Şimdi Ara

Popüler Olmayan Film Paylaşımları [GÜNCEL] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
4
Favori
1.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Koyulanların yarısından fazlası populer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filmadamı

quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

quote:

Art niyet olarak algılama ama listeyi popüler olmayan ve güzel filmler diye değiştirmelisin çünkü listede vasat filmler var +100.000 barajı koydun +6.5 barajıda koymalısın yinede senin konun senin kararın

6.5 çok hocam, biz onu 5 yapalım

5.8 de analaşalım 5 bayağı düşük olur :))

Ama o zaman da Conan the Barbarian, Sanctum, Eragon, Pathfinder, Poseidon gibi bir çok filme haksızlık yapmış olurum
    Bence en iyisi 5 olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 2 Temmuz 2013; 22:13:11 >

• quote:

The Kingdom (2007)
    Payback (1999)
    Pitch Black (2000)
    Bronson (2008)
    Danny the Dog (2005)
    Traitor (2008)
    Spy Game (2001)
    Ted (2012)
    Holy Motors (2012)

Ted hariç diğer filmler listeye eklendiler. Paylaşımların için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 2 Temmuz 2013; 22:53:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

Koyulanların yarısından fazlası populer.

Olabilir. Bu konuda puanlar ve ratingler büyük rol oynuyor. Mesela benim popüler olduğunu düşündüğüm bir filmi başkası hiç duymamış bile olabilir ya da tam tersi de, yani benim hiç duymadığım bir film, popüler bir film olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 2 Temmuz 2013; 22:27:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

• Harddiskim bozulmasaydı eski arşivimden birçok film atabilirdim şuan sadece aklımdakileri yazıyorum.
    Green Street Hooligans tarzı bir film, izlerken sıkılacağınızı düşünmüyorum.

12 yaşındaki bir kızın intihar etmeyi düşünmesi, hayatı sorgulaması. Oldukça sevdiğim filmlerdendir.

Uçak kazasından kurtulan bir adamın tüm korkularını yenmesini anlatıyor. Eski ve güzel filmlerden.

Otizm hastalığı olan, kendini online oyunlara adamış bir genci anlatıyor. Aslında bilinmeyen bir film sayılmaz ancak yazayım dedim, sevdiğim bir film.

İnsanın para için neler yapabileceğini gösteriyor, özellikle sonunu sevdiğim bir film.

Bu film de az çok biliniyor ancak izlemeyen varsa diye koyuyorum.

100.000 sınırlamasına takılmadığı için bunu da yazayım. Gerçekten çok kaliteli bir film. İlk dakikasından son dakikasına kadar meraktan çatlayacağınıza eminim

Bir tane de dizi yazayım
    Aslında dizi ama 2 sezon, 3er bölümden oluşan her bölümü aslında bir film olan dizi. Kesinlikle pişman olmazsınız, izlediğim en iyi dizilerden.

Ve gelelim en güzeline!
    En sevdiğim ilk 3 film arasına koyabileceğim Mr. Nobody.
    İnsanların seçimlerini, yapılan her seçimin de aslında ne olduğunu gösteriyor. Sonunu görene kadar sürekli "noluyor be" gibi olacak kafanız ancak bittiğinde gerçekten hayatınızda yer edinebileceğini düşündüğüm bir film.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke1235 -- 3 Temmuz 2013; 14:20:30 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

Koyulanların yarısından fazlası populer.

Olabilir. Bu konuda puanlar ve ratingler büyük rol oynuyor. Mesela benim popüler olduğunu düşündüğüm bir filmi başkası hiç duymamış bile olabilir ya da tam tersi de, yani benim hiç duymadığım bir film, popüler bir film olabilir

Ama popüler kavramı senin duymanla olucak birşey değil genel olarak bilinmemesi lazımki popüler olmasın.
  • Bir şey değil ama sanctum.conan eragon ve poseidonu izledim hepsi vasat filmler küçükken hep tv de çıkarlardı(poseidon ve eragon) :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_40316697/tm.htm

Sanırım bu konu biraz daha mantık dahilinde olacaktır. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: addar

http://forum.donanimhaber.com/m_40316697/tm.htm

Sanırım bu konu biraz daha mantık dahilinde olacaktır. :)

devam edersen olacak eski paylaşımlarda çok güzel filmler var,devam etmelisin bence

• bunlarda benim ilk aklıma gelen sağlam filmler, listemde olup beğendiklerimi yine yazarım

• listedekilerin bazıları popüler filmler.neyse ben de önereyim

muhteşem bir film.etkisinden birkaç gün kurtulamayacaksınız(filmin ismi Talaash)

bu film aslında ülkemizde popüler sayılır.aamir khan fakötürnden dolayı(filmin ismi Ghajini)

imdb de sorun olabilir o yüzden sağına filmlerin ismini yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ateistin Allahi -- 3 Temmuz 2013; 11:54:09 >
  • Paylaşımlarınız için teşekkürler, kriterlere uyan filmler listeye eklenmiştir

@berke1235

3. film gözükmüyor

@Automax

Önerdiğin filmin 118.636 oy'u var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

Hocam, filmin puanı 5.8'den yüksek olması lazım
  • quote:

Paylaşımlarınız için teşekkürler, kriterlere uyan filmler listeye eklenmiştir

@berke1235

3. film gözükmüyor

@Automax

150.000 altı demediniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automax

quote:

@berke1235

3. film gözükmüyor

@Automax

Öyleydi de, herkez şikayet ediyor listede popüler filmler varmış diye, o yüzden 150 bin altı oy almış filmler kriteri 100 bin oldu Kusura bakmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Automax

quote:

@berke1235

3. film gözükmüyor

@Automax

Öyleydi de, herkez şikayet ediyor listede popüler filmler varmış diye, o yüzden 150 bin altı oy almış filmler kriteri 100 bin oldu Kusura bakmayın

kusura bakmayın o zaman. Bulursam editlerim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.