Şimdi Ara

Portal Sepeti Belası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bütün yolları denedim neredeyse. AdwCleaner, IOBit, Combofix, Uzantılar, Kısayol, Kayıt Defteri ve deneyipte unuttuğum teknikler. Lütfen yardımcı olun. Format atmak istemiyorum. PortalSepeti ve kurucusunu hatta sülalesini burdan Saygıyla Anıyorum. Akıl Verirken yukarıdaki tekniklerin dışında bir şey söylerseniz sevinirim.

(Forumda daha önce konu açılmış ama sonuca ulaşılamamış.)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Portal Sepeti Belası: Biliyor Olmanız Gerekenler

Portal sepetleri, alışveriş sepetlerinin terk edildiği durumları tanımlamak için kullanılan bir terimdir. Bu durum, potansiyel müşterilerin alışveriş sürecini tamamlamadan web sitesinden ayrıldığı anlamına gelir. İşletmeler için portal sepetleri önemli bir sorundur, çünkü gelir kaybına ve müşteri memnuniyetsizliğine yol açabilir.

Portal sepetlerine yol açan çeşitli faktörler vardır. Bunlar arasında şunlar sayılabilir:

• Karmaşık ödeme süreci: Uzun veya kafa karıştırıcı ödeme süreçleri, müşterileri alışverişlerini tamamlamaktan vazgeçirebilir.
    • Gizli maliyetler: Açıklanmayan ek ücretler veya vergiler, müşterileri sepetlerini terk etmeye zorlayabilir.
    • Yavaş yükleme süresi: Yavaş yüklenen web siteleri, müşterilerin beklemekten bıkarak ayrılmasına neden olabilir.
    • Güvenlik endişeleri: Güvenli olmayan çevrimiçi ödeme platformları, müşterilerin kişisel bilgilerini paylaşmaktan çekinmesine neden olabilir.
    • Alternatif seçeneklerin varlığı: Müşterilerin benzer ürünleri daha düşük fiyatlarla veya daha iyi koşullarla başka web sitelerinde bulabilmesi, portal sepetlerine yol açabilir.

Portal sepetlerini azaltmak için işletmeler çeşitli önlemler alabilir. Bunlar arasında şunlar sayılabilir:

• Kullanımı kolay bir ödeme süreci oluşturmak
    • Tüm ek ücretleri önceden açıklamak
    • Web sitesi performansını optimize etmek
    • Güvenilir bir ödeme ağ geçidi kullanmak
    • Rakiplerin fiyatlarını ve koşullarını izlemek

Portal sepetlerini azaltmak, işletmelerin çevrimiçi satışlarını artırmasına ve müşteri memnuniyetini iyileştirmesine yardımcı olabilir. Müşterilerin ihtiyaçlarını anlamak, sorunları belirlemek ve etkili çözümler uygulamak, portal sepeti belasını azaltmakta çok önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • aophotography kullanıcısına yanıt
    Kardeşim öncelikle portal sepeti tarayıcılara yapışır ve çıkmak bilmez bu tür şeyler bazen program kurarken bazende torrent sitelerinin yaptıgı reklamlardır.Öncelikle Chrome kullanıcıysanız sağ üst köşede bulunan yere tılayın ve chrome ayarlarına girin başlangıçta ksımının altında bulunan belirli bir sayfayı ve sayfaları aç yazınsının yanında sayfaları ayarla var ona tıklayın portal sepetinin adresi görunecek onun yanındaki carpı tusuna basın ve yeni sayfa ekleden google.ccom un adresini girin bu sizin giriş sayfanızın google olmasını sağlayacak şimdi bundan sonra bir şey aramak istediğinizde tekrar portal sepeti çıkacak bunu da halletmek için ayarlarda biraz aşağı gelin ara bölümünde arama motorlarını yönete tıkla aşağıda diğer arama motorları var ordan yeni arama motoru ekle google.com yap sonra yukarıda google.com un yanına gel varsayılan yap portal sepetinin yanındaki çarpı işaretine bas o da olmadı gelişmiş ayarlardan tarayıcı ayarlarını sıfırla ve olmadıysa chromu tekrar kur oda olmadı son çare maalesef ki temiz bir format ben açıkçası format atarak kurtuldum bu beladan yüklemelere dikkat ediniz. :) Saygılar !

