Şimdi Ara

Porsche, tamamen elektrikli ilk otomobilini üretiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şarjzın tam olarak neresindeler göreceğiz yoksa sadece gündemde bulunma haberimi.

• Porsche en üst düzey mühendislik ile böyle üstün araçlar yapınca çapulcu Tesla ve goygoycu Elon Musk'ın havası da sönecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektrikli spor araç fetişini anlamıyorum. Arkadaş yapın bir jetta, Passat ne bileyim yani her kesime hitap edecek elektrikli araç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devletimiz motor gücüne göre araçlardan vergi alıyor. 1.8 üzeri motora sahip olmak vergi açısından bana göre sorun. 2.0 ve üzeri araçların vergilerine bakınca şaşırıyorum. Benzinli motorun vergisini "çok benzin tüketiyor" bahanesi ile yükseltiyorlar da peki elektrikli bir araç için nasıl bir bahane üretecekler?

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Porsche en üst düzey mühendislik ile böyle üstün araçlar yapınca çapulcu Tesla ve goygoycu Elon Muskın havası da sönecek.

naptı Elon Musk dükkanın camını mı taş atıp indirdi :)
    Porsce ın 2020 yapacağı arabayı şimdiden yapmış bir firma , gece yatarken kıçını açıkta bırakma beyne vuruyor sonra...

• quote:

Orijinalden alıntı: emreoz25

Elektrikli spor araç fetişini anlamıyorum. Arkadaş yapın bir jetta, Passat ne bileyim yani her kesime hitap edecek elektrikli araç

jetta nın elektriklisi var zaten. hollanda da normali kalmamış hepsi elektrikli

• şu 15 dk şarj olayı çok yanlış anlaşılıyor.Üretici firmanın bu şekilde beyanda bulunması mantıklı değil çünkü hızlı şarj için yüksek voltaj gerekiyor bunuda şebeke sağlıyor yani ülkemiz için monofaze ve trifaze 220 ve 380 volt veriyor. trifaze de birçok yerde yok zaten.Bu mantık bütün dünya için geçerli.
    Araç çok iyi pillerle donatılmış olsa bile şebekeden yeterli güçte çekemediği için 1-2 saatte dolacaktır.şebeke hattını güçlendirirse diğer elektrik araçlarda buna göre kendini yapılandırabilir.belli bir değere kadar donanımsal değişiklik bile gerekmez.
    Tesla supercharger ağı ile araçlarını hızlı şarj ediyor orda bile yapabileceği bunlarla sınırlı.Porsche te bunun benzeri bir ağ kurmak zorunda ki var zaten ama şebeke gücüne bağlı durumda.Şebeke bu istasyonlara özel bir voltaj vermediği sürece bu oranlara çıkılamaz, 2020 ye kadar bile zor iş.Yaparsa önce tesla kendi supercharger ağına yapar bunu.Şu an için böyle bir çalışma da duymadık.

• Bi porsche 400bin lira olur mu arkadaşım hayallerim yıkılıyor yapmayın böyle
  • Elektrikli motorlarda benim görüşüm; ufakta olsa bir benzinli motorun olması. Kısacası hybrid sistemden tamamıyla vazgeçilmemesi.
  • Çok uçmuşlar tasarımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: pofpor01

Devletimiz motor gücüne göre araçlardan vergi alıyor. 1.8 üzeri motora sahip olmak vergi açısından bana göre sorun. 2.0 ve üzeri araçların vergilerine bakınca şaşırıyorum. Benzinli motorun vergisini "çok benzin tüketiyor" bahanesi ile yükseltiyorlar da peki elektrikli bir araç için nasıl bir bahane üretecekler?

Pil kapasitesine göre olacağından endişe duyuyorum!

Ya da menziline göre!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silversmith -- 5 Aralık 2015; 22:11:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreoz25

Elektrikli spor araç fetişini anlamıyorum. Arkadaş yapın bir jetta, Passat ne bileyim yani her kesime hitap edecek elektrikli araç

Yerli otoyu bekle

• tasarım rezalet

• quote:

Orijinalden alıntı: IhtiyarDelikanli

tasarım rezalet

Nasıl ya,ben çok beğendim.Bilim kurgu konsepti gibi hele gözle görünce çok daha güzel görünceğinede eminim.
  • Teknoloji sitelerini takip etmeyi birakmak uzereyim. Surekli yeni ve cok guzel seyler okuyorum. Iyidi lan bunlarin hic birini bizim insanimiz alip kullanamiyor ki. Icine edeyim teknolojinin. Asgari ucret 1300 lira oldugu icin isinden atilan insanlar var. Eline gecen en buyuk teknoloji tuslu kotu bir telefon olan insanlar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnlyChaos

Yapsana klasik Porscheyi elektrikli. Araç elektrikli olunca şekli şemali değişmek zorunda mı?

kısmen katılıyorum bunun arkası daha güzel önü daha çirkin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.