Şimdi Ara

AUDİ S3 SPORTBACK TANITILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Audi, S3 modelinin Sportback karoserini duyurdu.

Kaputun altında aynı 2.0 TFSI bulunuyor. bu motor 300 hp güç ve 380 Nm tork üretebiliyor.

0-100km hızlanması 6 ileri manuel şanzıman ile 5.5 saniye sürüyor. isteğe bağlı 6 ileri S-Tronic şanzımanda ise bu hızlanma beş saniye içinde gerçekleşiyor. Aracın son sürati 250km/s. Quattro çekiş sistemi de standart.

Aracın tüketim değeri 6.9l/100km.

2013 Audi S3 Sportback 1445 kg ağırlığa sahip.

225/40 lastikler ve 18 inç jantlar standart sunuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 13 Şubat 2013; 12:57:50 >

• Diz mesafesi oldukça iyi.Tasarım da Avant modellerine benziyor.

Audi,A3'de bu tasarımdan vazgeçmeyecek herhalde.HB'den çok SW gibi duruyor.

Ama güzel olmuş ne yalan söyleyim.Performans konusunda A45'in gerisinde kalacak gibi.
  • Sanırım ömrüm boyunca sahip olmak istemeyeceğim bir araç.
  • spor durmuyor ki adını sportback olarak devam ettiriyorsun.

gittikçe genele hitap eden müşteri kaçırmamak için tasarımdan ödün veren araçlar yapmaya başladı audi.

böyle satabiliyorsa tebrik etmek lazım
  • Ben beğendim gibi,tavan çıtaları olmasaymış iyiymiş,belki de onlar varken daha iyi duruyor olabilir bilmiyorum ama o şekilde SW gibi duruyor araç,her neyse tutar bence.
  • Arkası X1 e benzemiş sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi görünüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2017 AUDI A5 Sportback Geldi
    8 yıl önce açıldı
    AUDİ A6 C6 hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Resmen Station Wagon gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: causeandeffect

Diz mesafesi oldukça iyi.Tasarım da Avant modellerine benziyor.

Audi,A3'de bu tasarımdan vazgeçmeyecek herhalde.HB'den çok SW gibi duruyor.

Ama güzel olmuş ne yalan söyleyim.Performans konusunda A45'in gerisinde kalacak gibi.

A45 Amg hakikatten motor olarak çok iyi duruyor.Fakat A45 AMG nin rakibi RS3 tür.s3 bir alt kategoridedir.2011 RS3 ün motoruda 340 hp gücündedir.Yeni RS3daha piyasaya çıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 13 Şubat 2013; 3:02:13 >
  • kırmızı bir 2012 rs3'e binmiştim..dış renk ve jant ile başarılıydı iç konsolda çok kaliteli ve minimal hatlara sahip :) haddinden fazla hızlı..350hp elektronik aktrama sürekli 4awd RS serilerine opsiyon olarak sunulan kova tasarım mercedes e coupe amg'de amg koltuğuda buna benzer audi rs serilerinde rs opsiyonunda sunduğu kova deri arkaları piano black iken amg karbon fiber gibi birşeydi..taba,hardal renginnde bir deri koltuk opsiyonlu mercedes'de görmüştüm tüp gibi :) s serileri birazda elegance rs serilerine göre..fakat rs4 station gibi duruyor :) ve tabi quattro kalitesini unutmamak gerek :) tabi bu quattro kalitesi sedan coupe araçları için geçerli suv araçları için malesef quattro başarılı değil..source ile bunun teknik bi yorumunuda yapmıştık..
  • Bunu Tuttum Güzel Yapmış Audi
  • yavru RS6 gibi olmuş
    üst spoyler tamamlamış bunu
  • Normalde Audi'nin iç tasarımını Mercedes ve Bmw'ye kıyasla daha çok beğenirim ancak mesele A3 olunca durum tersine dönüyor.

Konusu ilk sayfada olan Mercedes A45'e bakıyorum, bir de buna; arada dağlar kadar fark var. Tüm bunların yanında performansı da hesaba katarsak, Mercedes'in yanında bu Audi'nin satmaması lazım.
  • Araç bence de çok güzel hele 5 sn'de 100 km ye çıkması harika

Konuyla ilgili bir haber;
    http://ototeknikveri.com/icerik/444/audi-s3-sportback-yakinda-yollarda.html
  • Yine muhteşem olmuş.
  • 5 kapı boyle ıse sedanı nasıl olacak 2 gözle beklıyorum...
  • güncel.
  • sw audilerin rs modellerine benzemiş,bence gayet hoş,ayrıca 4 kişiye uygun geniş ve konforlu bir iç mekanı da var.
    vergi oranları sebebiyle bizde işi zor da dışarda harbi tutar.
  • A Class ve 1 Serisi'nin eline verir. R8 serisinden kullanılan V10 motor seçeneği de gelir inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

A Class ve 1 Serisi'nin eline verir. R8 serisinden kullanılan V10 motor seçeneği de gelir inşallah.

sen ciddimisin? V10 ve A3 ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.