Şimdi Ara

Popüler Olmayan Film Paylaşımları [GÜNCEL] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
4
Favori
1.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: butze

kazablanka

• Aralarına popüler olanlarda girmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

quote:

Orijinalden alıntı: Sör Aragorn

Hocam yararlı bir paylaşım olmuş fakat içlerinde bilindik filmlerde var.

İlla ki bilindik filmler olacaktır hocam Önemli olan Avatar, Açlık Oyunları, Truva, Ben Efsaneyim kadar bilindik filmler olmasın Tabi burada bazı filmler var, biraz bilindik, ama okadar olur. Arkadaşlara, bu film bilindik listeye ekleyemem, diyemem ki. Ama yukarıda örnek olarak gösterdiğim filmler kadar bilindik filmlerse arkadaşların önerecekleri, tabiki listeye ekleyemem

Atıyorum, 100.000'in altında oy almış şartı gibi bir şey olabilir. Yoksa Inside Man, Blood Diamond gibi filmler Avatar kadar olmasa da, bu bölümde takılanlar için çok bilindik filmler. Liste oldukça kabarık olur bunlarla.

• Başlık yanlış olmuş popüler olmayan filmleri koymanız gerekiyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tEmh@

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sör Aragorn

Hocam yararlı bir paylaşım olmuş fakat içlerinde bilindik filmlerde var.

İlla ki bilindik filmler olacaktır hocam Önemli olan Avatar, Açlık Oyunları, Truva, Ben Efsaneyim kadar bilindik filmler olmasın Tabi burada bazı filmler var, biraz bilindik, ama okadar olur. Arkadaşlara, bu film bilindik listeye ekleyemem, diyemem ki. Ama yukarıda örnek olarak gösterdiğim filmler kadar bilindik filmlerse arkadaşların önerecekleri, tabiki listeye ekleyemem

Atıyorum, 100.000'in altında oy almış şartı gibi bir şey olabilir. Yoksa Inside Man, Blood Diamond gibi filmler Avatar kadar olmasa da, bu bölümde takılanlar için çok bilindik filmler. Liste oldukça kabarık olur bunlarla.

Aslında iyi fikirmiş. Yoksa liste uzar giderdi Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 2 Temmuz 2013; 15:29:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Başlık yanlış olmuş popüler olmayan filmleri koymanız gerekiyordu

Liste güncellendi
  • dead set indirdim nasıl güzel bir dizi mi ?
  • Kanli elmas ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiCaprio

Kanli elmas ?

2 saat önce sildim Kanlı Elmas filmini Film 248.394 oy almış. Listeye sadece 150.000 altı oy alan filmler girebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 2 Temmuz 2013; 22:54:30 >
  • quote:

quote:

Kanli elmas ?

2 saat önce sildim Kanlı Elmas filmini Film 248.394 oy almış. Listeye sadece 100.000 altı oy alan filmler girebilir

bende zaten kanlı elmasın tanınan ve çok sevilen bir film olduğunu düşünüyorum

• quote:

quote:

quote:

Kanli elmas ?

2 saat önce sildim Kanlı Elmas filmini Film 248.394 oy almış. Listeye sadece 100.000 altı oy alan filmler girebilir

Film güzelmi hocam, bende belki izlerimde ondan

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kanli elmas ?

Dicaprio ya hayran olmamın sebebi. Çünkü bu filmde çok hareketli ve zeki bir adam rolü vermişler. hakkından geliyor. müzikleri süper

tavsiye ederim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kanli elmas ?

Dicaprio ya hayran olmamın sebebi. Çünkü bu filmde çok hareketli ve zeki bir adam rolü vermişler. hakkından geliyor. müzikleri süper

tavsiye ederim

Listeye ekledim o zaman

• Çok yararlı olmuş eline sağlık kardeşim ama sorun bende mi bilmiyorum hepsini biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: caperoner

Çok yararlı olmuş eline sağlık kardeşim ama sorun bende mi bilmiyorum hepsini biliyorum

Demek ki film kültürün bayağı geniş Ama illa ki bilmediğin bir kaç tane vardır, değilmi
  • Art niyet olarak algılama ama listeyi popüler olmayan ve güzel filmler diye değiştirmelisin çünkü listede vasat filmler var -100.000 barajı koydun +6.5 barajıda koymalısın yinede senin konun senin kararın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Filmadamı -- 2 Temmuz 2013; 21:28:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filmadamı

Art niyet olarak algılama ama listeyi popüler olmayan ve güzel filmler diye değiştirmelisin çünkü listede vasat filmler var +100.000 barajı koydun +6.5 barajıda koymalısın yinede senin konun senin kararın

6.5 çok hocam, biz onu 5 yapalım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Filmadamı

Art niyet olarak algılama ama listeyi popüler olmayan ve güzel filmler diye değiştirmelisin çünkü listede vasat filmler var +100.000 barajı koydun +6.5 barajıda koymalısın yinede senin konun senin kararın

6.5 çok hocam, biz onu 5 yapalım

5.8 de analaşalım 5 bayağı düşük olur :))
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caperoner

Çok yararlı olmuş eline sağlık kardeşim ama sorun bende mi bilmiyorum hepsini biliyorum

Demek ki film kültürün bayağı geniş Ama illa ki bilmediğin bir kaç tane vardır, değilmi

Evet aralarında var birkaç tane

• The Kingdom (2007)
    Payback (1999)
    Pitch Black (2000)
    Bronson (2008)
    Danny the Dog (2005)
    Traitor (2008)
    Spy Game (2001)
    Ted (2012)
    Holy Motors (2012)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.