• akeneton59 kullanıcısına yanıt
    Çok boş bi mesaj olmuş hocam :D alayını zaten denedim :D
  • http://forum.donanimhaber.com/m_92614654/f_/key_portalsepeti//tm.htm#94909541

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris_basar -- 30 Temmuz 2014; 0:28:58 >
  • formattan başka çare yok yada mozilla kullnacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: akeneton59

Kardeşim öncelikle portal sepeti tarayıcılara yapışır ve çıkmak bilmez bu tür şeyler bazen program kurarken bazende torrent sitelerinin yaptıgı reklamlardır.Öncelikle Chrome kullanıcıysanız sağ üst köşede bulunan yere tılayın ve chrome ayarlarına girin başlangıçta ksımının altında bulunan belirli bir sayfayı ve sayfaları aç yazınsının yanında sayfaları ayarla var ona tıklayın portal sepetinin adresi görunecek onun yanındaki carpı tusuna basın ve yeni sayfa ekleden google.ccom un adresini girin bu sizin giriş sayfanızın google olmasını sağlayacak şimdi bundan sonra bir şey aramak istediğinizde tekrar portal sepeti çıkacak bunu da halletmek için ayarlarda biraz aşağı gelin ara bölümünde arama motorlarını yönete tıkla aşağıda diğer arama motorları var ordan yeni arama motoru ekle google.com yap sonra yukarıda google.com un yanına gel varsayılan yap portal sepetinin yanındaki çarpı işaretine bas o da olmadı gelişmiş ayarlardan tarayıcı ayarlarını sıfırla ve olmadıysa chromu tekrar kur oda olmadı son çare maalesef ki temiz bir format ben açıkçası format atarak kurtuldum bu beladan yüklemelere dikkat ediniz. :) Saygılar !

Güzel söylemişsin de ayarlara girince ana sayfa adresi korunuyor diyo bu yüzden olmuyo.Tek yolu format atmak maalesef.

• Ben bu portal sepeti denen lanet sitenin içinde emeği geçen her şerefli(!) arkadaşın taa sülalesinin ellerinden öperim(!).Hatta onunla da kalmayıp direk kafa göz girerim.İçine ettiler yha pc'nin.PES 13'ü format atınca tekrar yüklemem gerekcek! öffffffff!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • senin yaptıklarını bende yaptım sonuçta format attım
  • Kullanıcıyı silmeyi denedin mi? Chromda var belki işine yarar
    Ayarlar>Kullanıcılar>Bu kullanıcıyı sil

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebula-bunela-labune -- 30 Temmuz 2014; 13:41:09 >
  • YAC indir kardeşim ben indirdim ne virüs ne reklam yazılımı hiç bi şey kalmadı http://www.indirveyukle.net/yac-antivirus-ve-bilgisayar-temizleme-uzmani/ tıkla ve indir gör ne kadar işe yarayacağını kardeşim. kolay gelsin :)))))
  • Tek yol format. Ne illet bişeymiş.

KURTULDUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: aophotography

Tek yol format. Ne illet bişeymiş.

KURTULDUM

norton 360 kurunca silebilmiştim bir makinede
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

Orijinalden alıntı: aophotography

Tek yol format. Ne illet bişeymiş.

KURTULDUM

norton 360 kurunca silebilmiştim bir makinede

bazen program kaldırdan silince bile dzeliyor ama çoğunda sorunu formatla çözebildim
  • Aynı problemi sistem geri yüklemeyle çözebildim.
  • kardeşim aynı virüsü bugün yedim ve 30 dk da kaldırdım sana bir link atacağım linktekileri tek tek uygula kesinlikle kaldırılacaktır.

BUYUR KARDEŞİMhttp://www.duralitekelioglu.com/portalsepeti-kaldirma-anasayfa-degistirme-nasil-kurtulurum-virusunden-kurtulma-2014/
  • http://uzmanim.net/Soru/portalsepeti-tarayici-korsani-nasil-temizlenir/5395

Buradaki Adımlarla Temizleyebilirisiniz... %100 Başarılıdır, Formata Gerek Yoktur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.