< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yapay zekaya vergi 1 Aralık itibariyle yürürlüğe giriyor (3. sayfa)
-
-
Nefes alma vergisi en makulü, nefes verirken karbon emisyonuna sebep oluyoruz bunun da bir vergisi olacak tabi ki.
-
Böyle devlet evlat olsa sevilmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açgözlü memed şurda 3-5 kuruş kazanacağım diye gençlerin de önüne engel koyuyor.
Ballı kaymaklı yandaşlara dokunan yok pastanın %90 ını götüren onlar hesabı garibanlara kitliyor
-
Forumdaki mesajı öne çıkar butonuna da vergi gelmesi an meselesidir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir ülkeyi göz göre göre ateşe verdiler tulumbacıların elleri bağlı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yararlı olan ne varsa paralı oluyor zaten
-
Soyulduk
-
Ülkemiz'de ofisleri var ve vergi verecekelr, neden olmasın. Ben sağlık ürünleri satıyorum doktorlar, onlar da ben de 100 liraya satacaksak %10 KDV ekleniyor 110 lra oluyor. OSnra hep beraber 5%10 stpj, %25 kurumlar vergisi vs ödedikçe ödüyoruz. 100 lira karla ya sattığımız malın yani 45 lirası vergi. Biz yine şasnlıyız, biz bu vergiyi doktorlara ekleyip satıyoruz ama onlar bir de kendi cebinden ödüyor. Yani 55'e alıp 200'e yapacakken, 100'e alıp 200'e yapıyorlar ve 45 lira daha vergi veriyorlar, ellerinde kalıyor 55, ben risken girmeden daha çok kazanıyorum.
Yapay zeka için de para ödeyen varsa chatgpt de vergi versin, normali bu zaten, onunkini affet, bunukini teşvik et, diğerini muaf tut vs derken hep halk yemeğe, temizleğe, sağlığa vs vs vergi versin, olmuyor tek taraflı...
-
Getir getir vergileri öderiz elhamdülillah.
Baktılar halktan alınacak vergi kalmadı yapay zekadan almaya çalışıyolar şimdide :D
-
Başlık tam doğru değil sanki !
Devlet orada ABONELİKTEN vergisini alıyor Yapay Zekaya özel bir durum değil bu. ChatCPT ücretli abonelik sistemi yapınca devlette vergisini koyuyor.
Nasıl Hepsiburada ya abone oluyon aylık para ödüyorsan veya Amazon Prime üyesi oluyorsan veya Netflix vb abone oluyorsan ve içinde vergi varsa aynı öyle. Devlette bundan vergisini alıyor.
Siz ne istiyor neyi savunuyorsunuz ChatCPT parayı amuduyla götürsün abonelik sistemi getirsin devlet bundan vergisini almasın mı ? Sonuç olarak ABD'li bir firma kemiksiz parayı götürsün mü ?
Not: Yarıın öbürgün DH bile Ücretli Abonelik sistemi yapsa ondan bile vergi alır devlet. Buna koşunn forum vergisi alıyorlar mı diyeceksiniz !!! Yoo bu Ücretlik aboneliğin vergisi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 3 Kasım 2024; 2:30:18 > -
Dediğin doğru ancak 20;dolar kdv dahil olduğu sürece. Eğer firma her türlü 20 dolar gene kazanacak ve üzerine ek fiyat gene kullanıcıdan çıkacaksa duracaksın orada.
Yakında nefes alıyorsun tc de bununda vergsi olacak deseler gene bir savunmanı bekleriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jomolocco -- 3 Kasım 2024; 4:19:35 >
Yapılan işlem doğrudur. Eğer Türk toprakları üzerinden kazanç sağlanıyorsa orada vergi de vardır. Eleştiri yapmadan önce bence ilk önce doğru düşünmek gerek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mülteci ve almancı gardaşlarımızdan savunma sanayi vergisi alınsın. Bedava takılmasınlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vergisini verecek tabii vs demişsiniz de, vergiyi biz veriyoruz farkında mısınız? o vergi bize girecek
-
adamlarin aklina arge üretim deyince vergi gibi bir sey heralde diyorlar.
-
Osmanlı nın son dönemleri yüksek vergiler yüzünden halk tekfura yani batı ya gayrimüslim memleketlere kaçmıştı sonrası malûm Osmanlı the end umarım yine aynısı olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X