Şimdi Ara

PORSCHE 100.000 ARACI GERİ ÇAĞIRIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PORSCHE 2011 ve 2012 model olarak üretilen Cayenne modelinde 120.000 araçtan 100.000 ini farlarında yapılan bir üretim hatası nedeniyle modelleri geri çağıracağını duyurdu.

VERİLDİYSE AFFOLA

KAYNAK

• Normalde bu geri cagirma isleri gizli kapakli yapilirdi, gerci hala yapan firmalar da var. Musteriler tek tek aranir ya da belli bir sure icerisinde servislerde beklenir, servise isi dusmeyenlere daha sonra ulasilir, gerekli kontroller yapilirdi.

Ancak son bir kac yildir, imaj konusunda belli bir duzeyi gecen firmalar artik bu geri cagirmalari reklam amacli kullanmaya basladi, yavas yavas da suyu cikiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Integrale

Normalde bu geri cagirma isleri gizli kapakli yapilirdi, gerci hala yapan firmalar da var. Musteriler tek tek aranir ya da belli bir sure icerisinde servislerde beklenir, servise isi dusmeyenlere daha sonra ulasilir, gerekli kontroller yapilirdi.

Ancak son bir kac yildir, imaj konusunda belli bir duzeyi gecen firmalar artik bu geri cagirmalari reklam amacli kullanmaya basladi, yavas yavas da suyu cikiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Alıntıları Göster
    ...Neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 24 Şubat 2012; 23:06:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

...Neyse

Alıntıları Göster
    çağırsın bize ne.. sanki bu forumda kaç kişinin Porsche'si var??
  • quote:

Orijinalden alıntı: SISU

çağırsın bize ne.. sanki bu forumda kaç kişinin Porsche'si var??

Alıntıları Göster
    Nedense Tr den hiç araç çağırmıyorlar yoksa benmi duymuyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fss1403

aynı şeyi ben de düşünüyorum.
    zaten konuyu açma sebebim buydu. (tepkileri pek de anlamsam da)
    neden avrupa'da ve amerikada herşeye dikkat ediyorlar, ilgileniyorlar ama türkiyede ses çıkarmıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ngerek

quote:

aynı şeyi ben de düşünüyorum.
    zaten konuyu açma sebebim buydu. (tepkileri pek de anlamsam da)
    neden avrupa'da ve amerikada herşeye dikkat ediyorlar, ilgileniyorlar ama türkiyede ses çıkarmıyorlar.

Alıntıları Göster
    adamlar mallarının arkasında duruyor

• quote:

Türkiye'ye gönderilen bütün arabalar sorunsuz, en üst kalite.
  • quote:

Türkiyeye her zaman en sorunsuz, en güzel araçlar gönderilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

quote:

Türkiyeye her zaman en sorunsuz, en güzel araçlar gönderilir.

Alıntıları Göster
    Porsche 120000 cayenne mi üretmiş yaw vay anasını..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mekanikizm

Porsche 120000 cayenne mi üretmiş yaw vay anasını..

Alıntıları Göster
    oha tü kaka porsche kötü marka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can39

oha tü kaka porsche kötü marka

Alıntıları Göster
    porsche de bunu yaparsa toyota bi ara çağırmıştı corollaların hepsini onda millet ayıplamıştı bide

• quote:

Orijinalden alıntı: Dilbilen

porsche de bunu yaparsa toyota bi ara çağırmıştı corollaların hepsini onda millet ayıplamıştı bide

Alıntıları Göster
    Dünya'nın tüm ülkelerinde çağırılır Türkiye de çağırılmaz en kaliteli araçlar bize geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Dünya'nın tüm ülkelerinde çağırılır Türkiye de çağırılmaz en kaliteli araçlar bize geliyor.

Alıntıları Göster
    İyi de kaç tane araba satıyor ki? 100.000 bir niş marka için ne demek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

İyi de kaç tane araba satıyor ki? 100.000 bir niş marka için ne demek?

Alıntıları Göster
    iyi ya sorun farlarındaysa bende motorda vardır diye korktum porsche motorda hata yaparmı hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: ycgurdal

PORSCHE 2011 ve 2012 model olarak üretilen Cayenne modelinde 120.000 araçtan 100.000 ini farlarında yapılan bir üretim hatası nedeniyle modelleri geri çağıracağını duyurdu.

VERİLDİYSE AFFOLA

KAYNAK

Cayenne lüks olmasına rağmen müthiş satıyor. 2 yılda 120.000 adet Porsche için iyi rakam. Porsche'nin en çok satan modeli sanırım.
    Çirkin falan dense de Porsche olduğu için güzel satıyor. İçi oldukça güzel bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Orijinalden alıntı: ycgurdal

PORSCHE 2011 ve 2012 model olarak üretilen Cayenne modelinde 120.000 araçtan 100.000 ini farlarında yapılan bir üretim hatası nedeniyle modelleri geri çağıracağını duyurdu.

VERİLDİYSE AFFOLA

KAYNAK

Cayenne lüks olmasına rağmen müthiş satıyor. 2 yılda 120.000 adet Porsche için iyi rakam. Porsche'nin en çok satan modeli sanırım.
    Çirkin falan dense de Porsche olduğu için güzel satıyor. İçi oldukça güzel bu arada.
    Benim gariban Porsche' sinin park lambalarının içi terleme yapmış. Gitsem bakarlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben Kemal Geliyorum -- 25 Şubat 2012; 12:59:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben Kemal Geliyorum

Benim gariban Porsche' sinin park lambalarının içi terleme yapmış. Gitsem bakarlar mı?

Alıntıları Göster
    Valla arkadaşlar Türkiye'de de araçlar çağırılıyor servise, bizzat kendim şahitim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

120.000 adet azımsanmayacak bir rakam gerçekten de

ama gerçekten çirkin bir araç ; resimlerde lacivert rengi olsun beyaz renk cam tavan ile güzel duruyor ama
    şu meşhur park caddesinde park etmiş duran aracı yakından görünce resmen hayal kırıklığına uğradım. hiç resimlerdeki gibi değil.

ne bilyim belki bana öyle geliyor ama ; mercedes olsun bmw olsun resimlerini görüp idare eder dediğim araçlar gerçeğini görünce kendilerine aşık ettiriyorlar resmen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.