  • Chuck

• SümüğüKulağındanAkanAdam S kullanıcısına yanıt
    oooo maalesef izlemiştim tam başyapıt dizi sektörün'de duygulandım hacı teşekurler degerlı yorumun için
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.