Şimdi Ara

Port Sorunu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bakalim pzt yeniden aricam umarim düzelir yaa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brabber

Bakalim pzt yeniden aricam umarim düzelir yaa
    Düzelir hocam merak etme ben bu eve interneti aldıysam sen her türlü alırsın. 2 ayın sonunda zafere ulaştım. NetSpeed nakil alamıyoruz diyor 1 saat sonra telekom ekibi gelip ankastre bağlantısını yapıyor Kimsenin birbirinden haberi yok.
  • inşallah hocam valla sevindim sizin adınizaa

• quote:

inşallah hocam valla sevindim sizin adınizaa
    Teşekkür ederim hocam sağolun. Umarım sizin de sorununuz çözülür.
  • bugün türktelekoma gittim aradılar basvurduk internete lakin 2 port kalmış portu aciyorlar sistem görmüyor yarin yine denicekler bakalim sansliysan gelir dediler

• quote:

bugün türktelekoma gittim aradılar basvurduk internete lakin 2 port kalmış portu aciyorlar sistem görmüyor yarin yine denicekler bakalim sansliysan gelir dediler
    Bende direkt port yok dediler daha sonra müdürlükteki kızı baya sıkıştırdım her gün mesaj attım konuyla alakalı sürekli durumu izah ettim benden bıktıkları için mi bilmiyorum ama sabah aradılar sizin için ek 2 adet port açtık kabinde yer açtık falan diye şuan nakil yaptırın başkası portu almasın dedi bende hemen nakil aldırdım 1 gün sonra da telekomdan birisi geldi bağlantıyı yaptı gitti. Siz müdürlüğe gitmediniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gittim hocam 2 tane port kalmis bizim burda actigim an kapiyorlar dedi yanimda actilar sistemi sistem bos portu gormuyormus kiz ayar oldu sisteme ben basvurdum sozlesmeyi yaptim dedi yarin denicem olursa sanslisiniz olmazsa dedi yeni port gelene kadar bekliceniz

• quote:

Gittim hocam 2 tane port kalmis bizim burda actigim an kapiyorlar dedi yanimda actilar sistemi sistem bos portu gormuyormus kiz ayar oldu sisteme ben basvurdum sozlesmeyi yaptim dedi yarin denicem olursa sanslisiniz olmazsa dedi yeni port gelene kadar bekliceniz
    Anladım hocam umarım çözersiniz sorunu.

• Hallettim hocam gelicekler kurmaya lakin hız sitelerinde 54 mbps alacagim gozukurken telekomdaki kisi en fazla 24 mbps oda ucu ucuna sıkınti olur dedi bakırmış kablolar türk telekom 16mbps tarifiye basvurdum umarim bu hiz yetrr bana

• quote:

Hallettim hocam gelicekler kurmaya lakin hız sitelerinde 54 mbps alacagim gozukurken telekomdaki kisi en fazla 24 mbps oda ucu ucuna sıkınti olur dedi bakırmış kablolar türk telekom 16mbps tarifiye basvurdum umarim bu hiz yetrr bana
    Sevindim adınıza. 16 mbps yeterli bence. Benim evde 3 kişi yaşadığımız halde yetiyor. 1 pc 3 telefon wifi'ye bağlı sorun olmuyor. Maksimum indirme hızım ize 1.8Mbps. Telekom bana 35Mbps alabilirsin diyor ama en az 10 tane siteden sorgulama yaptım 63Mbps çıkıyor.

• Insallah hocam sürec baya hizli ilerledi valla sevindim cok

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.