Şimdi Ara

portal oynarken başım dönüyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar daha dun oynamaya başladım bu oyunu gerçekten harika bir oyun . Ama portallardan geçerken başım dönüyor nedir bunun nedeni ,normal mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boridhren -- 25 Temmuz 2015; 8:11:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başınızın dönmesi devam ederse yada mide bulantısi olursa bu oyunu bırakın bu sıkıntılar baska oyunlardada olursa doktora gidin geçmiste 2 farklı oyunda benzer sorunlar yasamıstım sadece o oyunlarla sınırlı oldugu için doktora görünmedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

Başınızın dönmesi devam ederse yada mide bulantısi olursa bu oyunu bırakın bu sıkıntılar baska oyunlardada olursa doktora gidin geçmiste 2 farklı oyunda benzer sorunlar yasamıstım sadece o oyunlarla sınırlı oldugu için doktora görünmedim

Anladım hocam teşekkürler .

• Hocam cidden ben zevk alıyordum o baş dönmesinden gerçekten oyunun içindeymiş gibi hissediyordum Ama mide bulantısı falan olursa abartı şeyler olursa bırakmanızda yazar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vicdan Azabı

Hocam cidden ben zevk alıyordum o baş dönmesinden gerçekten oyunun içindeymiş gibi hissediyordum Ama mide bulantısı falan olursa abartı şeyler olursa bırakmanızda yazar var.

Peki hocam teşekkürler . O baş dönmeler bana zehir etti guzelim oyunu ya ama bugun tekrar oynadığımda pek bir şey olmadı sanırım oynamayı abartınca dönmeye başlıyor

• Sadece sen baş dönmesinden şikayetçi değilsin dostum eski Half_life'çılar bilir grafik motoruyla alakalı bir durum bende de olurdu aynısı mide bulantısı baş dönmesi ve terleme gibi. Çok uzun süre oynama ara ver bol bol su iç arada gözlerini dinlendir. Yabancı kaynaklarda araştırabilirsin artık seslerle mi grafik moturuyla mı alakalı bilmiyorum ama böyle ciddi bir sorun yaratabiliyor portal'da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: digitalfacia

Sadece sen baş dönmesinden şikayetçi değilsin dostum eski Half_life'çılar bilir grafik motoruyla alakalı bir durum bende de olurdu aynısı mide bulantısı baş dönmesi ve terleme gibi. Çok uzun süre oynama ara ver bol bol su iç arada gözlerini dinlendir. Yabancı kaynaklarda araştırabilirsin artık seslerle mi grafik moturuyla mı alakalı bilmiyorum ama böyle ciddi bir sorun yaratabiliyor portal'da.

Tamam hocam fazla durmayayım başında o zaman . Yabancı sitelerde de bakacağım . Şu half life kısmına da bakayım teşekkürler hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.