Herkese kolay gelsin arkadaşlar...... Popup açılan bi sayfayla başım dertte... şimdi sayfamda bi resme tıklayınca popup bir sayfa açılıyo... Açılan sayfada veritabanından çektiğim verileri listeliyorum.... Buraya kadar güzel... Asıl mesele: benim gridviewde listelediğim verilerden birine tıklanınca(seçilince) o veriyi alıp ilk baştaki sayfaya o değeri aktarmam gerekiyo... O veriyi ilk sayfadaki bi textbox'a yazdıracağım.... Acilen yapmam lazım,yardımcı olabilecek arkadaşlar mutlaka vardır... Şimdiden teşekkür ediyorum.....
quote:
Orjinalden alıntı: k.o.r
Herkese kolay gelsin arkadaşlar...... Popup açılan bi sayfayla başım dertte... şimdi sayfamda bi resme tıklayınca popup bir sayfa açılıyo... Açılan sayfada veritabanından çektiğim verileri listeliyorum.... Buraya kadar güzel... Asıl mesele: benim gridviewde listelediğim verilerden birine tıklanınca(seçilince) o veriyi alıp ilk baştaki sayfaya o değeri aktarmam gerekiyo... O veriyi ilk sayfadaki bi textbox'a yazdıracağım.... Acilen yapmam lazım,yardımcı olabilecek arkadaşlar mutlaka vardır... Şimdiden teşekkür ediyorum.....
anlasilan donguler yanlis kurmussun
Ama ne yapmam gerekiyo....? Popup açılan sayfayı yaptım,o sayfada gridviewde veriler listeleniyo... Ama sonra ne yapacağım bilemedim...Nasıl seçip nasıl diğer sayfaya aktaracağım.......???????
Yok mu yardımcı olabilecek kimse arkadaşlar..................??????
aynisini birisi daha sormustu zamaninda internetten bulmustum yazmistim bir kenara ama bulamadim neyse tekrar baktim ornek iki html ile anlatmaya calisayim. html dom konusunu okursun fazlasini merak edersen. ha bide firefox ie icin ayri ayri dene.