Şimdi Ara

Portal 2 Baş Oyuncusu Chelly Half Life 3 Te Yer Verilir Mi Sizce ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öyle ya da böyle half life 3 çıkıcak. Bu konuyu ışık hızıyla geçelim. Benim merak ettiğim, half life 3 te kimlerin extradan yer alacağı. Adrian shepard daha uyandırılmadı, gman tarafından. Ayrıca portal 2 oyunundaki baş karakter chelly nin oyun sonunda nereye gittiği belli değil ki portal 2 nin half life evrenine göre 2020 gibi geçtiğini biliyoruz. En azından benim düşüncem bu çünkü uyandığında tam tarih belli değil, ayrıca boriella kalıntılarını görüyor, rıhtımda yani durup durupken oyunun içine bunu eklemezler. (100 yıl sonra uyanıyor diyenler var ben gülüyorum buna kusura bakmayın çünkü o zaman o tarihte ya gordon başarısız olmuştur ya da dünya temizlenmiştir yani valvenin böyle bir şey yapıcağını sanmıyorum) Tamda half life 2 ep 2 kutupta bulunuyorsa gemi. Yani half life 3 te sadece ben mi düşünüyorum chelly ninde oynatılabileceğini ? Valve bir patlama yapamaz mı bu oyunda, gordon, adrian ve chelly den oluşan bir muhteşem bir kadro ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış Görücü -- 17 Nisan 2013; 14:08:11 >

• Olmaz.
  • Daha E3 çıkmadı ki oyunun sonunu daha göremedik hl3 de nerden çıktı şimdi. Burda konuştuklarımızın hepsi hayal olur yani tutma ihtimali %1. Valve'nin bir planı var 2014 sonunda her hangi bir oyunun devamı gelebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Portal 3 ün çıkacağını ben pek sanmıyorum. Buğday tarlalarından sonra nasıl bir senaryo yapabilirlerki :D Gerçi bu valve belli olmaz ama ben çok isterdim böyle bir kadronun half life 3 te olmasını inanılmaz olurdu :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.