Şimdi Ara

porsche panamera maserati audi a7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
4.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • porsche panamera 2012 diesel (250 bg) maserati ghibli (275 bg) audi a7 bi turbo (313 bg) hangisi tercih edilmeli fikir ve düşünceleriniz?yardımcı olan arkadaşlara şimdiden tşk....

• araç ikinci el olacak belirtmeyi unuttum
  • Cayenne
  • Maseratinin yeri ayrı kesinlikle. Motoru falan geçtim, iç mekan işçiliği yeter.
  • Panamera'nın dengi Maserati quattroporte dir ama fiyat olarak daha fazla olduğu için onu elemişsiniz herhâlde.

Ghibli'nin bana göre tasarımı falan daha iyi ama panamera'nın da içi daha iyi. Audi'yi boş verin.

Tasarım istiyorsanız Ghibli daha kaliteli işçiliğe sahip bir araba istiyorsanız panamera.
  • Panamera bence
  • Fiat iç tasarım yapamıyo.aynı guiletta gibi maserattinin de dışı muazzam ama içi bence kötü ve kaba özellikle konsol kısmı fiat freemont gibi kabaca konumlandırılmış.üstündeki düz şerit ve ortasındaki saat passat algısı gibi biçimsiz.ghibli resmen freemont gibi.quattroporte de hoşuma gitmiyo ama ghibliden daha iyi iç tasarımı var.

İç olarak en iyisi porsche. İç olarak keskin ve düzgün çizgiler.konsol kısmı bence kusursuz ve bütün olarak uyumlu.Bence iç rengi olarak da sarı ve tonlarının en çok yakıştığı araçtır.

Dıştan arabanın ağırlığı, verdiği hava olarak maseratti önde ama kalite olarak porche.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stefansalvatore -- 28 Şubat 2015; 20:37:54 >
  • stefansalvatore S kullanıcısına yanıt
    Maserati daha çok spor araç tarzı araba üretiyor Porsche'ye göre(Ghibli quattroporte panamera için konuşuyorum) Porsche ise daha çok kullanıma rahatlığa yönelik araç üretiyor hatta spor modellerinin içi bile spor arabaya göre çok fazla dolu makam aracı gibi. Kalite olarak ben yorumum da görsellikten, tasarımdan çok malzeme kalitesi anlamında demek istemiştim Porsche'nin içi daha kaliteli Ghibli'den ama Ghibli de de daha fazla spor araç hissi var.
  • Hepsini al
  • Audi a7 hocam en iyisi

Ne iş yapıyorsun bu arada söylediğin arabaların fiyatları malum
  • maserati kullanıcısı olarak bu 3ü içinden maserati diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Power

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    audi a7'ye ben bayılıyorum ama artık onunda yavaş yavaş değişim vakti geliyor 2011'den beri aynı şekilde keza porsche'de hep aynı kasa maserati yine daha güncel içlerinde..

şaka falan gerçekten bir yana cidden böyle bir durumda kalsam asla tercih yapamam bu 3 model içinde hangisini seçsem mutlaka pişman olur öyle bir durum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_özcan

audi a7'ye ben bayılıyorum ama artık onunda yavaş yavaş değişim vakti geliyor 2011'den beri aynı şekilde keza porsche'de hep aynı kasa maserati yine daha güncel içlerinde..

şaka falan gerçekten bir yana cidden böyle bir durumda kalsam asla tercih yapamam bu 3 model içinde hangisini seçsem mutlaka pişman olur öyle bir durum :)

Alıntıları Göster
    3 yıl önce jetta sahibi olduğunuzu düşünürsek maşallah çok sağlam yürümüşsünüz

• Masssseraaatiii derdim ama Ghibli nin ic mekanı bence o denli elit durmuyor. Porsche daha mantıklı geliyor, bir segment üstü nede olsa ... A7 güzel ama makyajlanacak sanırım çoktandır aynı tasarımla geliyor.
  • Sene sonunu bekle ve 0 al. Vergiden dus. Bunlari ben mi ogreticem 300+binlik araba alan cocuga...
  • Swonz kullanıcısına yanıt
    inşaat mühendisiyim üstad
  • Batu B kullanıcısına yanıt
    vergiyle ilgili sıkıntı yok ödüyoruz vergimizi. :)
  • Batu B kullanıcısına yanıt
    yorum için tşk..ama çocuk ??? hoş olmamış üstadd..
  • Mcuk kullanıcısına yanıt
    olamazmı.üstad ?
  • Ticari Araçların dışında vergiden düşülmüyor diye biliyorum varsa oyle birsey araba alama aşamasındayız bizde faydalanalım arkadaslar varmi?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.