Şimdi Ara

porsche panamera maserati audi a7 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
4.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: outlook1

bende inşaat mühendisiyim sizin yaşınız kaç ve hangi görevdesiniz ayrıca hangi üniversite mezunusunuz?
    kendini kanıtlamış gayet iyi inşaat mühendisiysen tamam alabilirsin. normal inşaat mühendisiyseniz benim gibi olmanız lazım veya piyangomu vurdu

İlle maaşla mı çalışması lazım. Bir büro kurup bir kaç orta büyüklükte ihale ile o arabaları almak mümkün. Ufkunuz biraz açık olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kkvan kullanıcısına yanıt
    hocam ben orda örnek verdim. tamam büroda açabilir panamerayı almakla iş bitmiyor.benim tanıdığım doktorasını yapmış şantiye şefleri anca bu araçları alıyor tabi kendi tahsilini bilmiyorum olabilirde ama pek inandırıcı gelmedi.büro kurmakta o kadar kolay değil ozaman bende açardım.sermaye lazım.ozaman bu arkadaşımız baya popüler inşaat mühendislerinden derim
  • Yahu benim anlamadığım şey şu; Porsche Panamera gibi Audi A7 gibi gerçekten çok üst düzey arabaları alacak bir kişi neden başkalarına/foruma danışır ki?

Forumdaki herkesin ekonomik düzeyi üç aşağı beş yukarı belli, burada yazanların 95%'i o arabalara binmemiştir, binemeyecektir. Bu konumdaki insanlardan neden yardım isteyesiniz?

Hadi onu da geçtim, bu fiyatlardaki arabaların zaten birbirine dominant üstünlükleri yoktur ki. Hepsi üç aşağı beş yukarı aynı yakar, aynı donanımları ihtiva eder, aynı vergiyi ödetir, aynı servis/parça maliyetine sahiptir. Tamamen gönül işidir, oturursun sürücü koltuğuna, hangisi hoşuna giderse onu alırsın. Büyük kalemler yarıştırılmaz yani; jantlar gibi ne bileyim spoiler gibi felan ufak detaylar yarışır biraz.

Böyle sebepler ortada iken gelip de buraya mal varlığı beyan eder gibi "Hangisi iyidir?" diye soru soranları samimi bulmuyorum.

• A7 sahibi biri olarak, elbette ki A7'yi önerebilirim. Dış görünüşler arasında çok fark göremiyorum ama isim dersen sanki diğerleri AUDI'den daha ağır basıyorlar gibi. Onun dışında rahatlık, konfor, hız hepsi A7'de var.
  • Bu para olayının o kadar da yaşla alakası yok daha 25 yaşında bu işi yapan çok zengin adam tanıyorum ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.