Bildirim
PORSCHE 100.000 ARACI GERİ ÇAĞIRIYOR
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Normalde bu geri cagirma isleri gizli kapakli yapilirdi, gerci hala yapan firmalar da var. Musteriler tek tek aranir ya da belli bir sure icerisinde servislerde beklenir, servise isi dusmeyenlere daha sonra ulasilir, gerekli kontroller yapilirdi.
Ancak son bir kac yildir, imaj konusunda belli bir duzeyi gecen firmalar artik bu geri cagirmalari reklam amacli kullanmaya basladi, yavas yavas da suyu cikiyor.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Integrale
Normalde bu geri cagirma isleri gizli kapakli yapilirdi, gerci hala yapan firmalar da var. Musteriler tek tek aranir ya da belli bir sure icerisinde servislerde beklenir, servise isi dusmeyenlere daha sonra ulasilir, gerekli kontroller yapilirdi.
Ancak son bir kac yildir, imaj konusunda belli bir duzeyi gecen firmalar artik bu geri cagirmalari reklam amacli kullanmaya basladi, yavas yavas da suyu cikiyor..
-
...Neysequote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 24 Şubat 2012; 23:06:02 > -
çağırsın bize ne.. sanki bu forumda kaç kişinin Porsche'si var??quote:
Orijinalden alıntı: gorkemuse
...Neyse
Alıntıları Göster -
Nedense Tr den hiç araç çağırmıyorlar yoksa benmi duymuyorum?quote:
Orijinalden alıntı: SISU
çağırsın bize ne.. sanki bu forumda kaç kişinin Porsche'si var??
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: fss1403
Nedense Tr den hiç araç çağırmıyorlar yoksa benmi duymuyorum?
aynı şeyi ben de düşünüyorum.
zaten konuyu açma sebebim buydu. (tepkileri pek de anlamsam da)
neden avrupa'da ve amerikada herşeye dikkat ediyorlar, ilgileniyorlar ama türkiyede ses çıkarmıyorlar. -
adamlar mallarının arkasında duruyorquote:
Orijinalden alıntı: 3ngerekquote:
aynı şeyi ben de düşünüyorum.
zaten konuyu açma sebebim buydu. (tepkileri pek de anlamsam da)
neden avrupa'da ve amerikada herşeye dikkat ediyorlar, ilgileniyorlar ama türkiyede ses çıkarmıyorlar.
Alıntıları Göster
-
quote:
Türkiye'ye gönderilen bütün arabalar sorunsuz, en üst kalite. -
quote:
Türkiyeye her zaman en sorunsuz, en güzel araçlar gönderilir. -
Porsche 120000 cayenne mi üretmiş yaw vay anasını..quote:
Orijinalden alıntı: insomnia__quote:
Türkiyeye her zaman en sorunsuz, en güzel araçlar gönderilir.
Alıntıları Göster
-
oha tü kaka porsche kötü markaquote:
Orijinalden alıntı: Mekanikizm
Porsche 120000 cayenne mi üretmiş yaw vay anasını..
Alıntıları Göster -
porsche de bunu yaparsa toyota bi ara çağırmıştı corollaların hepsini onda millet ayıplamıştı bidequote:
Orijinalden alıntı: Can39
oha tü kaka porsche kötü marka
Alıntıları Göster
-
Dünya'nın tüm ülkelerinde çağırılır Türkiye de çağırılmaz en kaliteli araçlar bize geliyor.quote:
Orijinalden alıntı: Dilbilen
porsche de bunu yaparsa toyota bi ara çağırmıştı corollaların hepsini onda millet ayıplamıştı bide
Alıntıları Göster
-
İyi de kaç tane araba satıyor ki? 100.000 bir niş marka için ne demek?quote:
Orijinalden alıntı: canvarol
Dünya'nın tüm ülkelerinde çağırılır Türkiye de çağırılmaz en kaliteli araçlar bize geliyor.
Alıntıları Göster -
iyi ya sorun farlarındaysa bende motorda vardır diye korktum porsche motorda hata yaparmı hiçquote:
Orijinalden alıntı: funkmaster
İyi de kaç tane araba satıyor ki? 100.000 bir niş marka için ne demek?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: ycgurdal
PORSCHE 2011 ve 2012 model olarak üretilen Cayenne modelinde 120.000 araçtan 100.000 ini farlarında yapılan bir üretim hatası nedeniyle modelleri geri çağıracağını duyurdu.
VERİLDİYSE AFFOLA
KAYNAK
Cayenne lüks olmasına rağmen müthiş satıyor. 2 yılda 120.000 adet Porsche için iyi rakam. Porsche'nin en çok satan modeli sanırım.
Çirkin falan dense de Porsche olduğu için güzel satıyor. İçi oldukça güzel bu arada.
-
Benim gariban Porsche' sinin park lambalarının içi terleme yapmış. Gitsem bakarlar mı?quote:
Orijinalden alıntı: senersongurquote:
Orijinalden alıntı: ycgurdal
PORSCHE 2011 ve 2012 model olarak üretilen Cayenne modelinde 120.000 araçtan 100.000 ini farlarında yapılan bir üretim hatası nedeniyle modelleri geri çağıracağını duyurdu.
VERİLDİYSE AFFOLA
KAYNAK
Cayenne lüks olmasına rağmen müthiş satıyor. 2 yılda 120.000 adet Porsche için iyi rakam. Porsche'nin en çok satan modeli sanırım.
Çirkin falan dense de Porsche olduğu için güzel satıyor. İçi oldukça güzel bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben Kemal Geliyorum -- 25 Şubat 2012; 12:59:24 >
-
Valla arkadaşlar Türkiye'de de araçlar çağırılıyor servise, bizzat kendim şahitim.quote:
Orijinalden alıntı: Ben Kemal Geliyorum
Benim gariban Porsche' sinin park lambalarının içi terleme yapmış. Gitsem bakarlar mı?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: senersongur
120.000 adet azımsanmayacak bir rakam gerçekten de
ama gerçekten çirkin bir araç ; resimlerde lacivert rengi olsun beyaz renk cam tavan ile güzel duruyor ama
şu meşhur park caddesinde park etmiş duran aracı yakından görünce resmen hayal kırıklığına uğradım. hiç resimlerdeki gibi değil.
ne bilyim belki bana öyle geliyor ama ; mercedes olsun bmw olsun resimlerini görüp idare eder dediğim araçlar gerçeğini görünce kendilerine aşık ettiriyorlar resmen.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X