arkadaşlar ücretsiz host veren siteler bildiğimiz gibi sayfanın üzerinde yada kenarında popup reklam penceresi oluşturuyor. bu sayfamızın düzenini berbat bir hale getiriyor. anti popup kullandığımızda o reklam alanı boş beyaz kısım olarak kalıyor. neyse benim sormak istediğim bu popupları tamamen yokederek o kısmı sayfamızla kapatabilirmiyiz.. eger bunun bir yolu (yardımcı kod veya programcık) varsa rica edecem..
Host'u nereden aldın ?
onu sölersen yardımcı olabilirim belki
ben söliim arakdaşın yerine ben de sorunluyum bu konuda örneiin lycos
lycos da phpBB forum kurmuş isen aşağıdakileri uygulayabilirsin.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Phpbb forum için; ############################################################## ## MOD Title: Lycos Adbanner MOD ## MOD Author: XX <phenix@blacktulip.net> ## MOD Description: Bu Modla Lycos bannerini kıracağız ## MOD Version: 1.0.1 ## Değiştirelecek dosyalar: templates/subSilver/overall_header.tpl, ## templates/subSilver/overall_footer.tpl ## içerilen dosyalar: templates/subSilver/overall_header.tpl (modified phpBB 2.0.6 file) ######################################################## ##www.donanimmerkezi.com ## ############################################################## ## Olayı halledecez ha gayret ## ## ## ############################################################## ##www.donanimmerkezi.com ## ## ## Not bu mod admin sayfasında işe yaramaayacaktır... ## ############################################################## #Modu uygularken yedek alın.. ##############################################################
# #-----[ Açın ]------------------------------------------ # templates/subSilver/overall_header.tpl # #-----[ Bulun ]------------------------------------------ # <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> # #-----[ Önce Ekleyin]------------------------------------------ # <script> function lycosBreak() { if(typeof("DeleteCookie")=="function")DeleteCookie("adFrameForcePHP"); } lycosBreak() function resizeGoogleAdFrame() { if (window != top) window.parent.document.body.cols = "*,0"; } resizeGoogleAdFrame() //setInterval("lycosBreak()",2000); if (window != top) setInterval("resizeGoogleAdFrame()", 1);// lower is better </script> # #-----[ Açın ]------------------------------------------ # templates/subSilver/overall_footer.tpl # #-----[ Bulun ]------------------------------------------ # </table>
</body> </html> # #-----[ Sonra ekleyin]------------------------------------------ # <xml> # #-----[ Kaydetin ve kapayın...]----------------------------------------
Ne demişler Parayı Veren Düdüğü Çalar. Paralı Hosting Almak En iyisi ve mantıklısı
valla hiç kapatacağını sanmam herkes öle diyor ama kapatmıyolar.benim bir sitede 2-3 aydır bu banner hack olayı var bişide olmadı
ayrıca lycos'un binlerce belkide milyonlarlaca üyesi var.Sadece sizle ilgilenmezler.Yani ücretsiz host verdiği kişilerle pek ilgilenmezler.İstelersede yapamazlar zaten üye sayıyı çok mu çok fazla.
arkadaşlar uzun süredir foruma giremiyorum.. cevaplarınız için teşekkürler, ama bana freeservers için olanını yazarsanız çok sevinirim. kullandığım adres 2 seneye dayandığı için lycos la değiştirmek istemiyorum.. yardım ederseniz sevinirim.. yinede teşekkürler lycos için...
Freeservers için de aşağıdaki kodları uygulayabilirsin.