Şimdi Ara

Porselen Diş Kaplama Fiyatları - 2022 ile 2023 Güncel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
319
Cevap
20
Favori
690.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapılacak olan altın diş üstüne kaplama olacakmı, yoksa sadece altın olarakmı görünsün istiyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrankarti -- 21 Haziran 2014; 21:03:23 >
  • ekrankarti E kullanıcısına yanıt
    altin olarak goruncek hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X-Slim kullanıcısına yanıt
    Normalde kaç gram altın kullanıldıysa onun ücreti alınır ve doktor ücreti. altın diş fiyatı + ortalama olarak doktorda 200 lira alsa, hesaplarsın artık. başka ücret vermene gerek yok.
    ortalama 300 350 e mal olur desene hocam

• bence 600 - 700 lirayı gözden çıkaracaksın :)
    yine asiri pahali degil hocam ben fazla zannederdim hep altin disli insanlari gorunce ne kadar zengindir diyordum :)

• Benim sağ tarafimda altlı üstlü 2 dişim yok. Şimdiye kadar idare ettim ama sol tarafımda alarm veriyor. Bir sene önce sol azıya kaplama yaptırmıştım. Artık ondan da fayda yok. Şimdi sormak istediğim arkadaşlar. Bu sağ tarafimdaki dişleri yaptırırken 2 diş diye mi hesaplarlar. Yoksa bağlantılı dişler içinde mi ücret alırlar. Sanirim özelde yaptiramam. Karsilayamam sanırım. Fiyat ne tutar ki.

• h_k_yavuz H kullanıcısına yanıt
    Eğer köprü diş yaptıracaksan 2 boşluk + yanlarındaki dişleride kesip öyle tane olarak olarak hesaplanır. yani kısacası 4 tane porselen kaplama diş yaptırman gereklidir.
    Tşk ederim. Fiyatlar ne alemde bilginiz var mı

• toplam 500 liraya yaptırabilirsiniz. Ama özel klinik fiyatı bu olur.
    Teşekkür ederim sağolasın.

• Sgk lı olsanızda devlet hastanelerinde bile porselen diş tane fiyatı 80 lira civarı, bence özel kliniklerde yaptırmak daha mantıklıdır.
  • yigitavsar2 kullanıcısına yanıt
    SGK li olsak bile devlet Hastanesinde yaptirdigimizda da para ödüyor muyuz?

• Evet ödüyorsunuz. Geçen sene sgk lıya porselen diş tane olarak 9 liraya geliyordu. Şimdi ise 80 liraya çıkardılar. Yaptıranların yorumuda çok kötü oluyor. Genede en iyisi özel diş klinikleridir. Zaten arada fazla fiyat farkı kalmamış.
  • Şu an en sağlıklı çözüm özel diş kliniklerinde yaptırmaktır. Devlette yaptırırsınız ama az bişey daha ucuz olsun diye hem görünüş itibariyle hemde işleyiş bakımından çok kötü dişlere sahip olursunuz.
  • Kuron kaplamalar neden yapılıyor ? kuron kaplamanın malzemeleri nelerdir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyin785 -- 2 Temmuz 2014; 20:37:01 >
  • aslında kuron kaplamanın asıl maddesi porselendir. yani metal desteklide olsa estetikte olsa üst yapısı mutlaka porselen kaplama ile yapılır.
  • ZEUS__ kullanıcısına yanıt
    önemli olanı fark etmişsin tebrikler , kaldıki çoğu kişi bu farkı es geçerek hayal kırıklığına uğruyor
  • Yaprak porselen kaplama yaptırmayı düşünüyorum ancak karar veremediğim bir nokta var. Oda porselen kaplamalar lamina mı olacak yoksa zirkonyum mu olacak kararsızlığı. Birçok araştırma yaptım fakat aradığımı buladım veya anlayamadım. Uzun zaman önce birkaç dişim için porselen kaplamalar yaptırmıştım şimdi bunlar iptal edilip yerine yaprak porselen kaplama yapılabilir mi
  • DeryanınDunyası D kullanıcısına yanıt
    porselen kaplamalar yapılırken altındaki dişler kesildiği için kesinlikle lamine kaplama yaptıramazsınız. onun yerine estetik olan zirkonyummaddesinden olan diş yaptırmanız daha makul olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.