Şimdi Ara

PORT FORWARDING_

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sorunun kısaca şu bana lazım olan port 10156
    bulunduğum yer izmir proxy server ankara int bağlantımızı ankara veriyor. ve proxy serverda kayıtlı olan sadece 80 nolu internet portu var .

sorum şu kullandığım bilgisayardan programın benden istediği 10156 nolu porttan çıkışı ilave program yada yar kullanarak 80 nolu porttan çıkış yapacakmış gibi proxy serverına göndermeyi başara bilir miyim acaba.

soruda bi eksiklik varsa bana yardımcı olabilecekler için ilave açıklamalar yapabilirim . umarım yardımcı olan çıkar

• İlgili portu proxy server'dan kendi bilgisayarınızın Ip numarasına forward etmekten başka çareniz malesef yok...
  • hani şöyle bişey vardır diye düşünüyorum. hide ip isimli program senin ip numaranı başka gösterebiliyor. senden çıkış yapılmasını istenen 10156 nolu potu aslında 80 olarak gösteren program vardır diye düşündüm ama sanırım daha yapılmamış yada mantıksız bişey düşünüyorum durum içler acısı desenize sistemi yapanlar pekte bi akıllı
  • hani şöyle bişey vardır diye düşünüyorum. hide ip isimli program senin ip numaranı başka gösterebiliyor. senden çıkış yapılmasını istenen 10156 nolu potu aslında 80 olarak gösteren program vardır diye düşündüm ama sanırım daha yapılmamış yada mantıksız bişey düşünüyorum durum içler acısı desenize sistemi yapanlar pekte bi akıllı
  • Hide IP de IP numarasını saklamıyor. Sizin kullandığınız proxy gibi bir proxy üzerinden web'e açılmanızı sağlıyor, o kadar...
  • serdar kardeş bunu nasıl yaparız bilemiyorum oluru yok gibi geliyo saol yinede
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.